Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro statečného diskutéra Radka Polického:

Statečně jste nasázel neúrekom minusů, statečně jste se nezapojil do diskuse.

„Děkujeme, odejděte.“

2 0
možnosti

Popírání muslimského terorismu by mělo být trestné stejnou sazbou jako popírání holokaustu. Důkazů je snad v obou případech už dost. Snad se takový zákon podaří v dohledné době přijmout.

4 2
možnosti
Foto

Tak, muslimský terorismus zde snad nepopírá vůbec nikdo.

1 2
možnosti

Jak dopadlo Československo v roce 1948, když se demokraticky chovalo ke komunistům ? S těmito nápady, vy hloupý člověče jděte někam. Evropa je ve válce, jestli jste si toho nevšiml.

3 1
možnosti

RvRvRv Stačil perex a vše je jasné. Zase jeden, který prohlédne jen na vteřinu, těsně před tím, než mu důkladně poškodí kůži na krku! V lepším případě bude poníženě platit do jejich rukou. A nebo to v Koránu není???

8 2
možnosti

K96a86r29e13l 69M59a94s96e50k

26. 7. 2016 12:46

Posuzování moderního světa podle Koránu je pošetilé.

1 6
možnosti
Foto

Když tak přemýšlím nad vašimi argumenty, musím přiznat, že máte v mnohém pravdu. Házení špíny a kolektivní viny na všechny muslimy je opravdu medvědí službou nám samým. Co udělá slušný muslim žijící u nás, když je takto urážen? A že jich tu pár tisíc žije. Tyto neustálé útoky na všechny muslimy bez výjimky je mohou jenom nahnat do náručí islámských teroristů. nejsem pro bezbřehé přijímání uprchlíků. Ano, důkladně je prověřujme, ale ty kteří u nás žijí a dodržují naše zákony, neurážejme. Odsuzujme a kritizujme islámský terorismus, ale nikoliv islám jako takový. A jak se zde někteří ptají, co islám dal světu. Ti by měli nejdřív studovat historii a pak se vyjadřovat. Stejně jako křesťanství má ve své historii světlé a tmavé stránky. řadu vynikajících učenců i nenasytných dobyvatelů.

5 3
možnosti
Foto

„A jak se zde někteří ptají, co islám dal světu. Ti by měli nejdřív studovat historii a pak se vyjadřovat.“ Tak schválně, co dal islám světu?

Než (pokud) odpovíte, mám pro vás pár užitečných odkazů:

— Lea Vojteková: Zlatý věk islámu? Jak to vlastně bylo doopravdy... http://vojtekova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=456305

— Martin Kavka: Zlatý věk islámu? http://martinkavka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=134993

— Lucie Provazníková: Zlatý věk islámu aneb co ještě může islám přinést civilizaci http://lucieprovaznikova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=493897

5 1
možnosti

..... hmmm, ale ta "pátá kolona" nám nějak hapruje v tej východní Evropě, teda aj v ČR. Zasvěcení den co den předkládají argumenty, že v ČR žádný silný muslimský centra neexistujou, no-go zóny neexistujou, žádný příliv uprchlíků neexistuje, žádní radikální islamisti se tady neusadili, nedochází k žádným teroristickým útokům,- .... v tomto případě pak existence nějaké "páté kolony" zákonitě ztrácí smysl a odporuje logice věci, žejo VEU ! Tedy pokud nepokládáte za "pátou kolonu" celej národ (+Slováky, Maďary, Poláky), kerej výše popsaný stav do budoucna odmítá a zcela jasně se staví proti současným praktikám EU v oblasti nelegální migrace a nařízených kvót !

2 0
možnosti

To je právě ten zásadní omyl " kolonistů ". Je nesmysl urážet a bojovat proti léta usazeným vpohodě žijícím muslimům. Je třeba zabránit přílivu dalšich a zbavit se těch, kteří maji problém se aklimatizovat. Za to je potřeba tvrdě bojovat a dát to vládám najevo. Ale komu není shůry dáno, ten prostě chytá na první škrtnutí a nepřemýšlí o následcích. Slyší muslim a už sedá ke klávesnici. Přitom většina zná muslima jen ze zpráv, které ovšem nepíšou o tom, že mercedesy jsou nejméně z poloviny vyrobeny muslimama, píšou jen o teroristech, zlodějích a vyžírkách. Jak to na člověka působí Vám může říct spousta lidí, kteří v devadesátých letech začínali pracovat v Německu, nebo v Rakousku. To na nás často koukali jako na zloděje aut, vykradače bytů a primitivy kterým je nutné ukázat jak se splachuje záchod. ( To jsem osobně zažil u manželky holandského kapitána). Je potřeba nemíchat islám a islamismus, protože ani všichni muži nejsou znásilňovači, byť témeř všichni znásilňovači jsou muži. Nebo jinak, né všichni Poláci kradou auta a traktory, byť v přihraničí téměř všechna ztracená auta a traktory ukradli Poláci. :-)

1 1
možnosti

K52a88r64e95l 63M71a43s21e72k

26. 7. 2016 11:27

Myslíte si, že se muslimové v muslimských zemích nekoupou? ;-D

0 2
možnosti

R34o57m83a58n 59M16á31c46a

26. 7. 2016 11:20

Velmi dobrá úvaha, ale obávám se, že pro některé zdejší čtenáře to bude až moc náročné na mozek. Ten totiž používají zřídka a dávají radši přednost emocím.

5 2
možnosti

Překvapuje mne, jestliže slušnému člověku je nadáváno do estébáků, i když s nimi nic neměl!

1 0
možnosti
Foto

Co dál islám Evropě a světu - nic. Jenom vraždy a násilí, který jej provází od dob svého vzniku. Zbavli jsme se 6 milionů židů a i těch co tu zůstali se zbavujeme a místo toho otevíráme náruč islámu, který nepřináši nic než násilí a touhu změnit hostující zemi k obrazu svému.

12 1
možnosti
Foto

To samé bychom mohli vyčítat křesťanům.

Navíc současní křesťané typu G. Bushe jr., T. Blaira či D. Camerona mají na svědomí více mrtvých než Islámský stát od svého vzniku a všichni islámští teroristé dohromady.

Proč tito křesťané zcela rozvrátili muslimské země jako Irák a Libyi?

2 10
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.