Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Líbí se mi, jak někteří lidí stále nemohou skousnout, že na hradě není ten huhlal Schwarzenberg - myslím, že to by byla větší ostuda a průser pro národ český, než když tam sedí někdo, kdo sice mluví jak mu zobák narostl, ale zároveň nesklání hlavu a nepřevléká kabát a prostě řekne vše tak, jak to myslí a nepřetvařuje se. Byly to demokratické volby a lidé si ho zvolili, tak už se s tím smiřte :-) Knížepán by věčně chrupkal a nebo by mumlal nesmysly (to ostatně dělá i teď) :-)

10 9
možnosti
JT

J20o39s42e69f 30T29r12n89k64a

29. 9. 2015 13:03

Vám asi vadí to že pán kritizoval toho koho vy jste zvolila ... Smiřte se s tím ... To je podstata demokracie ... PS: váš projev svědčí a říká o vás víc, než to že podporujete Zemana ... Vrána k vráně že?;-)

8 6
možnosti
JC

Takže, dle Vás, všichni reprezentanti a politici světa, se kterými se prezident Zeman sešel a schází, jsou z "necivilizovaných zemí", hmmm, zvláštní hodnocení, takové - Vaše ...Rv

6 9
možnosti
DS

Nechci komentovat ani osobu, ani skutky pana prezidenta, stejně jako jsem nekomentovala osoby a skutky těch dvou předchozích (i když - skutečně si myslíte, že je krádež pera před zrakem celého světa menší hanobení prezidentského úřadu, než sprosté slovo v českém éteru?).

Ať už si o něm myslím cokoli, je to prezident, který byl zvolen v demokratických volbách hlasem českého lidu a jako takového ho prostě musíme respektovat. Můžeme se vyjadřovat k jeho činům, můžeme ho kritizovat (zatím tu ještě máme jakous - takous svobodu slova), ale s neustálým zřetelem na to, že je vítězem demokratických voleb.

10 5
možnosti
DS

Janota nesouhlasí s demokratickou volbou prezidenta? 8-o

6 2
možnosti
MS

Zeman, tak jako většina politiků, není černobílý. I když jsem ho nevolil, s některými jeho názory a činy souhlasím, jiné naopak odsuzuji. Nechápu ale, že někdo považuje a priori všechny názory určitého politika  buď za špatné nebo naopak za vynikající, jen proto, že se jedná o zrovna tu konkrétní osobu.

11 2
možnosti
Foto

Tady přece nejde o jeho názory, ale o jeho chování a vyjadřování na veřejnosti. Opravdu si myslíte, že jeho chování a vyjadřování je v souladu s úřadem, který zastává? Já myslím, že ne. A o tom je můj blog.

3 2
možnosti
AT

Pane, ve vašem věku byste už měl mít rozum a ne plácat takové nesmysly.... Jestli ono to už není stáří a znamení zatmění mozku  ;-)  kdy zdravý rozum odchází a nastupuje sluníčkové myšlení???

8 10
možnosti
Foto

Potvrzení mého předchozího textu. :-)

5 1
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi a dávám karmu.

Podotýkám, že výčet by mohl být ještě obsáhlejší, než dávají možnosti blogu.

Na druhou stranu: i kdybyste přinesl velmi obsáhle zdůvodněné a zdokumentované prohřešky současného hradního pána, tak zaslepenci vás budou stejně napadat. Vás, vaší osobu budou napadat. Protože nic jiného jim totiž nezbývá. Neboť skutečnost a pravda se jinak potlačovat a přehlušovat nedá.

R^

11 4
možnosti
DS

V příštích volbách budete mít šanci zvolit prezidenta jiného, vydržte... Ono to tak daleko zase není. Do té doby prostě musíme respektovat, že současný predident vyhrál před svými konkurenty v demokratické volbě.

4 4
možnosti
FS

Člověče nenávistná,jste taky "umělec"? Jenom ubohost a nenávist Vás asi drží při životě,politujte se a dělejte s tím něco?

5 15
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.