Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

To nás nepřekvapuje.

9 0
možnosti
JK

Uvařil jste Eintopf, ale z takového rozbolí břicho, jako toho velkého zlého psa, který snědl pejskovi a kočičce dort. Co bude které médium zveřejňovat a kam bude směřovat, určuje vždy majitel a vedení redakce. Na tom není nic divného. To je stejně, jakoby nějaká firma vyráběla hrábě a najednou by pár zaměstnanců začalo v režii oné firmy vyrábět košťata. Asi by se také se zlou potázali, nebo by majitele firmy přesvědčili, že firma prorazí na trhu i s košťaty. Nechápu, proč motáte do porady v redakci jedné soukromé televize problémy směřování státu nebo tak něco?

11 2
možnosti
Foto

Z mého pohledu to vypadá, že vedení firmy, které má licenci na výrobu košťat nařídilo svým zaměstnanců vyrábět hrábě, protože lidi to chtějí. Ale musí tomu dal říkat košťata a třeba hlídač dodržování licence nic nepozná. Vysvětlovat někomu, že zákon o vysílání je prostě zákon této země a žádné vedení firmy nemůže zákony porušovat je myslím zbytečné. Jak jsem uvedl lidé, kteří mají alespoň průměrné IQ a vyšší to pochopí a vysvětlovat to tomu zbytku je ztráta času. A upřímně mám raději pestrou škálu chutí jakou má eintopf, než tu nastavovanou krupicovou kaši co tu servíruje Prima. :-)

0 1
možnosti
PL

Kritizujete objektivitu TV Prima. Přitom je až neuvěřitelné, co vše jste vy sám v tomto blogu ze záznamu pracovní porady vykonstruoval.

22 1
možnosti
TB

A můžete alespoň napsat, jaký že to zákon TV Prima porušila? 8-o Tím, že nevysílá tu jedinou povolenou EUpravdu? Tím, že si dovolila natočit i kritickou reportáž o uprchlících místo těch oslavných? Vy jste svým myšlením větší bolševik, než si myslíte Rv

28 1
možnosti
EK

Patrně dobrý matroš. Jen pozor na množství větší než malé!

17 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.