Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Česká policie (ostatně jako jakákoliv jiná policie) má sloužit k tomu aby vymáhala právo a zajišťovala dodržování zákonů. 

Je naprosto irelevantní jakého ty zákony jsou. Osobně si myslím že co by naopak policie potřebovala je důsledná apolitizace a deideologizace. Vhodné by bylo - jako za první republiky - aby všichni lidi ve služebním poměru měli zcela zakázané členství v kterékoliv politické straně, hnutí a nebo čemukoliv na daný způsob (včetně zájmových spolků typu včelaři).

Tito lidi ve služebním poměru by ani neměli mít nárok volit a jakékoliv prokazané členství v jakékoliv instituci či spolku by mělo znamenat automatický vyhazov bez nároku na jakoukoliv výsluhu a nebo odstupné.

Jedině tento postup zajistí nestrannost policie. A především to že budou vymáhat zákony ať budou jakékoliv.

0 0
možnosti
KK

DSSS mi nevadí. Nejsem ani dělník ani mládež, nevolil jsem je, ale cikáni z nich mají strach, zatím co si z policie dělají srandu. Je dobře, když cikáni mají strach. Pak se chovají jakžtakž slušně a ne podle své nátury. Takže DSSS dělá pro lidi v určitých oblastech víc než policie. 

Anarchisty, aktivisty a jinou levičáckou verbeží silně opovrhuji.

7 0
možnosti
TH

Když můžou demonstrovat ty zrůdy rudý,proč by nemohli i ty černý?.A stojím si za svým názorem,že není příliš velkého rozdílu mezi náckem a komunistou.

10 0
možnosti
PK

P36a92v26e69l 72K35u71l80a

2. 5. 2015 14:42

ne že není příliš velký, není žádný :-)

4 0
možnosti
VH

Česká policie - bohudík - neslouží jakýmsi pomyslným zájmům. Slouží zákonům České republiky. V nich je - mimo jiné - i uvedeno právo manifestovat - na předem nahlášené manifestaci. To hlášení předem je mj. i z toho důvodu, aby se nesešly dvě manifestace na jednom místě (s mnohdy fatálními důsledky).

 Ať se Vám to líbí, nebo ne, je DSSS registrovanou politickou stranou (a nic na tom nemění fakt, že 99 % voličů s ní nechce nic mít). Takže má zákonný nárok na život.

   Je velice dobře, že policie nepřihlíží k blízkým či vzdáleným volbám a náladám voličů. Je výborné, že jedná podle zákona.

   Je velice dobře, že nemohou ti, kdo se domnívají, že mají jako jediní pravdu a právo ji prosazovat, rozhodovat o nasazení policie.

   Mimochodem: Mně se také nelíbí, že je policie nasazena na oddělení dvou band "fanoušků", kteří se chtějí trochu poprat. Jenže ze zákona je to správně.

   Tak ještě jednou: kdysi nepřímo rozhodl volič, jak bude vypadat zákon. A teď ten zákon rozhoduje. Od toho zde je.

   PS: Jestli jste můj příspěvku pochopil tak, že fandím DSSS, pak neumíte číst.

10 0
možnosti
JP

luza ? lidsky odpad ? to mluvite o odredovanych vyfetlech z antify, ktera nejsou schopna dat dohromady ani souvislou vetu, aby svoji akci radne ohlasili u prislusnych uradu ? vandasovce nemusim, ale ke cti jim musim priznat, ze vcera to nebyli oni, kdo delal bordel, a nebyli to ani oni, kdo i pres vyzvu policie pokracoval v protipravnim jednani.

9 0
možnosti
OP

R^ Vaše stanovisko podporuji, na rozdíl od velkého počtu čtenářů vašeho článku, kteří se od něj distancují. Z toho plyne poznatek, že nejen část policie, ale i velká část občanstva s neonacistickými výzvami nemá problém

1 8
možnosti
VP

zato Vy, paní Pavlíková máte veliký problém ... nejde o to "kdo", ale jak ... to asi nepochopíte, ale to nevadí ...

2 0
možnosti
JC

V České televizi nazvali demonstraci "pravicových radikálů", aniž by se kdo namáhal vysvětlit, co na nich bylo pravicového. A to si platíme každý měsíc. Fuj. Myslím to zpravodajství.

6 0
možnosti
VK

Nevím, proč by měli být  lidé, kteří jsou proti přistěhovalcům z Blízkého Východu a Afriky označováni za neonacisty. Jsem téhož názoru a jako neonacista se v žádném případě necítím a pokud by naši politici přistoupili na přijímání těchto ekonomických běženců , půjdu také protestovat. Nechci, aby moji vnuci byli podřízeni právu šaria.

12 0
možnosti
PS

Jestli jsem si někdy představoval, jak probíhaly události kolem "vítězného" února 1948, tak Váš poslední odstavec mne ho velmi připodobnil. Nevidím rozdíl mezi Vaším slovníkem a názory té skupiny , kterou kritizujete. Rv

1 0
možnosti
JM

Možná trochu mimo téma, ale zaujalo mne, jak ČRo 1 ve zprávách neustále opakuje strašnou hloupost: "Pravicová Dělnická strana". Jak může být dělnická strana "pravicová"?

2 1
možnosti
PZ

nejspíše jde o to, že často - jako včera v Brně na obou stranách policejního kordonu byli lidé s velmi podobnými extrémními názory (mající jen jinou vnější fasádu), a tak aby se rozlišili, tak jedni co se považují za autentickou levici, nadávají těm druhým do (ultra)pravičáků a nácků :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.