Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Evropa je postavena na zakladech Krestanstvi, humanismus ji nici, protoze odporuje krestanstvi, Jezisi. Odvraceni od zboznosti Evropa neprezije. Myslim, ze uz propasla sanci se k Jezisi vratit, ale rad bych se mylil.

1 0
možnosti
SJ

Není humanismus jako humanismus. Humanismus v duchu antické tradice, založený na respektování přirozenostičlověka včetně přirozenosti sdružování se do skupin jako rodina či národ není to samé jako genocidní "humanismus" (neomarxistické pojetí) založený na nepřirozenémyšlence totálního multikulturalismu a zničení národní identity (tj. rozrušení, odstranění přirozených vazeb). To je rozdílmezi klasickým filosofem Masarykem a neomarxistou Havlem.

1 0
možnosti
SJ

Hezký příklad neomarxistického pohledu na svět!

Odmítání systematického rozkladu vlastního národa a kultury = nenávist;-D

21 5
možnosti
Foto

měl byste se stydět. ;-O

19 6
možnosti
PB

..... když voni to maj ti bojovníci za lidský práva a svobody hóóódně těžký, žejo ! ,- a začal bych rovnou u teho Ježiše Krista ...........

5 1
možnosti
PV

P40a25v75e11l 63V55é27b17r

19. 6. 2016 10:45

(ne)Milý pane, Evropa nemá ideologii nenávisti a její odmítání islámské agrese ... joj, co to píšu ... její odmítání ekonomických imigrantů nepramení z nějaké (jakékoliv) ideologie, ale z řešení zde přítomného nebezpečí. Použiji přirovnání:

Tygr je nádherné zvíře a s velkým gustem bych rád udělal něco, aby dobře prosperoval - ve své domovině. Pokud ho ale potkám zde na ulici (protože třeba utekl ze ZOO, což se v Brně může stát) a on ku mně poběží se zjevnou touhou po vydatné svačince v podobě chutného dvounožce, tak udělám všechno proto, aby na té ulici zůstal ležet on a ne já. Tygry mám rád, moc se mi líbí, ale pokud na mě zaútočí, budu se bránit (asi se neubráním, protože jsem naší prozíravou vládou odzbrojen, ale to je jiná věc).

Podobně je to s migranty: Nepřišli sem hledat ochranu, ale vyžrat nás a výsledkem bude, že bude bída jak v jejich domovině, tak i tady.

47 2
možnosti
AK

Hodně polopaticky napsáno, ale naprosto pravdivěR^

Obávám se ale, že zdejší neomarxisty ani takto nepřesvědčíte, víte oni už byli někteří i znásilnění a přesto si dále melou svou.

5 4
možnosti
AP

(Nejen) nenávist šíří především zástupci EU. Např. si najděte záznam "diskuse" ohledně EK plánovaného omezení (zatím jen) střelných zbraní. To nebyla diskuse, ale diktát dobyvatele na dobytém území.

6 2
možnosti
Foto

My jsme součástí EU. V Ek máme 1 zstupce jako ostatní země, při hlasování ministrů či premierů máme 1 hlas jako ostatní, V EP máme větší zastoupení než odpovídá počtu obyvatel a než odpovídá eonomické síle.

Kde je tedy ten diktát?

Tomu, že rozhoduje většina se říká demokracie, ale chápu, že pojem v ANO neznáte.

2 4
možnosti
Foto

Karma. Kvílení místních stoupenců nenávisti v této diskus potvrzuje, že jste to popsal správně.

7 29
možnosti
RB

Ukažte mi nějakého stoupence té vaší imaginární "nenávisti", pane neargument..

14 3
možnosti
MS

Nevím, jak jste došel k názoru, že ten vrah si přeje nacistickou VB. Má to snad být proto, že je zastáncem Brexitu ? A jsou tedy (s vaší logikou) všichni zastánci Brexitu nacisti ? 8-o :-P

36 0
možnosti
JR

J26a10n 96R25á52ž

19. 6. 2016 10:14

Chtít po autorovi článku nějakou logiku v jeho vyjadřování, je přeceňování jeho schopnosti logického uvažování.

7 1
možnosti
VC

Malá úprava Vašeho textu -hájila "demokracii", "lidská práva a svobody". Hájila sjednocenou Evropu postavenou na základech "tradičního humanismu".

1 1
možnosti
MK

Karma článku "nula, celá nula" hovoří za vše. Hezký den. Rv:-P

25 1
možnosti
Foto

Vtipné. Karma článku se vyhodnotí až jednu hodinu po zveřejnění článku. Do té doby je to nula. U každého blogu. ;-D

0 1
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.