Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pro lháře Kavku, který říká, že neexistuje záznam, že by v křesťanské Evropě byl kdo popraven za homosexualitu. Tohle byly poslední takové popravy v Anglii v roce 1835.

http://rictornorton.co.uk/eighteen/1835last.htm

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Styl blogera Kavky, zvláště v diskuzích, nepovažuji za šťastný. Přesto, na rozdíl od Vás, uvedl odkaz na článek, na nějž reaguje, aby se čtenář mohl lehce přesvědčit.

On Vás cituje, Vy pouze "vykládáte" jeho text a pohoršujete se nad tím, co jste nenapsal...

Očekával bych od Vás, že třeba vyvrátíte jeho "lež" o tom, že teorii o jedné nadřazené rase je z hlavy K.Marxe a ne nacistů, jak tvrdíte ve svém článku.

Nebo že vysvětlíte, jak jste to myslel s tou demokracií, kterou jste zpochybnil.

A tak by se dalo pokračovat dál.

Už jste mi smazal spoustu mých diskuzních příspěvků. Zvláště ty, ve kterých jsem si divolil Vám radit, abyste místo mazání toho, co se Vám nelíbí, bral diskuzi jako zpětnou vazbu o tom, jak Vám rozumíme my, obyčejní lidé, křeří nedosahujeme Vašich kvalit.

Já osobně si vážím i negatovních příspěvků. I když mi někdy zvednou tlak, když klesne, je možné se poučit i z nich.

11 0
možnosti

Mě učili na teologické fakultě, kde ve scholastické škole se nejdříve opakovalo to na co reaguji.

A můj styl v diskusích? Nu, co už nadělám, že?

1 0
možnosti

Chudák Kavka. Jak k tomu jen ten ptáček přijde?:-)

Kavka obecná je druhým nejmenším druhem rodu Corvus. Dorůstá délky 34–39 cm a v rozpětí křídel měří 67–74 cm. Hmotnost u dospělých jedinců se pohybuje mezi 220-270 g. Obě pohlaví jsou převážně černá nebo šedočerná se světle šedým týlem. Dospělí ptáci mají jako jediní zástupci rodu Corvus žijících mimo australský kontinent také stříbřitě bílé oči, které jsou u mladých ptáků zbarveny světle modře (stejně jako u dospělců pak kolem jednoho roku života).[

2 0
možnosti
Foto

Ruka by vám neupadla, kdybyste napsal - pan Kavka, nebo bloger Kavka. Ale to bych asi od vás chtěl moc. I názoroví oponenti si zaslouží určitý stupeň respektu...Rv

6 2
možnosti

K93a58r74e33l 54M61a56s56e23k

15. 8. 2016 15:40

Kavka je zde největší hulvát a zásadně lidem tyká a oslovuje je příjmením.

3 4
možnosti

K17a93r46e68l 75M79a91s12e84k

15. 8. 2016 10:16

Moje zkušenost s Kavkou. V debatě pod jedním článkem napsal, že homosexuálové nebyli nikdy v Evropě pronásledováni. Já tohle tvrzení popřel a dal jsem několik příkladů jejich pronásledování. Za to o mně začal šířit lži, tvrdil, že jsem sám homosexuál a taky že jsem známý v muslimských kruzích (?) jako Sadr nebo Badr nebo tak nějak. Ignorovat, důsledně ignorovat.

4 1
možnosti

No jasně. Určitě ty výroky umíte taky doložit. A nebo spíš kecáte.

4 1
možnosti

Celý článek byl jen o tom, jak současný odpor k islámu je prý totéž jako přístup nacistů k Židům, názor většinya tím i demokracii jste odsoudil s tím, že i Hitler vyhrál volby a desítkami jiných obměn jste přirovnal odpůrce islamizace k nacistům. Čili má pan Kavka naprostou pravdu. Ještě si zkuste nastudovat, kdo označuje Hitlera za alláhův trest pro Židy.

10 1
možnosti

Dobrý den, pane Janoto. Toho člověka úplně vypusťte. Už jen jeho tykačka, kterou si tady drze předvádí, vypovídá za vše. Lidí jeho ražení, je tu většina, je to prostě fakt. Zloby jsem se tu načetla víc, než dost;-). Mohla bych vyprávět;-D. Pan Kavka je hlavním, uznávaným;-D představitelem zdejšího kléru a s tím nehnete:-). Arogance a omezenost myšlení těchto lidí je známá už od středověku;-). Berte jako své plus, že jste člověk se srdcem otevřeným- a to je opravdu boží dar- a toho pseudověřícího Kavku, ať si v kostele nabouchají třeba do uší;-). Držím palceR^.

5 9
možnosti
Foto

Ten boží dar se vám povedl :-D:-D:-D

3 0
možnosti
Foto

Tak ja nevim ale ted jste za lhare Vy. Alespon to tak vidim kdyz jsem letmo proletnul vas blog o ktery jde. Uvadite tam, ze v Evrope se dostava do popredi extremni nacionalismus, coz neni nic jineho nez oblibene oznaceni pro neonacismus. Dale pisete ze situace vam pripomina nastup nacismu v Nemecku. Takze se ptam jestli jste nemel radeji mlcet?

13 2
možnosti
Foto

Ten článek byl o uprchlících. Slovo islám tam nebylo. Nebylo tam ani slovo o těch co odmítají islám a rozhodně tam nebylo žádné přirovnání k nacistům. Zkuste si to přečíst pořádně než začněte se svými závěry. ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.