Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BK

Pane Janoto, v mnoha názorech se míjíme, ale v tomto ohledu chápu, oč vám jde a je mi Váš postoj sympatický. Držte seR^.

2 10
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JL

Co to je narod pane Janoto? Pro nekoho spolecenstvi lidi stejneho jazyka, pro jine prislusenstvi k zemi. Jmenoval jste skupinu lidi ktere jste dal negativni znamenko a jinym pozitivni Dvojka zakladatelu statu TGM a E. Benes prvni pozitiv a druhy negativ, kam patril podle Vas Stefanik? Oni v tom ceskoslovenskem state nezili jen Cesi a Slovaci, zili v nem co do poctu na druhem miste Moravane, potom Nemci Slonzaci a Madari a taky Polaci. Benes i TGM verili v narod lidi stejneho jazyka a to privedlo cs. stat az k Mnichovu. Idea a vira v neco dosud neexistujiciho o cem predpokladali, ze bude schopno existovat ideu Cechoslovakizmu. Osobne verim tomu co vyjadril G. Mendel slovy "Jsem Moravan reci nemecke". Tedy zemske vlastenectvi, tomu vehementne oponuji posledni dva prezidenti, znovu prosazuji pojeti naroda lidu stejneho jazyka ktera v teto zemi uz jednou zalostne selhala a pokud neobnovi zemske zrizeni selze znova. Zdravim J. Lancik

0 0
možnosti
Foto

Chcete-li ,,orodovat" za zemské vlastenectví, pak Vám vyjde to, co chtěl TG.M. V nynější podobě by k tomu historicky měly nejblíže Země Koruny ČeskéR^

0 0
možnosti
MZ

M23i76l22a88n 15Z73i14c93h

10. 8. 2016 20:41

jednou se zeptali pana Karla Gotta zda je hrdy,ze je cech a on odpovedel,ze se za to ze je cech nestydi,ale nikde se tim nechlubi,mam na to stejny nazor

2 2
možnosti
Foto

Takto to nestojí. ,,Přiznat se" ke svému původu a Vlasti není chlubení!

2 0
možnosti
Foto

O tomto to je, viz.:

Co je to VLAST - Blog iDNES.cz

Ovšem poté, jakým způsobem jste promazal diskuzi pod Vaším minulým blogem, kde jste záměrně zpřetrhal vazby, a tím zcela znehodnotil některé příspěvky, na které jste reagoval nejprve toliko mínusem, jste mě v ,,čemsi" jednoznačně ,,utvrdil".

Co jinak podotknout k člověku, který si chce hrát na kazatele, ač...Rv

5 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JZ

Jé, to srovnání s fotbalovým zápasem je krásné. Víte, když ve fotbale hraje váš tým, tak vyhraje buď on a nebo tým soupeřův, NIKDY ne oba. A kdybyste náhodou myslel na remízu, tak ta je, speciálně ve fotbale (s jeho bodovým hodnocením), ztrátou pro všechny.

1 0
možnosti
Foto

Z bolnéminulosti

pravdou, poctivostí

k svoboděnároda

slávě Vlasti

a ke ctimilého Domova

T.G.M.

V[>-]

2 0
možnosti
MB

No hlavně že Vám nic nechybí.

1 0
možnosti
VK

Teda,takhle zneužít slov vlast a vlastenectví,to je na poblití.Z vás a z vám podobných se musí lidé,kteří budovali samostatnou republiku po r.1918 a i lidi,kteří bojovali proti nacismu obracet v hrobě!Styďte se!

7 3
možnosti
JJ

O lásce k rodičům, rodné zemi, atd. hovořilo veřejně mnoho významných osobností ať už domácích nebo zahraničních. Takže váše vyvozené závěry jsou naprosto mimo. A kde člověk krvácí pro svoji vlast není podstatné, ale to vy a "vítači" nikdy nepochopíte. Celý blog je pouze shluk cizích myšlenek a vaší chutě kopnout si do lidí, kteří mají jiný názor na současnou situaci v Evropě.

2 1
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.