Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Víte pane Janoto, zastáváte se svých, ani to jinak nejde, ale, a už jsem to napsal v diskuzi k jinému článku, zůstává tady něco, o čem nikdo nemluví. Co se stane, až ostatní děti ve škole, v kamarádské partě a jinde zjistí, jak se věci mají. Ty děti těch dvou tatínků nebo maminek budou dostávat pěkně na frak. Toho posměchu a později i ran bude tolik, že si to vy vůbec neumíte představit. Děti totiž nesnáší odlišnosti a dovedou být hodně zlé. A tomu nikdo z vás nezabrání, kdyby se na hlavu postavil. Hlavně kvůli těm dětem bych nic takového nedoporučil. Ale to je jen názor člověka, který nemůže nic ovlivnit.

6 0
možnosti
Foto

Chápu, že děti paní Nytrové a jim podobným jsou vychováváni ve stejných předsudcích jako jejich rodiče. Nicméně za své děti a jejich chování jsou odpovědní rodiče. A ta odpovědnost může být i trestně právní. Šikana má dvě strany. Toho kdo šikanuje a toho kdo si to nechá líbit. A pokud si to jedna ze stran líbit nedá, dostane ten kdo se jiné pokouší šikanovat co proto. V právním státě od toho máme zákony a soudy. A každý rodič by si měl uvědomit, že porušení zákona se trestá. A to přísně.

3 6
možnosti

Ze by se pani Nytrova zacala uchazet o presidentske kreslo? Vaclav Klaus by v ni mel zdatneho nastupce.

3 5
možnosti

R80a52d27e33k 92J47a60r53o92š

14. 7. 2016 20:55

Vokoun, na co vy všechno nemyslíte. Socdemácká kandidátka, to je to poslední, co bychom potřebovali...

4 0
možnosti
Foto

Vůbec nejde o to co si myslí, nebo říká nějaká Nytrová. Problém nastává, když tyhle ohavnosti chce skrze sílu státu vnutit všem lidem.

3 4
možnosti

R10a30d36e18k 37J72a60r91o42š

14. 7. 2016 20:23

Pane Kšír, žádné strachy, vy to přežijete, jsa dokonale obrněn...:-)

3 0
možnosti
Foto

Nemyslím si, že by se paní poslankyně Nytrová svým vystoupením v poslanecké sněmovně sama vyřadila ze společnosti slušných lidí. Spíše se domnívám, že v příštích volbách do poslanecké sněmovny jí to přinese nějaké preferenční hlasy navíc.

6 0
možnosti
Foto

Taky si to myslím. A myslím si, že to bylo zcela cílené.

4 0
možnosti

Janotův tradiční koncert demagogie a zmatenosti. Rv

8 3
možnosti
Foto

A nevíte náhodou, jakého sexuální orientace byli zhusta ti katoličtí kněží a děti jakého pohlaví zneužívali?

Já, jako dítě, jsem často chodil s babičkou do kostela a nevšiml jsem si, že by mezi ministranty byla děvčata.

5 0
možnosti
Foto

Zajímavý argument. Ale trochu mimo. Zneužívány byly také dívky. Do nedělní školy na katechismus chodí i děvčata. A pedofilie je psychologická a sexuální uchýlka, která jaksi nemá žádnou spojitost se sexuální orientací psychicky zdravých lidí. Co takový sbormistr Bohumil Kulínský mladší. Bambini di Praga fakt nebyl chlapecký sbor. Budete podle jeho příkladu soudit všechny heterosexuály jako potencionální pedofily?

2 5
možnosti

R69a97d61e91k 63J74a65r49o63š

14. 7. 2016 18:06

Mě vždycky fascinuje, jak všichni v protikladu k dětským domovům mluví o jakési vysněné milující rodině.

Jakoby by bylo automatické, že cokoliv než dětský domov je prostě a jednoznačně milující prostředí rodiny...A naopak dětské domovy, klokánci a podobná zařízení byly pouze cosi na způsob kruté "inkvizice či koncentráku"...

5 0
možnosti
Foto

Tak ony existují i studie, které jasně dokazují, že děti, které vyrostly v prostředí výchovných ústavů jsou v dalším životě znevýhodněni oproti dětem vyrůstajícím v rodině. Dokonce i v nepříliš funkční rodině. Jen se podívejte co udělal několika měsíční pobyt v děcáku z Tomia Okamury? Samozřejmě není to pravidlo. Každý z děcáku nemusí být nutně stejný asociál. Ale fakt, že tě většině civilizovaných států se od výchovných ústavů ustupuje a dává se přednost výchově v rodině o něčem vypovídá. Dokonce i Slovensko je na tom s umísťováním děti z ústavu do rodin mnohem lépe než Česko.

2 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS