Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JA

J81o97s90e21f 59A77n88t66o57š

20. 7. 2016 15:01

Koukám sportovec tělem i duší, podle fotky hlavně duší. Zkuste si ujet pěkně 70 km v tempu a alespoň tři dny po sobě. Pak možná, ale jen možná, pochopíte co je cyklistika za sport.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MB

Obávám se, že svým článkem jste jen dokázal, jak moc cyklistice nerozumíte. Zaprvé, cyklistika je navýsost týmovým sportem, proto tam "průměrní" cyklisté nejsou do počtu, ale jsou nezbytnou součástí týmu. Bez nich by nebyl možný úspěch ani v celkovém pořadí, ani v jednotlivých etapách. Což je další věc, kterou jste nepochopil - týmy mají lídry nejen na celkové pořadí, ale závodníky do jednotlivých etap, které můžou mít různý charakter - rovinaté pro sprintery, zvlněné pro klasikáře, horské pro vrchaře. Silniční cyklistika je velmi zajímavý sport, ostatně ne nadarmo ja TdF jednou z nejsledovanějších akcí.

1 0
možnosti
MS

Souhlas. Koneckonců své kvality může každý dokázat v časovce jednotlivců, která je vždy součásti etapového závodu. Tam jede každý sám na sebe a většinou se dobře umísťují právě lídři.

1 0
možnosti
TN

Už od pohledu je jasné, že jste sportovec tělem i duší a tudíž bychom vás měli brát jako sportovní autoritu. ;-)

3 0
možnosti
Foto

První pohled může často klamat. Navíc to je čtyři roky stará fotka. ;-D

0 0
možnosti
IS

Sedněte na kolo a vyjeďte kopec. Potom mudrujte. Nebo radši ne. Je to námaha.

3 0
možnosti
Foto

Nic proti cykloturistice. Na kole jsem jezdil. Takový zdatný cykloturista zvládne ujet za den i třikrát větší vzdálenost než běžný turista. Ale co má rekreační cyklistika společného s profesionály na silnici vážně nevím?

0 0
možnosti

Jak už tady kdosi psal, ne všichni dopují. To za prvé. A za druhé - mohl jste do nadpisu vepsat "pro mě". Co je pro Vás nudné, jiní milují a jen oni vědí, proč. Už jsme snad dost dospělí na to, abychom jiným hatili to, co dělají rádi.

2 0
možnosti
FV

Doporučuji autorovi se místo na Tour dívat na zápasy šachistů. To jsou skutečné bitvy, přesně podle jeho gusta.;-)

4 0
možnosti
Foto

Šachy nejsou zrovna divácký sport, ale aspoň je to skutečný sport. Nemusím přemýšlet jaký doping si vzal vítěz partie.

1 1
možnosti
MZ

Pro mě je to sport feťáků. Jediný, co mě na tour fascinuje, je ta krásná krajina, jako sport je to ten největší odpad.

3 1
možnosti
VJ

Ano. A proto tam v jednom kuse lítají dvě helikoptéry s kameramany, kteří z nudy zabírají krásy krajiny. No a to je ten důvod, proč se na tu francouzskou tour dívá taková spousta lidí. Má to své efekty. Tito lidé se třeba doopravdy nadchnou a pak vyrazí na výlet do francouzské divočiny. A tím se, ve Francii, zvyšuje turistický ruch. Takže to dělá dobře nejen francouzské vládě, ale i další spoustě lidí a ti jsou ochotni na tu akci vysolit dotace a sponzoring. Ta cyklistika je tam až druhotná, i když to tak nevypadá. Ovšem nic proti tomu. V televizi je to jeden z nejkvalitnějších programů. A přes tu spoustu peněz, které na Tour i TV poskytují, taky jeden z nejlevnějších. Jo a Škodovka taky dobře ví co dělá.

4 0
možnosti
AK

Když se vám nelíbí cyklistika, zkuste se dívat na televizi.

Zažijete jaké to je, když se člověk dívá z okna a zrovna nikdo nejde...

0 0
možnosti
Foto

Mně se cyklistika líbí. Cyklokros, dráhová cyklistika, závody horských kol, cross country i sjezd, cyklotrial, BMX, sálová cyklistika, dokonce i silnice, časovka družstev i jednotlivců. Jen mne hrozně irituje samotný systém profesionální silniční cyklistiky a hlavně etapové závody. Obzvláště Tour de France mi leží v žaludku nejvíc. Přitom přede mnoha a mnoha lety to musela být docela zajímavá podívaná. Jen těch posledních dvacet let je to nebetyčná nuda.

2 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.