Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

1) Tak v prvním odstavci jste ze sebe vyzvrátil všelijaké nadávky, ale kromě jména Davida Černého nic adresného. Můžete jmenovat, koho máte na mysli? Ono je totiž velice snadné nadávat a nejmenovat, ale je to zbabělé a krom rozšiřování blbé náladi, krom šíření naštvanosti a případné nenávisti to k ničemu nevede. To nemáte vyšší ambice?

2) „Ale chápu, že umělec Černý má s vyjadřováním potíže. Problémy mu dělá i holá věta.“ – Černého jsem asi nikdy mluvit neslyšel; proto se vás musím zeptat – vy jste ho slyšel a má opravdu problémy s vyjadřováním, nebo jsou to z vaší strany ničím nepodložené urážky?

3) „I když postupem času by se přizpůsobivý umělec jistě dokázal zavrtat do toho správného otvoru napojeného na veřejné peníze.“ – Nevydáváte takhle náhodou své dojmy a pocity za fakta? Pan Černý by vás možná mohl žalovat; ne že bych vám to nepřál.

4) Je zbytek vašeho článku také tak urážlivý? Dál jsem už neměl chuť ho číst.

9 3
možnosti
MM

Kdo kolem seje idioty, ten sklidí to, co zasel. Zeman si za to může sám, Černý jen zrcadlí Zemanovou sklizeň.;-D

9 5
možnosti
Foto

Když budeme všichni soutěžit v tom, kdo je větší hulvát než Zeman, kdo nás potom od něj rozezná?

2 0
možnosti
Foto

řekl bych, že zaměňujete příčinu za důsledek. Ten marasmus naší společnosti přece nevytvořil ani nezavinil David Černý, on na ni pouze reaguje jejími způsoby, tedy vulgárně. V podstatě je gesto jeho plastiky stejně rozhořčené a spravedlivě rozzlobené, jako váš blog. Výčitky ale nepřísluší jemu, ale celé naší polistopadové politické garnituře včetně toho na hradě. Sprostotu a řepáctví do naší politiky na nejvyšší úrovni zatáhl především on.

9 2
možnosti
MN

mel by jste pravdu, ale to jen tehdy, kdy by pan Cerny nepodporoval v prezidentske volbe Schwarzenberga .. protoze i on patri do tehle stoupy politiku kteri tady zapricinili takove klima jake tady je ... a prezentovat zemi do sveta tim, ze vytvori prostrednik zvednuty proti Hradu .. no to je hodne velky upadek .. co si asi tak mysli v zahranici na takovou zhovadilost a na to, ze si nedokazeme uchovat uctu Hradu a prezidentskeho uradu v patricnych mezich. Pan Cerny ukazal prostrednik dvema a  pul milionu volicu Zemana  ... co ti mu udelali?  Stalo se tady modou ze se protestuje proti nejakemu faktu, prostestovali studenti proti komunisticke predsedkyni skolskeho odboru v Budejovicich - dotlacili ji az ke zhrouceni .. co bude dal - kdyz budou mit ve volbach komunisti hodne procent .. budeme volit dokola dal nez budou mit malo, budeme veset ty, kteri je voli, nebo jim to zakazovat .. ale to potom nechceme demokracii, ale anarchii  a mezi nami .. mam takovy dojem, ze ten bordel co tady je, asi nasim umelcum docela vyhovuje.. proto se za nej tak perou!

6 8
možnosti

Fajn, nežijte tu.

12 6
možnosti
PK

Souhlas,jemu se uleví a společnosti také.R^

10 3
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.