Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jasně, 1,5 miliardy muslimů jsou naprosto hodní a mírumilovní lidé, natahat je všechny do Evropy je projev soucitu a humanismu a kdo si to nemyslí, je Brevik.

2 0
možnosti

Ze strany Breivika to nebyla dobra reakce na dobre odhadnutou situaci dalsiho vyvoje v Norsku a na starem kontinente. Jeho usudek muzeme oznamkovat znamkou 1 a reakci na nej 5. Skoda.

0 0
možnosti

Ptala jsem se vás už jinde, dotaz opakuji. Jak chcete dokázat své tvrzení: "Mimořádná zbabělost je celkem typická pro všechny tzv.bojovníky proti islámu a imigrantům"?

JInak zkuste vyčíslit, kolik na jednoho Breivika připadá vražedných útoků muslimů. Vaše články obhajují neobhajitelné.

4 1
možnosti

Tohle porovnávání je k ničemu. To byste zrovna tak mohla vyčíslit, kolik bomb zabíjí "muslimy" z "křesťanských" pilotovaných a bezpilotních letounů.

Například francouzská armáda operuje v Mali. Já s jejím nasazením souhlasím, ale dokážu se na to podívat z druhé strany a chápu, že se to některým malijcům vůbec nelíbí.

0 0
možnosti

Breivik je statistická chyba, ale ještě že ho máte!

2 0
možnosti

Pane Janoto. Vaše argumenty jsou z okruhu hloupých omylů, kterými uklidňujete svědomí všech uspávačů. Islám je náboženství míru jen podle názvu a jen pro muslimy. Tam kde dominují převládají většinově normální jedinci, kteří ovšem nezpochybňují základy víry. Bezvěrci a jinověrci, ženy a pro ně nejsou rovnoprávní, jinak sexuálně orientované bytosti nehodnė života. Jejich víra reformu neumožňuje! Tak sobě ani nám nelžete o míru. Postavení sebeumírněnějšího muslima v islámské společnosti z něj snadno učiní vojáka džihádu i nedobrovolně

3 0
možnosti

Tohle Janota nechápe, protože zjevně nečetl Korán a ani se nesnažil zjistit si relevantní informace o osobě Mohameda. Proto plácá propagandistické lži z muslimských brožurek.

3 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.