Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M31i80l96a93n 42K68e39s60l

5. 8. 2016 21:58

Máte pravdu jsem paranoidní český tmář a kdo ví,co ještě.Již jsem byl také jedním našim režisérem označen za pijce slivovice,požírače tlačenky a jitrnic.Kromě jiného jsem xenofob,nacista,fašista dokonce i komunista.A vůbec mi to nevadí.Po přečtení vašeho blogu jsem na všechny tituly dokonce hrdý.Vaše články člověka povzbudí,když začne ochabovat.Prosím vydržte!

7 3
možnosti
Foto

To mně mrzí. Tedy to, že vám to nevadí.

1 1
možnosti
JP

J80a63n 81P17a31l20l71a86s

5. 8. 2016 20:15

Dobrý večer, máte pravdu. Viděl jsem video z Nice, kde lidé na promenádě propadli hysterii, když mezi ně vjel náklaďák. Tedy kromě těch mrtvých, ti zachovali klid.

6 1
možnosti
Foto

Myslíte těch třicet zavražděných muslimů?

0 2
možnosti
MB

No, určitě máte s tou hysterií pravdu...

Ale nevidět v těch "skupinách zubožených mužů, žen, dětí a starých lidí, kterým jejich domovy zničila válka" nebezpečí je krátkozraké. V tom rozsahu, živelnosti a nekontrolovatelnosti to přece vytváří velice živné podhoubí pro terorismus. Ne sice prvoplánově ale v konečném důsledku určitě.

Přehnaná hysterie je přirozenou reakcí na přehnanou benevolenci, laxnost a nezodpovědnost. Jeden extrém vede vždy nutně k extrému opačnému..

4 1
možnosti
MK

Doporučuji autorovi, aby si tu realitu prožil. Něco jiného je planě tlachat a něco jiného mít muslimy a je jedno zda Pakoše či Araby za sousedy. Že islám je zdrojem islámského terorismu, nesnášenlivosti není nic nového. Tohle vědí křesťané od prvních dnů islámské expanze. Stačí jen číst zdroje ze sedmého , osmého, devátého století. Hlavně doporučuji zdroje z období Ummájovců či Abbasovců, tak často uváděných jako období náboženské snášenlivosti a pokroku. Není to moc příjemné čtení. A teď, proč se dnešní "islamisté" chovají stejně jako Mohamed, jako první muslimové, jako muslimové v každém století? Proč ta úžasná islámská většina mlčí?

10 3
možnosti
ZH

Islámská většina nemlčí, to jenom vy o tom nevíte; a proč vy mlčíte o mrtvých v Bagdádu, v Kábulu, kterých je desetkrát tolik co v Evropě?? Posíláte tam chápavé kondolence??

2 4
možnosti
IS

Opravdu pište radši o té cyklistice, které nerozumíte o chlup méně než člověku, intenzivně žijícím svou jedinou, nezpochybnitelnou vírou. Malé plus za sloh bez hrubých chyb. Trochu málo, ale jsou i horší.;-DR^

6 3
možnosti
KC

Bože, do čeho jsi dal duši ?

10 3
možnosti
MK

Do Janoty. Pán je tak milostiv, že slunce dopřává všem

5 2
možnosti
IM

I57v92a10n 62M35i62n41á74ř

5. 8. 2016 14:48

Vážený pane, dovedete si představit, že k romským ghetům, které narůstají do nevídaných rozměrů a s kterými si tento stát absolutně neví rady - přibudou další s pologramotnými, kulturně a nábožensky nesnášenlivými muslimy ?! To je realita, ale rozhodně ne histerie ! Napadlo Vás někdy, že tito lidé budou nutně budoucím zdrojem a základnou pro teror, kterým islám zcela nepokrytě hrozí Evropě !?

18 3
možnosti
Foto

Lidé žijící v sociálně vyloučených oblastech jsou základnou teroristů a vůbec kriminálního chování už dnes. Když vyčleníte skupinu lidí ze společnosti stanou se z nich nutně asociálové. Jen v Česku se počet sociálně vyloučených oblastí od roku 2006 zdvojnásobil. Nyní je to přes 600 takových oblastí a žije tam asi 120 tisíc lidí. Co takhle přestat tyto oblasti vytvářet? Nemusely by se později řešit důsledky jejich existence. Jen takový nápad.

1 0
možnosti
VS

Pokud nekdo nevidi realitu, neslysel a nevidel mrtve pri pokriku Allahu akbar, vidi jen slunicko, mel by s tema drogama prestat. ;-D;-D;-D

13 3
možnosti
MK

Jedni jsou prý psychicky nemocní a ti co je obhajují musí být na LSD

4 4
možnosti
JM

Kdyby se sečetl čas, který diskutéři promrhali nad přesvědčováním lidí jako je Polický, Vaněk, Janota a desítky dalších proislámských nebo proimigrantských propagátorů zde na idnes, dalo by to za rok v součtu desetitisíce hodin, které by se daly využít něčemu prospěšnějšímu. Jen si to vezměte - takové energie! Přitom si pan Janota možná nemá jen s kým normálně lidsky popovídat.

12 5
možnosti

Já už to ani moc nerozporuji. Pana Janotu považuji za ztracený případ. Mimoto, tento typ lidí již byl detailně popsán. Například zde :

Psychologický profil multikulturalistů:

http://vojtekova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=454762

Ze dne 21. 03. 2015

14 2
možnosti

"A přáli by si, abyste se stali nevěřícími, jako jsou oni, a abyste byli stejní. Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky"

Korán Verš 4:89

Zdroj: https://www.koranoislamu.cz/4-89/

;-)

8 2
možnosti
Foto

.aby ten, kdo zabije jednoho člověka - nikoliv pro zabití jiného anebo za to, že šířil pohoršení na zemi - byl souzen, jakoby zabil lidstvo veškeré." Korán (5:32)

2 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.