Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VJ

Ovšem, nevypadá to spíš tak, že ti proradní a vypočítaví křesťané záměrně infiltrují mezi skupiny muslimů, v pochybné snaze znesnadnit svou vlastní likvidaci tím, že si z nich tvoří lidské štíty?

7 0
možnosti
Foto

Jak je vidět z diskuse, vyznavačům "jediného správného názoru" jste se nezavděčil. Ono uvažování moc bolí, lepší je papouškování názorů těch, kteří si na této fóbii hodlají budovat kariéru. Že u nás už řadu let žije několik tisíc bezproblémových Syřanů, čili že není muslim jako muslim, to jejich hlava prostě není schopná brát. Takže podle této jejich logiky jsou vrahy i všichni křesťané (mají přece Breivika či Hitlera) či ateisté (mají přece Stalina či předsedu Maa). To však neuznávají, to jejich hlava nebere.

2 16
možnosti

O páté koloně jste už něco slyšel?

1 0
možnosti
FJ

Správně jste měl napsat že nejen muslimové jsou obětí islámu.

A pak se nad tím zkusit poctivě zamyslet.

6 0
možnosti
JK

A smysl vašeho vypočítávání? Jaký to má účel počítat, kolik muslimů zavraždili muslimové? Bude pak islám méně zprofanovaný? Mohl byste mi na to odpovědět?

4 0
možnosti
JU

J35i96ř36í 91U38r74b82a39n

22. 7. 2016 9:36

Napsat co si o vašich chorých výplodech myslím by mne tu zbytečně diskvalifikovalo... tož asi tak

5 0
možnosti
EM

To, že se muslimové zabíjejí více mezi sebou, je pro vás důvod tvrdit, že příčinou není sama ideologie islámu? Zvrácená logika. Podstatná je ta část, že muslimové zabíjejí... Můžete to obhajovat jak chcete, teroristické útoky v Evropě přibývají a velká část "mírumilovných" muslimů je schvaluje.

6 0
možnosti
PS

P31e36t67r 20S72u30s87k22e

22. 7. 2016 9:30

Argumentace v článku je asi na úrovni úvahy, že romští zloději jsou rasisti, protože podíl neromských okradených (jimi) je vyšší, než odpovídá populaci. Pominu-li fakt, že rasismus tam být může (což ale netvrdím), důvod bude spíš v tom, že je jaksi dopředu určen okruh osob, kterým lze něco zajímavého ukrást. Za Romy si klidně dosaďte chudinu a za většinovou populaci bohaté. Vyplyne z toho, že většinou chudí okrádají bohaté.

Jiná čísla vzniknou, když se to přepočte na peníze, že? OKD, Blanka, OpenCard, Čapí hnnízdo...

Statistika je krásná věc, dá se úžasně ohýbat, ale chce to praxi. Ještě máte co dohánět.

1 0
možnosti
Foto

K52a51r80e84l 42C48a70c85h

22. 7. 2016 9:29

Váš článek je výplodem totální zaslepenosti. Nevím, zda jste věřící, nebo ne. Já jsem nevěřící - či spíše agnostik a tak pro mně jsou veškerá náboženství se svými rituály iracionalitou. Beru je ale jako politikum, protože slouží k ovládání lidí ve jménu náboženské ideologie. Islám je náboženství, které neprošlo reformací a je otázka, zdali je vůbec reformovatelný. Muslimské oběti teroristických útoků islamistů jsou dvojí. Buď se jedná o jinou odnož Islámu (mezi nimi panuje obrovská animozita), nebo se jedná o příslovečné - když se kácí les, létají třísky. Muslim nemá problém zabít při teroristickém útoku vůči nevěřícím i sebe, natož náhodného souvěrce, protože jak on, tak případná další oběť z řad věřících muslimů přijde automaticky do ráje a tak není čeho litovat. Chápete, jak je to zrůdná ideologie, kterou vymyslel dobyvatel a vtělil tam proto takové postuláty, které z věřících udělají poslušné vojáky Allahovy, těšící se na odměnu, která je čeká po smrti? Takovou ideologii nelze omlouvat.

17 0
možnosti
Foto

Z pohľadu atentátnika je to jednoduché... ak tam budú "pravoverní" moslimovia, dostanú sa do raja spolu s ním ako mučeníci. Nebol to prvý teroristický útok na svete, kde to riskovali, takže toto majú dávno "ošetrené".

5 0
možnosti
EP

Kdopak asi prohlašuje Hitlera za svatého a za "alláhův trest pro Židy", co? A když se muslimové vraždí navzájem, tak nejsou muslimové? Aha. Hlavně, že tou hrozně mírumilovnou muslimskou většinou na západě tak přetékají věznice. A muslimské země jsou vůbec takový klidný pacifistický ráj ve srovnání s Evropou..

6 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.