Diskuse

Pochod hrdosti

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Za jaká lidská práva účastníci pochodu bojují ? Mají úplně stejná práva jako všichni ostatní !

13 1
možnosti

Rozhodl jsem se, že si ověřím informace, které jste ve svém článku uvedl a mohu konstatovat, že jsou značně zkreslené (mírně řečeno).

Vy píšete, cituji: "Jako obvykle se parta fašounů v policejních uniformách rozhodla ukojit své nízké a zbabělé, násilnické sklony. Normálně by se tito poserové vybili na školní mládeži."

Realita byla poněkud jiná. Vámi zmíněný klub Stonewall Inn patřil italské mafii, která ho používala jako ideální prostor pro řízení organizovaného zločinu, a to právě proto, že klub bylo možné využít nejen pro legalizaci příjmů ze zločinu, ale také jako distribuci tohoto zločinu (drogy, prostituce atd.). Klub neměl povolení k prodeji alkoholu, ačkoli právě alkohol byl hlavní součástí nabídky. Klub měl podobu doslova špinavé díry téměř bez sociálního zázemí, což byl záměr, protože přesně do takového prostředí se policistům dvakrát nechtělo. Jenže se zároveň vědělo, že se tam zdržuje značný počet osob hledaných pro různé zločiny, což nebylo možné ignorovat. Mafii vyhovovalo krytí homosexuální komunitou a homosexuální komunitě to nevadilo, protože prostor klubu vnímali jako něco, co patří výhradně jim. Policisté zásah v klubu nezvládli a byli napadeni. Úplně je přestala zajímat identifikace návštěvníků klubu a byli rádi, že zachránili holé životy. Z události se stal protest gay komunity proti "policejnímu násilí". Policie udělala chybu také v tom, že ztotožňovala celou gay komunitu s mafií, což sice nebyla pravda, ovšem oddělit se to dalo velmi těžko.

Je pravdou, že policie se zaměřovala na homosexuální komunitu, ale ne výhradně kvůli homosexualitě jejích členů, což si nezanedbatelná část homosexuální komunity uvědomovala a nepokoje kritizovala.

Rozhodně se nedá říci, že šlo o "razii party zbabělých uniformovaných fašounů" a že policisté byli "omezenci v uniformách", kteří "povolili stavidla své animální zuřivosti, bezmeznému vzteku, nenávisti a zvířecí brutalitě". Policisté neničili veřejný majetek, nevytloukali výlohy, nezapalovali auta a popelnice.

17 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

R64a70d49e93k 49J15a62r23o44š

14. 8. 2016 19:17

Pro mě je to "Pochod slabosti". Neboli pochod těch, kteří nedokázali tuto svou vrozenou vadu (nikoliv úchylku ani odchylku) "ukočírovat"... Klobouk dolů před těmi homosexuály, kteří nepodlehli dobové "mánii" a buďto svou jinakost nedávají okatě najevo, anebo jí dokonce úspěšně potlačí a žijí v rodinném páru s ženou a vychovávají tam své vlastní děti.

12 1
možnosti
Foto

,,Pochod hrdosti"?

Byly, jsou a budou mnohé lidové veselice. Od baráčniků, hasičů, sokolů, atd. Až po studentské majáles. Ale třeba i masopustní, včetně maškar. Všichni se vždy hlásili ke své komunitě. Proč ne. I svou hrdost měli. Někteří byli i minoritou atˇ tam, či onde.8-o Jistě měli i své partikulární zájmy. Ovšem sexuální orintace tam nikdy nehrála prim. Proč asi. Jistě i kvůli předsudkům. Ovšem nejenom kvůli nim. Bylo to vždy o ,,čemsi" jiném. O vazbách. Těch nejzákladnějších. Tou nikdy nebyl toliko sex!Jistě, jedna z nejzákladnějších lidských potřeb. Nutných! K PŘEŽITÍ LIDSKÉHO RODU A ZACHOVÁNÍ TRADIC!!A tam je ten ,,kámen úrazu"!

16 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Tímto svým článkem jste poněkud názorně ilustroval skutečný problém, který máme, který Vy ovšem vůbec nevidíte. Zatímco naše společnost prodělává fatální krizi rodiny, lidé jako Vy se zabývají adorací homosexuality.

Problémem naší společnosti je odmítání tradice početné rodiny. Místo lidí, kteří mají odvahu vychovávat pět dětí, se do televize dostane bláznivá exhibicionistická akce homosexuálů. Lidé jako Vy jsou součástí společenského tlaku, při kterém jsou odvaha, virilita a sounáležitost lidí oslabovány ve prospěch xenofilie a homofilie.

Vaše články jsou typickým příkladem obdivu ke všemu cizímu (a odmítáním vlastního) a nyní ještě navíc adorováním homosexuality - jako kdyby šlo o nějakou zásluhu. Lidská práva jsou přece nezávislá na sexuální orientaci! Jenže někteří lidé prostě mají potřebu požadovat nějaká speciální práva pro speciální menšiny.

Typickým znakem dneška je hledání způsobu, jak "naroubovat" děti na homosexuální páry a úplně nám uniká, že se nám rozpadá přes padesát procent manželství. Současný systém vyžaduje po lidech maximální individualismus, jenže z toho plyne problém, že lidé vnímají výchovu dětí jako přítěž a ztrácejí smysl pro komunitu.

Rodina jako základ státu - to zní jako otřepaná fráze, ale žádná fráze to není. Za hrdiny bychom měli považovat muže a ženy, kteří plodí děti a žijí spolu celý život. Je jich čím dál méně. Homofilie naši společnost nezachrání.

30 1
možnosti
Foto

RvJistě hrdě demokraticky dopřejte např. vyznavačům BDSM bohovsky kristovské ukřižování nejlépe pořádnými hřeby, to vše doplněné jistě i oblíbeným způsobem např. a la kaviár, stejně tak jako bionženýring výrobu např. babochlapů. Stejně tak je dobrý byznys s čímkoli a kýmkoli (UDÁVÁNO PRŮMĚR cca 3.000 Kč na hlavu přínosu od účastníků těchto akcí8-o)Rv

Kde je demokratický americký vzor a sen o spořádané rodině o více dětech?!!

P.S.: nikdy jsem nebyl ani ,,fil." ani ,,fob" a už vůbec ne kom, natož jeho zastánce!!

Sexual. orientace je navýsost právo každého člověka! Navýsost osobní a intimní!!Ale ničí zásluha, na kterou lze být hrdý!

p.s.: Jinak i v tomto článku si ,,nádherně" protiřečíteRv

7 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.