Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tolik prázdných klišé v jednom článku.. "touha po pravdě"... v zásadě skvělá ukázka typické argumentace jisté sorty lidí, kterou raději ani nebudu pojmenovávat.

0 1
možnosti

R^Karma.Děkuji,že se formou vracíte do doby,kdy jste psával,že mezi notorickým spáčem a notorickým opilcem si může vybrat volič podobné úrovně.Akorát jen dodám,že jste několikrát nelichotivě psal jakými náročnými prostředky v historii zaváděli Evropané čistý vzduch.Doba se střídá, lidská povaha nemění.A to i v případě J.Dienstbiera ml.,který by nejraději perzekuoval názorové odpůrce.

1 0
možnosti
Foto

Stále jsem příznivcem politiky v podání Jiřího Dienstbiera mladšího. Dělá politiku pro Náročné. :-)

0 0
možnosti
Foto

Máte neodůvodněný pocit, že změny po roce 89 nějak závisely na mladší generaci. Kde jste k tomu došel ? Podle mne tomu tak nebylo.

3 0
možnosti
Foto

Mladá generace rozhodně zahájila proces zásadní změny této země. Nám nikdy nestačilo jen tak něco. A bez nás to vážně nejde. Navíc většinu z nás to stále nepřešlo. Kdo je náročný jednou, tomu to většinou vydrží na celý život. :-)

0 0
možnosti

Mně se líbí Vaše články, pane Janoto. Ráda si vás přečtu. Dovolte mi ale, abych se vyjádřila k té svobodě, která je zmiňována: nejsem si jista, zda to, co v dnešní době vnímám z lidí, je o svobodě. Myslím, že skutečnou svobodu duše lze vnímat v každém režimu, že to není o režimu. Dnes se zaměňuje slovo svoboda. Někteří tzv. bijci za svobodu- se projevují velmi hloupě, pletou si pojmy s dojmy, davy je oslavují...... Hlavně nadávat na vše, co nemá nejde s davem, co má tendenci vnímat svět jinak, než pohledem pravicového stylu- bývá zesměšňováno. Svoboda má rovnítko- peníze, úspěch, egoismus..........

1 0
možnosti

A tak se vám místo reálného socialismu dostalo neomarxismu. Jen jste lež vyměnil za jinou lež. Hlavně že jste ale spokojený.

5 1
možnosti
Foto

Nejsem spokojený. Na to jsem příliš náročný, abych se spokojil.:-)

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS