Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Po světě koluje spousta urban legends, asi nejhorší je, že jsme se za komunistů měli lépe, následuje ta o rozkrádání naprosto bohaté republiky a přes to, že všichni měli práci se dostaneme až k tomu, že tu byl blahobyt.

Komunisti jsou součástí politického spektra, bohužel nejsou na chvostu, kam patří.. Ale to se opravdu časem změní. Oni ti komunisti opravdu postupně vyhynou

4 1
možnosti
Foto

Nevyhynou. Za 26 let nejen, že nevyhynuli, ale podílejí se na řízení deseti ze 14 krajů této země. Vstup do vlády je jen otázka času. Ono heslo čím hůře, tím lépe přinášelo komunistům hlasy už za první republiky. A bohužel jestli budou vlády předvádět politiku jako poslední dvě vlády české pravice, budou komunistům hezky stoupat preference, aniž by pro to museli hnout prstem. Nejde ani tak o rozkrádání bohaté republiky, ale o rozkrádání státního majetku jako takového.Myslím, že kádrová rezerva .KSČ soudruh Klaus tomu říkal privatizace při zhasnutých světlech. Nevím proč mi tento termín připomíná scénu tomboly z filmu Hoří má panenko a hlášku, kdo si nenakrad, musí to chápat tak, že nevyhrál. Inu kapitalismus po česku.

6 1
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.