Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naprosto demagogicky a nesmyslně mícháte dvě věci dohromady. Ano, jsou tady lidé, kteří jsou tak nenávistní, že jsou schopni zabít, a nepotřebují k tomu žádnou ideologii. Ale Islám jednoznačně hrozbou je a už to i v minulosti prokázal. Přečtěte si Korán, přečtěte si Síru (Život Mohamedův - to jste asi doteď nevěděl), a pak se teprve k tomu, jak Islám není nebezpečný, vyjadřujte!

12 2
možnosti
PM

P41a28v34e76l 52M89a95c75h

19. 6. 2016 20:10

Pane Janota, vase neinformovanost je ocividna. Kdybyste skutecne vedel neco o danem tematu, tak byste takove hlouposti ani nemohl napsat. Jdete na Google a precte si trochu o nazorech obyvatel v muslimskych zemich. Tyto informace jsou zpracovany a zverejneny velice zodpovednymi a duveryhodnymy firmami, ktere se zabyvaji pruzkumem verejneho mineni (jako na priklad PEW Research a jine firmy). Skutecne si nemyslim, ze jste nekdy tento vyzkum delal. Kdyby ano, tak byste vedel, co si prumerni obcane techto zemi mysli o tom, jaky zakon chteji v zemi kde ziji, o postaveni zen ve spolecnosti, o vychove potomku zenskeho pokoleni, o homosexualite atd atd. Kdybyste skutecne tyto informace mel, tak byste jako slusny clovek nemohl napsat to, co jste napsal.

11 2
možnosti
Foto

Pro vsechna slunicka a pana Vokouna extra.

Prezidentske volby v Rakousku, ktere sfalsovali dobri lide, se budou pravdepodne opakovat. http://www.oe24.at/oesterreich/politik/Fast-schon-alle-fuer-Neuwahlen/240249009

5 1
možnosti
VV

Schön, wenn die Präsidentenwahl wiederholt wird. Frau Mond.

1 1
možnosti
JT

Píšete: "Zemřela mimořádná žena, dobrý a slušný člověk." Vy ale nejste slušný člověk, protože vy jste schopen i ji, o které jste až do její smrti určitě nikdy neslyšel, abyste tady uveřejňoval svoje neuvěřitelné mišmaše. Styďte se.

16 1
možnosti
Foto

Ono 11. zari zemrelo v New Yorku tech hodnych, slusnych lidi taky dost.

10 1
možnosti
VV

Dočetla jsem to k té strašné nenávisti. Fakt strašná, ta "evropská" nenávistRv

4 1
možnosti
Foto

Evropa je moc tolerantni a to bude nas konec. Ja se toho nedoziju, ale je mi lito deti a vnuku.

11 1
možnosti
JS

Ani pro jednu z násilných ideologií by nemělo být místo... Správné je zakázat je obě, jak Islám, tak k násilí volající nacionalisty...

5 1
možnosti
KM

K77a21r78e43l 85M19a41s60e64k

19. 6. 2016 19:43

Přestaňte klábosit na internetu a běžte je obě zakázat. ;-D

1 8
možnosti
KC

Pan autor spočítal jabka s hruškama a vyšla mu živánská.

21 1
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.