Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Autor článku se buˇf mýlí vědomě a nebo nevědomě. RvRv

4 1
možnosti

Proč nálepkujete nebohé nacisty ??? Trošku si protiřečíte. Vždyť i mezi nacisty byli sluší lidé... Jo, aha, nacismus způsobil hrozné zlo, neb to byla totalitní ideologie a po bitvě již je každý generál. Tedy i vy. Kdyby tak někdo pravou, totalitní a zvrácenou, podstatu německého nacionálního socialismu byl schopen odhadnout dopředu, to by bylo něco, že ? Hm, bohužel, před druhou světovou válkou po světě pobíhali také tací Janotové, kteří se chtěli s Hitlerem usmířit a plácat bratrsky po zádech. Takže bych razil jinou tezi, právě lidé, jako vy, neschopní rozpoznat totalitní nebezpečí a zvrácené nábožensko-politické ideologie, jsou ti, kteří nejvíce ohrožují civilizaci. Pokud takových bude víc, budeme muset počkat zase na nějaký obří průser, a pak lidé jako vy, pokrčí rameny a řeknou "sorry", nepovedlo se to...Rv

47 1
možnosti
MK

Víte ono je paradoxní, že dodnes jsou lidé, kteří jsou schopni odsoudit Lídu Baarovou za její milenecký vztah s říšským ministrem propagandy? Za vztah v době, kdy nikdo netušil co je nacismus a ti, kteří upozorňovali na nebezpečí byli nazývání válečnými štváči. Ti, kteří upozorňovali na nebezpečí nacismu a později komunismu byli vysmíváni nevěřilo se jim. Viz Moravec "Špion kterému nevěřili" Byli v situaci šaška z cirkusu, který vyběhl z šapito, protože v té vesnici začalo hořet a běžel do druhé pro pomoc a tam mu nikdo nevěřil, protože to brali jako reklamu, protože šašek byl v šaškovském obleku. (Ratzinger "Úvod do křesťanství")

8 1
možnosti
MK

Evropská ideologie nenávisti? A která to je? Znám jich několik a všechny vychází od Marxe a jeho rozvinutého učení,což je nacismus, fašismus a komunismus, přičemž mateřinkou pro tyto ideologie je sociální demokracie a socialistické hnutí všeobecně.

Pokud není hrozbou islám, proč se Evropa proti islámské expanzi bránila téměř 14 století? Proč většina zavražděných za posledních dvacet let je ve jménu islámu? Proč křesťané a další náboženské skupiny patří v islámských zemích k těm nejpronásledovanějším a to včetně islámských zemích uváděných jako demokratické jako je Malajsie či Indonésie? Proč dochází k napadání křesťanských utečenců v imigrantských táborech v Německu od muslimů? atd. atd.

27 1
možnosti
Foto

Zapoměl jste na Kavkismus-del něho je potřeba nenávidět všechny s jiným názorem.

Lžete-nební posledních 20 let většina zavražděných ve jménu Islámu.

2 19
možnosti
JP

Každá část historie se dá vysvětlovat i zcela protikladně. Záleží jen na úhlu pohledu autora. Tak je to i s Vámi. Tak negativní hodnocení křesťanství je u Evropana opravdu překvapivé.

8 0
možnosti
VS

Problém není ani tak v nenávisti, nýbrž v tom, když už hrneček trpělivosti přeteče a kdy už se obránce ( Evropan) ocitne v situaci, kdy nezbude nic jiného, než natáhnout závěr a zmáčknout spoušť v naději, že zachrání aspoň svůj život. Kyž srovnám status před rokem a dnes, mám nepříjmený dojem, že zvuk závěru se blíží.

11 2
možnosti
RS

Autor by si mel neco precist o atavismu a darvinove theorii evoluce. Potom bude rozumet co to je homo sapiens sapiens.

0 1
možnosti
MP

Takze vyhlazovani narodu, valky atd. tady pred vznikem evropske civilizace nebyly? Cina, Mongolsko, Persie, Egypt, Rim atd. atd. Pochopitelne, ani v nejmensim se nezastavam zrudnosti nacismu nebo komunismu, ktere meli to "stesti", ze meli technicke prostredky, jak sve silene ideologii umoznit zverstva takoveho rozsahu. Nenavist je take evropska vymozenost? Zacinam se tedy hnusit sam sobe, ze jsem vubec Evropan, beloch, Cech..... Ja jsem si dodnes neuvedomil, ze terorismus, ktery je v drtive mire vykonavan pod vlajkou islamu, je vlastne chimera, za kterou muze nenavist hluboko ve mne. Dekuji. Jeste to budu muset chvili stravit, nez tomu uverim. Do te doby mne napada ta hlaska z Tankoveho praporu- včíl si nas.ál do huby".

11 0
možnosti
Foto

Přesně o to sociálním inženýrům jako je pan Janota jde. Abychom sami ze sebe měli pocit zhnusení a identita současných evropských občanů byla zadupána ve prospěch multikulturního balastu. Vůbec neřeší, že multikulturní balast nemůže fungovat ve chvíli, kdy jedna z kultur (Islám) je nenávistná, násilná a útočná.

3 1
možnosti
FK

Muslimové zabili za posledních 15 let v Evropě jen prostřednictvím terorismu kolik? 1000? Ale my jsme ti nenávistníci co? ;-D;-D;-D;-D;-D;-D

13 1
možnosti
MS

Měl by jste - stejně objektivně - napsat o nenávisti na Africkém kontinentu,která s Evropskou nemá nic společného.Co kdyby jste napsal o zavržených bílých černoších,kteří jsou denně pronásledováni a mučeni.Co zavržené děti,které nechává jejich kmen úmyslně vyhladovět k smrti.Je toto nenávist,kterou se naučili od Evropanů?

12 2
možnosti
Foto

Co vám brání napsat to?

Autor psal o ohrožení Evropy, ne Afriky

1 15
možnosti
MK

́tak aspoň, že se autor nestydí přiznat, že je zarputilým socialistou. Potom dávají ty jeho splašky smysl.

Nicméně (kdyby to nebylo ve vašem případě zbytečné) bych vám doporučil se ještě jednou nad celou věcí zamyslet. Myslím nad tím, co je největší nebezpečí pro obyvatele Evropy. Podle mě jsou to přesně takoví zaslepení sociální inženýři, neštítící se jakékoliv demagogické dezinterpretace, pokud je v jejich politickém zájmu - jako jste VY.

24 2
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.