Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tak mi ten vas prispevek pripada jako kdyz naciste strasili tim ze Evropu obchazi strasidlo komunismu. No, a narodni socialiste meli pravdu, sice byli zrovna takove svine jako bolsevici, ale meli pravdu.

At uz strasi islamem kdo chce, treba ateiste nebo krestane, maji pravdu.

1 0
možnosti

Argumentů nula, jen že islám je bubák (chápu to tedy tak, že islám je zcela bezpečná dokonalá věc) a jakýkoli nesouhlas s ním je horší, než když islámský stát podřezává a upaluje. Moc logické.

4 2
možnosti

Velmi zajmavé zamyšení. Za mne karma R^

3 5
možnosti

Ztráta bubáka jako důkaz vlivu islámu na naše hodnoty. To se Vám povedlo.

I když dost bubáků se vyskytuje i tady v diskuzi, třeba to nebude tak zlé

2 0
možnosti

Trapny blog, ale autor hned dokazal zajistit u administratora smazani prispevku za 100 icek.

3 2
možnosti
Foto

:-)Kdybych chtěl smazat nějaký váš příspěvek udělal bych to pohodlně sám. Nemám ve zvyku udávat ty co neumí slušně diskutovat, adminovi. Asi si to našel sám.

0 1
možnosti

...... humanista, lidumil, však netroufám si tvrdit že jste zcela propadl iluzi zvané multikulti,- ..... enem nevíte, neznáte, neumíte a proto nechápete a bohužel asi nikdy nepochopíte opravdový rozměr "islámského problému", - a to Vás omlouvá !Rv

5 2
možnosti

To je abdikační řeč?

4 1
možnosti

Potíž těchto týpků je v tom, že vznešeně žvaní o ideélech a zcela ignorují realitu. Navíc používají termíny jejichž obsah je jim neznámý a výsledkem jsou podobné cerebrální výpotky.

4 2
možnosti

Zastánci soužití lidí s propastně rozdílnou kulturou jsou idealisté, kteří vidí svět jako ráj, kde vedle sebe leží lev s beránkem. Realisti ví, že ve skutečném světě, kde žijeme je jen otázka času, kde lev beránka sežere.

9 1
možnosti

Jenže pak přijde Polický a bude tvrdit, že lev je vlastně vegetarián. :)

4 1
možnosti

Islámem nikdo nemusí strašit. Evropa má s islámem neblahé zkušenosti již od jeho vzniku, to jest téměř patnáct století. Ona ta vyvražděná města v Sýrii, dnešní Palestině, Egyptě, Tunisu, Maroku, Španělsku, Itálii, Krétě, Kypru atd. a to hned v prvních desetiletích po vzniku islámu, dodnes mluví za sebe. A výpočet by mohl pokračovat až do bitvy u Vídně 1683. která zastavila expanzi islámu pozemní cestou a bitva u Lepanta 1571. která zastavila muslimy na moři.....jenže podle islámu, kam vkročil muslim je ta země navždy islámská a i když ji muslimové ztratí je jejich povinnost tuto zem získat zpět. Opravdu nikdo islámem nemusí strašit. Ono to strašidlo straší samo.

12 2
možnosti
Foto

Platí to i obráceně. Plenění oblastí blízkého východu v období dvou set let v době křížových výprav bylo opravdu příkladné. Mimochodem utkali se spolu křesťanští barbaři ze západu s mnohem vyspělejší civilizací muslimů. O tom jak si později křesťanské Španělskou Portugalsko rozdělilo celou planetu asi nemusím ani mluvit. Každý kdo nepropadnul z dějepisu na základní škole to zná.

2 1
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.