Diskuse

Muslimové jsou oběti teroristů

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Diskuse uzavřena. Připomínám vaši neohroženou reakci, když jsem vás žádal, ať už jste konečně zticha. Odpověděl jste něco v tom smyslu, že vás nikdo neumlčí. Patrně jste si v tu chvíli připadal jako velký hrdina. No a teď se dívám na váš poslední blog... diskuse uzavřena... :-/

3 0
možnosti
EM

Protože jste neotevřel diskuzi u svého nového článku, zeptám se vás tady. Můžete věrohodně dokázat toto své tvrzení: "Mimořádná zbabělost je celkem typická pro všechny tzv.bojovníky proti islámu a imigrantům."

Jako zbabělec jste se zachoval vy sám, když se bojíte diskutovat s lidmi, kteří mají jiný názor než vy a vyvrací vaše smyšlenky.

4 0
možnosti
ZH

To jste tak zbabělý, že už u nového článku neotvíráte diskuzi? Vy máte dokonce strach i z pouhé polemiky, že vám zas někdo vyvrátí ty vaše bludy o mírumilovném islámu, že?

5 0
možnosti
SK

Bud úmyslně mlžíte a překrucujete pravdu, nebo Vám chybí naprosto informace dáváte tímto do kupy jabka s hruškami a děláte ananasový kompot.

Hrozný blábol .

3 0
možnosti
IS

Pane Janoto, nemyslím to žertem ani ve zlém. To už radši pište o té silniční cyklistice. Procento Vašich blábolů je v tomto případě přeci jen o řád nižší. Nečekám, že Vám má rada poslouží jako zpětná vazba. Vy totiž o potřebě zpětné vazby ve spojení s Vaší osobností nemáte ani potuchy.

6 0
možnosti
LK

Seznam Spravedlivý mezi národy má cca 25 tisíc jmen. Kolik je tam muslimů? 7?

Muslimští příslušníci spoj. vojsk byli rekruti nebo kmenoví vojáci zemí protihitlerovské koalice a jejich kolonií, zatímco jejich souvěrci na opačné straně byli dobrovolníci.

3 0
možnosti
PB

..... no v tem je právě ten průser,- po staletí sa vraždili a masakrovali mezi sebou šiíté a sunité a moderní doba na tem nic nezměnila,- resp. nyčko sa k temu ešče připletli ti nevěříci psi v Evropě a Americe. Mírumilovnost je tomuto náboženství (ideologii) naprosto cizí !

3 0
možnosti
Foto

Z hlediska atentátníka není problém, ani kdyby většina zahynuvších v Nice byli muslimové. Padli totiž v boji proti káfirům (který vedl on) a to samo je již činí mučedníky, kteří mají volný vstup do islámského nebe. Nebudou tedy příbuzní mrtvých muslimů plakat, ale radovat se.

4 0
možnosti
ZH

Dle vaší logiky platí i následující. Velká část členů NSDAP byli v zásadně hodní a mírumilovní lidé, kteří si světovou válku nepřáli. Určitě to platilo v několik let před vypuknutím války. Z toho plyne, že nacismus je mírumilovná ideologie.

Napsal jsem to co nejjednodušeji, abyste měl šanci to pochopit...

13 0
možnosti
Foto

On cíleně mířil na muslimy nebo je poměrné zastoupení muslimů v těch místech tak vysoké?

Pak by samozřejmě to číslo zabitých muslimů bylo zcela přirozené a normální a vůbec nic by nedokazovalo.

10 0
možnosti