Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Volím Okamuru, proč se ho bát, když nevyhraje ? A pokud zklame, tak ho příště volit nebudu. Dvacet let ODS a ČSSD stačilo, chce to změnu či alespoň naředění či pozměnění parlamentu, aby spolu všichni slušně komunikovali a nebyl opět stav zabetonování. [>-]

7 1
možnosti
Foto

Tomio Okamura je pro vás příkladem zlepšené komunikace mezi politickými stranami? Ten člověk se vymezuje proti jedné politické straně za druhou. Nenapadá pouze Babišovo ANO, a to jen proto, že s tímto podnikatelem uzavřel před volbami smlouvu o neútočení. Asi věděl proč. Pro Babiše pracuje jistý Karel Randák, bývalý šéf BIS, který si z 90.

let minulého století moc dobře pamatuje na některé členy zejména ruskojazyčné mafie a jejich tehdejší obchodní partnery. Koaliční potenciál jeho hnutí je nula. I když v případě jeho zvolení by byl Kalousek první volba. To, že za Úsvit kandiduje super guru Bárta z Věcí Veřejných rozhodně není náhoda. Obě hnutí mají stejné cíle. A těmi rozhodně není zlepšení komunikace mezi stranami. Ostatně ty nové tváře Veverek žádnou pozitivní změnu v této oblasti do parlamentu nepřinesly. Spíše naopak.

2 3
možnosti
JP

J17o37s42e78f 77P65o78t97r

20. 10. 2013 23:19

Pane Janota,

po přečtení vašeho článu začínám přemýšlet o tom, že dám kopačky mému velkému favoritovi a že budu volit Okamuru.

Fakt, takovou nenávist na jedné straně může vyvolat reálná pravda na straně druhé.

7 1
možnosti
PZ

Klasický bolševik, kterému mírně povolují nervy, že pohodlná vláda KSČSSD už zase proklouzává mezi prsty.

5 1
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.