Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Co to mektáte za hlouposti? Jaká evropská ideologie nenávisti?

Jenom za poslední dva roky vedou v počtu mrtvých na území Evropy muslimští radikálové ku zbytku Evropy cca 150:1.

13 0
možnosti
Foto

Za poslední 50 let je počet obětí evropského

evropského terorismu naprosto neporovnatelně vyšší než počet obětí teroristů z řad islamistů. Kam se islamisté hrabou na své evropské teroristické kolegy z IRA, ETA či RAF. Norský terorista, křesťan a bojovník proti islámu a imigrantům zavraždil osobně za jediný den více než 70 lidí. To se žádnému islamistovi nikdy nepovedlo. A asi jen tak nepovede.

0 1
možnosti
FV

Janota zjevně a jednoznačně porušuje kodex blogera a přesto ten jeho slint visí na hlavní straně.

5 0
možnosti
FV

Zajímavé. Matuška je kriminálník a Polického bratr důkazem, že blbost není dědičná. :-)

3 0
možnosti
JK

8-o Co tím chtěl autor říci ? Anebo to neví ani on sám ? ;-D

1 0
možnosti
VS

Asi zapijeli zal s Kalouskem.

0 0
možnosti
BH

nacionalista, nacek, xenofob.. bla bla bla ohrana to slunickova melodie... :-P

2 0
možnosti
JR

J52a91r33a 37R10a53n53k

20. 6. 2016 3:42

Proboha, co Vam autor udelal? Zastal se zavrazdene, napsal, ze to byla slusna zena a pokud jste sledovali dnes BBC, tak to musite uznat take!!

http://www.bbc.com/news/uk-england-36569937

2 10
možnosti
ZW

Nejde o oběť vraždy, ale o ideologi, kterou přiřkl vrahovi. Všechno to je jen teorie a autorova fabulace. Podle zpráv z jiných médií ten vrah byl v podstatě cvok, který neměl nějakou vazbu na nějakou ideologii, nebyl součástí nějakého spiknutí nebo nebyl nikým řízen, byl to jen pomatený člověk, který někoho zabil. Se stavem společnosti to nesouvisí, takové činy se zkrátka stávají, někteří lidé jsou duševně choří, bez ohledu na cokoliv jiného. To, co v okamžiku vraždy křičel, s tím nesouvisí. Viz třeba náš případ Olgy Hepnarové - taky mluvila o spiknutí společnosti a obviňovala ze svého činu celý systém - ale přitom to byl její čin, který si sama vymyslela a spáchala, nikdo jí k němu nevedl.

17 0
možnosti
SK

Hrozba jsou tyto tendenční bláboly.

Jak může někdo hlásat světlo a čistotu v duši a další údajné krásné myšlenky a zároveň špinit jakýkoli jiný názor a postoj a nenávistně plivat na jiné ?.

Pokud hlásá v rámci neomarxismu tak viditelně může...

12 0
možnosti
DK

Ze se tu vyskytuji i lide jako Janota, uz jsem si zvykl, ale porad nepochopim jak muze nekdo s takovou nenavisti jeste dostavat prostor mezi doporucovanymi. Vzdyt evidentne ma nejaky komplex z Evropanu a jeste tenhle shluk pismenek lze.

7 2
možnosti
TT

No fakt, tohle jsem udělal poprvé, že jsem se sem dostal přes seznam diskusí, abych článku nezvýšil čtenost či karmu. Dle příspěvků vidím, že jsem se na nadpisu nezmýlil, takže vám děkuju, spoludiskutéři, že jste postoupili tu masochistickou procedůru a ty nesmysly četli, a prosím vás, když už máte ten morální kredit čtenáře, pošlete ho tam i za mne. Díky moc předem.

3 1
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.