Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Achjo, urazit muslima je tak snadné, že? ;-)

0 1
možnosti

Tento článek nepatří na Idnes.cz, ale na PŠM ČSLA.

3 0
možnosti
Foto

Vy to asi musíte vědět lépe. ;-D

0 5
možnosti

J47a58n 45S40o53u72č34e61k

4. 8. 2016 9:57

Dobrý den. Proč se ptáte Čechů, zda chtějí za prezidenta D. Trumpa? Nebo jste anglickou verzi Vašeho blogu poslal i do USA?

4 1
možnosti
Foto

Musíte číst dál než na konec nadpisu. ;-D

0 0
možnosti

Kdo bude americkým prezidentem je jen a jen rozhodnutí většiny Američanů. Nemíchejme se jim do toho svými rádobypřáníčkami a názory, které jsou tady šířeny stoupenci jednoho zákulisního lobbystického okruhu, se kterým nemáme nic společného.

6 2
možnosti

Lobbing v Česku, to se musí vyplatit;-D;-D;-D

3 0
možnosti

Kdo chce psa bít. hůl si vždycky najde. I když netuším, proč se na NÁS obracíte s otázkou, jakého MY chceme prezidenta. V každém případě prosím nepapouškujte zjevné nesmysly produkované americkou politickou hyperkorektností. Trump bohužel udeřil hřebíček na hlavičku. Je totiž pravdou, že podle pravidel islámu muslimská žena opravdu NESMÍ promluvit ve společnosti k neznámým lidem, pokud jí k tomu její manžel nevyzve. Ani aby vyjádřila lítost nebo poděkovala za projevy soucitu. Ale těch svazujících pravidel je mnohem více, manželka je pro muslimského muže jen poslušnou loutkou. A urazit jí nemůže vlastně nic, protože je hluboce ponižována celý život. Divím se, že to Američanům, kteří si tak potrpí na hlásání individiálních svobod vůbec nevadí a ještě se tak tvrdě opřou do člověka, který se nebojí na to upozornit. S úctou k padlým to vůbec nesouvisí.

7 3
možnosti

Této rodiny se tento ortodoxní islám asi netýkal.

2 0
možnosti
Foto

Pane Janoto, od DNC to bylo populistické a promyšlené předvolební divadlo. Jakkoli považuji kteréhokoli z vojáků, kteří byli KIA za lidi, kteří pro svoji zemi obětovali život, tak právě tato událost se stala již před několika lety. Myslím, čas zhojí mnoho ran. Myslím, že i matka se po takové době jistým způsobem se ztrátou vyrovná. Pokud nechtěla být vystavena mediální pozornosti, aby se jí "vše vrátilo" a jak píšete byla zničená žalem i po více než 10 letech, neměla na to pódium chodit.

Hillary Clinton není zrovna prototypem člověka, který by měl právo si brát na svoji podporu příbuzné obětí. Můžete se na to zeptat těch, kterým jejich blízcí zahynuli v Benghazi, když se podle tehdejší Secretary of State (ano - Hillary Clinton) ZASE TAK MOC NESTALO, nebyl to žádný teroristický útok a "vše je pod kontrolou".

Tatáž osoba pak před vyšetřovací komisí svým projevem pošlapala památku v Benhazi padlých lidí...

Neberu vám právo na váš názor, nicméně alespoň si o tom něco přečtěte (myslím tím i jiné zdroje než liberální, levicový tisk z Evropy, či americkou obdobu Rudého práva - NYT)... Levičáci jsou tak vyděšení z toho, že by mohl Trump ty volby vyhrát, že už se ani ty své lži nesnaží maskovat.

O Reaganovi ostatně také šířili lži a pomluvy s tím, že herec přece nemůže vést takovou zemi. A ejhle, z Reagana se vyklubal jeden z nejlepších státníků vůbec.

Jestli je někdo nezodpovědný a neschopný, pak je to současný prezident USA, vedle jehož odkazu je i prezidentování Jimmiho Cartera světlou kapitolou americké politiky.

A na závěr... Při vší úctě, svěřit prezidentský úřad někomu, kdo neumí nebo nechce používat pro utajené informace zabezpečený komunikační kanál a vesele je posílá po "veřejné datové dopravě", tak tedy svěřit takovému člověku kódy od jaderných zbraní udělá jen sebevrah a nebo nebetyčný pitomec.

7 3
možnosti
Foto

Omlouvám se všem za gramatickou chybu... Samozřejmě Jimmy Carter s "Y"...

0 0
možnosti

Vzhledem k velikosti veřejného dluhu USA může být prezident, který má tolik zkušeností s bankroty velká výhoda...

4 1
možnosti

Je to vsecko jen divadlo o zlem Trumpovi a hodne Hillary;-D

6 2
možnosti

Humayun Khan není žádný válečný hrdina ale příslušník armády USA který byl zabit ve službě. Válečný hrdina je voják bojující s přesvědčení a ne jako zaměstnanec armády. Toto byl stejně jako většina vojáku NATO normální žoldnéř.

8 5
možnosti

J91a19r19a 24R52a48n93k

9. 8. 2016 1:35

Pokud znate celou situaci, tak se v podstate obetoval za ostatni, vedel, ze v aute muze byt nekdo, kdo se chce vyhodit do luftu.

0 0
možnosti

Zvolí. Uvidíte. Dokonce už i soudruzi to chápou. To jenom vám tady média vymívají mozky. Je to stejné jako před brexitem. Přečtěte si tohle.

http://finmag.penize.cz/kaleidoskop/314431-michael-moore-trump-na-podzim-vyhraje

4 2
možnosti

J11a16r49a 37R58a67n89k

9. 8. 2016 1:38

Ze strany M. Moora je to ovsem jenom smutna predikce, vi, kdo The Donald voli:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.