Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Neoliberální ráj pod záštitou bolševiků

už nemáte odvahu na diskuzi?

0 0
možnosti
MD
LV

K tématu tohoto křečovitého pokusu o satiru - nejen, že jste v minulých blozích prezentoval neznalosti základních principů islámu.

Zde jste neinvestoval ani tu minimální námahu si zjistit jaké bubáky muslimové mají.

Bubák je ostatně také lokálně rozšířené strašidlo.

Muslimové mají jiné. Např.:

*************

4:76Ti, kdož uvěřili, bojují na stezce Boží, a ti, kdož neuvěřili, bojují na stezce Tághúta. Bojujte proti přátelům satanovým, vždyť slabé jsou proti vám úklady satanovy!

0 0
možnosti

a jak to víte, že je to pokus o Satira. Já myslel že srandu si dělal až doposud a jeho předchozí články byli provokace a satira a tohle je už konečně myšleno vážně. Jsem podveden a zhrzen, dokonce už mi zde v diskusi dávají plusy i mí "třídní nepřátelé", bože bože.

0 0
možnosti
MS

Vzhledem k tomu,že nevím k čemu přesně ve Zlínském kraji došlo,tak nemůžu udělat závěr.Na netu jsem našel pouze odkazy jak jsou kamioňáci obětmi násilných trestných činů ze strany migrantů

http://zlinsky.denik.cz/zpravy_region/kamionaci-migranti-pred-nas-hazeji-i-obrubniky-20160628.html

a věřící,který chtějí naopak poskytnout pomoc.

http://zlin.idnes.cz/verici-ve-zlinskem-kraji-chteji-pomahat-uprchlikum-fxe-/zlin-zpravy.aspx?c=A150915_2191749_zlin-zpravy_ppr.

Pokud bych to vzal obecně na celou ČR,tak já - píšu za sebe - tu určitě nechci bubáckou polici(jako v Saúdské Arábii),která by kontrolovala přísný zákaz veřejných projevů jiných náboženství,než Islám.Nechci platit bubáckou daň, jako v Turecku, abych si zaplatil osobní právo v jakého Boha věřit.Určitě tu nechci imámy a salafisty,kteří hlásají radikální výklady Islámu.Je to celkem férové,když se ihned ruší neonacistické koncerty pokud na nich zazní rasistické a násilné texty,nebo rovnou politické strany,pokud je důvod ke zrušení adekvátní a posvěcený nejvyšším soudem.

Chápu vás ale,že nelze paušalizovat bubáky a strašidla.I mezi nimi je spousta normálních lidí,kteří by se mohli normálně integrovat.Což je vlastně skutečnost, protože minimálně 7 let tu žije 3500 registrovaných a cca 12000 všech muslimů v ČR.

Jiná otázka je,jak by to tu vypadalo,kdyby jich bylo 120 000,nebo 1 200 000?Podobná otázka se klidně může vztáhnout na neonacisty.Jde o úhel pohledu-taky se jako tradiční socialista budete zuby nehty bránit,aby tu byl takových počet fašistů, protože dopředu víte,jaké by to přineslo následky-podobně jako se vaši názoroví odpůrci zuby nehty brání před takovým počtem muslimů.Oba příklady můžou chodit do práce,platit daně,v soukromí schvalovat násilí a když se jich sejde víc pohromadě tak se projeví násilně.

3 0
možnosti
JK

No a vy se zaručíte vlastním majetkem, zdravím nebo životem, že muslimové neprovedou v Evropě žádný další masakr?

1 0
možnosti

záruka ? Znáte "Kupce benátského" ? Tomu se taky zaručil - dokonce šlechtic. A jak dopadl.

0 0
možnosti
ZH

Víte o tom, že ti cizí bubáci pronásledují homosexuály a shazují je se střech?

5 1
možnosti

No vždyť, taky je tady pan blogger nechce , ne ?

2 1
možnosti

taky myslím, pořád píše takový hlouposti a dneska se fakt pochlapil.

0 0
možnosti

Naprosto souhlasím.

3 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.