Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J75o18s46e41f 64P66o30t67r

17. 1. 2016 1:06

..... Pod standartou a heslem, který vybral se střídá jeden lhář za druhým....

Pane autore, jak to, že nechápete, že nevíte, že tím prvním lhářem v české politice byl právě T.G. Masaryk?

Jako ochránce lidských práv a za práci v R.-U. parlamentu, si zaslouží uznání. Ovšem, když šlo o novou ČSR a idee na kterých měla být založena, ho musíme označit jako jako prznitele a překrucovače české historie. Snažil se totiž (pravděpodobně jako podpantzoflák své protestanské americké ženy) sjednotil (většinou katolického, nebo pravoslavného vyznání) Čechy, Slováky, Maďary, Poláky, Podkarpatorusínce a Němce na idei dávno mrtvé, a ostatním národům nic neříkajícím husitské protestanské historie. K tomu tvrdě se svými nohsledy (A. Jirásek....) překrucoval, falšoval a lhal o české historii. Jeho překrucování české historie se s pochopitelnou radostí zmocnili ideologové reálného socialismu, kteří falšování dotáhli do dokonalosti.

Další známka jeho malosti a nebezpečného slovanského nacionalismu je jeho postoj k německé menšině, ke vzdělané, bohaté a kulturně vyspělé společnosti , kterou degradoval na národností menšinu s omezenými politickými právy, zatímco pologramotné pasáky ovcí, Podkarpatorusínce, delegoval jako státoprávný národ . I t toto byl důvod ke vzniku zvrácených ideí A.H. a ke vzniku 2.WW.

Falešné a překroucené idee tatíčka Masarýčka dodneška ovládá myšlení většiny obyvatel ČR.

O vánočních svátcích, 25.12.2015 byl na Čt 24 pořad "Historie ČR" , k národnímu obrození, za účasti historiků Hlavačka, Petrbok, Randák, kteří konstatovali, že rozhodující úlohu v národním obrození a tím k zachování českého národa měla katolická církev, včetně Jezuitů, a že se to dodneška - což znamená 100 let - zamlčovalo a nemluvilo se o tom.

Taková je česká historie! díky lháři, falšovateli a překrucovateli T.G.Masarykovi.

0 0
možnosti
Foto

NEBÁT SE, NELHAT A NEKRÁST!

A to by mělo platit i pro autora článku! Zoustouzení Beneše v intencích komunistů a jejich pohrobkůRv Nebýt Beneše a NAŠEHO zahraničního i domácího odboje, nebyla by ČSR ani na straně vítězů II.WW, ani zachována státní kontinuita!!

1 3
možnosti
Foto

Beneš předhodil národ bolševikům se stejnou zbabělostí jako před tím nacistům. Jeho uplatnění kolektivní viny a ubohá osobní pomsta nevinným občanům státu německé národnosti, také hodně vypovídá o jeho charakteru. Mimochodem kde jste vzal to zostouzení? Bolševici byli Benešovi vděční za to, že jim tak lehce předal moc. Proto jej také Gottwald po bolševickém převratu nechal ve funkci prezidenta. Žiju ve městě, kde i za minulé totality existovala ulice Edvarda Beneše. A nebyla jediná. Bolševici vymazali jméno Masaryka z českých ulic. Nikoliv spojence Beneše.

2 1
možnosti
JJ

J48a87n 78J21e24l81í49n51e11k

16. 1. 2016 12:59

Pane Salajko, jste ten, co umí tak leda kopat do mrtvých. To je "unapetýtlich", jak říkala moje moudrá babička.

A pro pana autora:

Píšete hezky a dobře. Ale navíc máte úctu k těm, kteří v naší historii něco znamenali, a jste spravedlivý k těm, kteří to nedokázali. Děkuju.

3 2
možnosti
FS

Autore,nebýt Štefánika,tak by po Masarykovi neštěkl ani pes. A jinak to byla taky taková podivná rodinka,včetně syna Jana,kterého popslal táta do Ameriky,protože to byl lempl. A s tím Václave (asi Havlem),tak to jste skutečně přehnal.

2 3
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.