Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P40a46v95e47l 54P28o89n96e94c

24. 7. 2016 22:37

> Když šílený vrah u svého kriminálního činu křičí, že Alláh je veliký

Když takový pokřik při vraždě zaznívá několikrát v týdnu jenom v Evropě, nevypadá to na dobré vysvědčení pro islám. Přitom počet muslimů v Evropě netvoří zdaleka ani polovinu obyvatel, alespoň zatím.

> Když šílený vrah z řad fanatických islamistů zabíje při svých útocích například třetinu muslimů

Muslimové byli vždy nejvíce ohrožení islámem, to není žádný argument, podívejte se na situaci v Sýrii či Saudské arábii

7 0
možnosti
Foto

Pane Ponec, máte to v tom binec. Muslim je vyznavač koránu.

1 2
možnosti
Foto

K88a34r53e77l 38M55á75d64l74e

24. 7. 2016 22:24

Zloser.... To je hezké, to si musím zapamatovat. Až si budu nechávat tisknout viziky, tak si tam dám tituly nácek, fašoun, xenofob, islamofob, rasista, hejtr a zloser.

20 0
možnosti
RV

R97a48d58e88k 11V98e87b48e68r

24. 7. 2016 22:13

No jisté je to, že ne každý muslim je terorista, ale také je jisté, že každý terorista v Evropě za posledních několik let byl muslim. Pokud se Vám to zdá jako nepodstatný detail, pak se s tím nedá nic dělat.

19 1
možnosti
Foto

To by vám to ten chudák v norském vězení pěkně nandal, když ho považujete za muslima.

3 11
možnosti
VV

To se zdejsi blogerske komunite libit nebude.

1 5
možnosti
JB

Máte to popletené. Už 5 let je nám vtloukáno do hlavy, že Breivik je terorista. V dětství ho šikanovali, pak mu " prdlo v kouli " - jak popsal jeden diskutér jinde, a povraždil přes 70 mladých lidí.

Po pěti letech jinému mládencovi, kterého v dětství šikanovali, " prdlo v kouli" , tak povraždil 9 mladých lidí.

Jenže, tento vrah, jak nám včera oznámili, terorista není.

Ale kde je rozdíl?

A nakonec, nejsem věřící, ale co si pamatuji, tak věřící křesťané říkají -neber jméno boží do úst nadarmo ( nebo tak nějak - variace.;-)) Zato muslimové, jak se zdá, si myslí, že čím víc vykříknou frázi Allahu akbar, tím lépe, takže je řvou od rána, do večera. Nebo i v noci. Pořád. Nevím o křesťanovi, či člověku z křesťanského prostředí, co neustále vykřikoval Ježíšikriste. Vy ano?

20 0
možnosti
Foto

Jak se pozná normální kriminálník od teroristy? Nevím. Pro mne je vražda jako vražda. Ale někteří to rozlišují. Samozřejmě existuje zabití člověka z nějakých politických důvodů. Napadá mne politický atentát. Na následníka trůnu v Sarajevu v roce 1914. Či třeba ten na Heydricha. I v době války je atentát a vůbec jakákoliv záškodnická činnost za frontovou linií brána jako kriminální čin. Jeho pachatel není považován za vojáka a chráněn ženevskými konvencemi v případě zajetí. Tak skutečně věřící muslim se modlí pětkrát denně. A každá modlitba začíná božím jménem. Alláh je veliký se v náboženských kruzích používá běžně místo pozdravu. Moje babička používala také výraz Otče náš několikrát denně. Začíná tak modlitba.

0 12
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.