Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Francouz ktery podrizl katolickeho kneze. Matka: neverim ve vinu sveho syna. Byl to mirny chlapec, dobry Francouz. Policie vsak mela jeho DNA. Proc asi? Druhy utocnik. Policii dobre znamy, v "domacim" vezeni za pokus vstoupit do jednotek ISIS. V dobe utoku byl na vychazce, bezpecnostni naramek mel vypnuty. Neni znamo, zda oba utocnici byli arijci, nebo se inspirovali Breivikem.

9 1
možnosti
MR

te matce bych to odpustil, pro matku je to jen syn, a jeji bolest chapu. Francouzskym autoritam to ale odpustit nelze, byli v hledacku a nechali je courat se kam se jim zachtelo.

Jeden mel elektronicky naramek, ten mel zajistit snad bezpecnost, pro kristovy rany. Naramek je tak pro chmataky a tak, ale fanatiky? 8-o

3 0
možnosti
JK

Já se jen divím, že tady se vám najednou nechce použít vaše myšlenkové pochody z nedávné doby, kdy jste vysvětloval, že za kamiónový a další masakry mohou vlastně Evropané a jejich nenávist. Na případ, který zde popisujete, by se přece dala použít spousta slovíček pochopení, hledání viny někde kdesi úplně jinde, a pochopitelně by nesměla chybět nenávist, že ano... :-)

5 1
možnosti
Foto

A co takhle nechat náboženství stranou a říci:

Mladý (podle papírů) Němec nesnášel nové přistěhovalce. Myslím, že tam bylo 2xKosovo, Albánie, atd. Nejsem si vědom, že by tam byli jacísi Němci.

1 0
možnosti
MR

spise chiita nesnasel sunnity

4 1
možnosti
SJ

Podle některých svědků volal: Allahu Akbar! Odhadují, že to bude podle vás krajový pozdrav AfD, že? ;-)Takže s islámem opět nic společného.

http://www.bbc.com/news/world-europe-36254513

http://www.cnn.com/2016/07/22/europe/germany-munich-shooting/

5 1
možnosti
Foto

Ach jo, vážně nechápu, proč si někteří pseudo islamofobové nezjistí zásadní fakta:

The word Allah has been used by Arabs of different religions since pre-Islamic times. More specifically, it has been used as a term to refer to God by Muslims (both Arab and non-Arab) and Arab Christians. It is now mainly used by Muslims and Arab Christians to refer to God.It is also often, albeit not exclusively, used in this way by Bábists, Bahá'ís, Indonesian and Maltese Christians, and Mizrahi Jews.

A pokud nezvládnete ani angličtinu, tak ve zkrátce... Allah je jen arabský překlad slova Bůh.

2 4
možnosti
MN

Tak ten Váš fanatismus si fanatismem bolševiků, fašistů a nacistů ve své intenzitě a absolutní názorové uzavřenosti moc nezadá.

Mimochodem, ten Němec íránského původu byl Šíita, který se mstil Sunnitům. Takže všichni do kopy byli muslimové. Proč co se do toho pořád na sílu tahá árijec a údajná motivace Breivikem? Vždyť Šíité a Sunnité se mydlí odjakživa.

15 0
možnosti
Foto

Ještě si dovolím, a nejen Vám, doporučit toto:

Psychiatr: Epidemie krutosti má společné činitele. Útočníci jsou zblblí - iDNES.cz

Ovšem dobré může být projít si, raději celé, např.i toto: Deprivace – Wikipedie

3 0
možnosti
RU

Staci si precist par knih o vztahu Iranu a nacistickem Nemecku. Mel byste jasno.

7 0
možnosti
ML

Prirovnanie nacizmu a islamu vám nevonia? Študujte históriu spolupráce týchto dvoch "náboženstiev". Nie, nedám vám všetko na zlatom podnose, hľadajte.

7 0
možnosti
Foto

Kam vede fanatismus tvůrců evropských monokultur jako bolševismus, fašismus či nacismus ví každý, kdo aspoň trochu dával pozor na hodinách dějepisu.

Zdroj: http://janota.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=540107

Asi jste, bohužel, zapmněl i na ostatní FANATICKÉ ,,monokultury". Všechny se opírají o ideologie. Stačí k nim přiřadit onen ,,izmus". Jeho fanatické podoby co do jejich prosazování pak najdete všude. M.j. např. i europeizmus, potažmo i islamizmus.

Snad nejlépe to vyjádřil J.W.: ,,Von v jádru každej ,,izmus" je svinstvo. Jen ta trocha tý ,,ije" se dá, sem tam, snýst". R^

Snad jste to pochopil.

A kam zařadíte sebe?

1 0
možnosti
Foto

Blok proti islamu zadnou sbirku nedela protoze neexistuje. Takze lzete

7 1
možnosti
Foto

R^Není nad to, bojovat proti fanatizmu fanaticky;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.