Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Policie, soudy.....

Multikulturní Evropu se rozvracet nedáme.

3 2
možnosti
JR

J31a90n 85R40á35ž

28. 9. 2015 12:46

Lidská práva nejvíce ohrožují jednotlivci a organizace, kteří si dali za úkol dohlížet na dodržování lidských práv.

Lidská práva stala moderním evropským náboženstvím a jednotlivci a organizace dohlížející na jejich dodržování je zdejší forma náboženské policie jak ji dobře znají v Íránu a Saúdské Arábii.

11 2
možnosti
MO

No, já odmítám islám - jako ideologii neslučitelnou s našimi civilizačními hodnotami a jako netolerantní ideologii. Podle takových jako je autor jsem islámofob. Můj dědeček ze stejných důvodů odmítal nacismus. Byl tedy nacistofob:-). Jsem rád že jsem jako můj děda...

14 2
možnosti
MK

To je fakt. Na to stačí lidé jako vy. Tedy socialisté

5 2
možnosti
JN

J35i56ř51í 74N49o74s30e44k

28. 9. 2015 12:19

Kdypak Konvička vystřílel redakci? Kdypak Okamura nabádal bít ženy a zabíjet nevěřící? Mám pocit, že se nic podobného neprosáklo ani o pobloudilém Bartošovi...

A to je všechno, co vám chci říct.Rv

12 2
možnosti
JS

jinak ten casovy usek "poslednich 10 let", to jste vybral velmi mazane. Stacilo tam dat usek poslednich 11 let a ten pomer v poctu mrtvych by byl uuuplne nekde jinde ;-)

4 2
možnosti
Foto

A dát 15 nebo 22 a byl by opět podobný

0 5
možnosti
JS

no, zide ve francii maji na vec jiny nazor:

http://zpravy.idnes.cz/zide-chteji-po-utocich-v-parizi-odejit-do-izraele-f6r-/zahranicni.aspx?c=A150111_120122_zahranicni_ert

http://zahranicni.ihned.cz/evropa-slovensko/c1-64655560-mlade-talenty-vyhani-z-francie-antisemitismus-pariz-je-chce-nalakat-zpet

"...Židé ve Francii, a nejen tam, zažívali v posledních měsících vlnu útoků a nevole. Hněv spustila zatím poslední vyostření konfliktu s Palestinou v polovině loňského roku. Na sklonku července pochodovaly ulicemi Sarcelles, kde žije početná židovská komunita, stovky arabských a severoafrických mladíků a pokřikovaly hesla jako „Smrt Izraeli“. A nezůstalo jen u verbálních výpadů. Popelem lehl největší lokální košer obchod a lékárna, která patřila židovským majitelům.

Na pařížském náměstí Place de la Bastille pak demonstranti za pokřikování „smrt Židům“ a „Hitler měl pravdu“ útočili na židovské obchody i jejich majitele. Podle francouzského rabína Levy Djiana, který v současnosti žije v New Yorku, je aktuální dění důkazem, že „vstupujeme do nové éry skutečného strachu židovské komunity ve Francii...“

8 2
možnosti
JS

"...Francie má vůbec největší židovskou komunitu v Evropě, v zemi žije téměř půl milionu Židů. V posledních letech ale rostoucí počet lidí kvůli přibývajícím antisemitským útokům odchází. Většina z nich tvrdí, že v Izraeli se cítí bezpečněji..."

"...Loni celkem 6961 francouzských Židů odešlo do Izraele, a to je dvakrát tolik než v roce 2013. Více než 36 procent z nich byli vysokoškoláci, na 17 procent pak vystudovalo inženýrství..."

8 2
možnosti
EM

Takhle vypadá člověk s mozkem důkladně vymytým oficiálními médii.

16 4
možnosti
Foto

Vážený pane, islámské právo šaría (a tedy i islám samotný) je prokazatelně v příkrém rozporu s Listinou základních práv a svobod. Jeho prosazování a propagace tyto svobody jednoznačně ohrožuje!

Islám totiž není pouze náboženství, ale rovněž nenávistná mocenská ideologie srovnatelná s fašismem a komunismem. Nebo snad souhlasíte například s tím, že by žena měla být ve všem podřízena muži a měla mít poloviční práva (a s další celou řadou dalších nepřijatelných svinstev této islámské ideologie)?

Pokud někdo proti něčemu takovému nemlčí a protestuje a chce něčemu takovému zabránit, tak tím v žádném případě nijak nemůže činit nic špatného. Právě naopak! Jen takto obhajuje skuteční lidská práva a svobody!

Váš článek je tak neuvěřitelně špatný a lživý, že nemůžu uvěřit tomu, že by vůbec někdo opravdu mohl mít takový názor.

20 2
možnosti
JL

J86á54n 98L50o49s38k72o16t

28. 9. 2015 12:00

Janota RvRvRv váš výplod nemá zmysel ani komentovať. Slušne komentovať.

8 1
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.