Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No když se kouknu na mapu, tak mi z toho logicky vyjde, že rusko je nervózní, protože se mu zbroji a roztahuji cizí mocnosti u hranic. A pokud jde o agresivitu, tak za posledních několik set let kdyz začala valka, tak nikdy od Ruska, ale vždycky od západu. Takže já tu hrozbu od Ruska nějak nevidím...příliš mnoho ovci tady jenom papouškuje nesmysly které pochytili z velmi objektivní ČT..

2 0
možnosti
JM

Jak je to jednoduché, když je svět tak krásně černobílý a Vy jste naprosto přesvědčen, že víte, která je bílá a která černá...že ano pane autore. Jasně, stačí jít s davem a hrdinsky mudrovat, co na tom, že se svět (tzv. západní civilizace včetně Ruska ) za posledních 25 let velmi výrazně změnil...to Vám uniká, Vy máte svůj model protože "tak je to správné, tak to má být "... Co na tom, že EU ovládají komunisti, byť dnes UŽ třeba ne členové partají, jako např. Barosso, Schulz atd....co na tom, že komunisti v Rusku jsou v opozici a útočí na současné vedení Ruska stejně nenávistně jako všichni ti evropští i zdejší "antikomunisté", ze kterých je ovšem cítit především bolševické odhodlání udusit jakoukoliv svobodnou diskuzi, protože jsou si dobře vědomi, že argumentačně v ní nemohou zvítězit... Z toho dnes běhá mráz po zádech, ne z Ruska... P.S. Obsahu článku je jako vystřižený z Rudého práva..."my vám řekneme kdo je nepřítel, vy už nemusíte přemýšlet, stačí když budete jen nenávidět"... X

3 1
možnosti
RK

Co byste nám napsal o úloze USA? Budete stejně objektivní?

2 0
možnosti
PB

..... kdyby enem planetu, - bych to viděl na celou sluneční soustavu a pák ještě dál a dál, až do tej černej dííííry, Vy trdlo V;-D!

6 4
možnosti
PS

Karma ! Pokud státy NATO neukáží rusku odhodlání zabránit jakékoliv intervenci Kremlu do svého společenství ,bude se putin pokoušet destabilizovat všechny okolní státy, včetně našeho. Nešťastná volba prezidenta mu k tomu jenom napomáhá a myšlení některých našich spoluobčanů bohužel také. Rusko ,takové, jaké je díky putinovi, je v součastnosti náš nepřítel a dle toho bychom měli přijímat kroky. Základna NATO na našem území, posílení armády a její vybavenosti a podpora tajných služeb v mediální bitvě ,kterou proti nám vede Kreml.

5 5
možnosti
Foto

I72v84a91n 27M11a38r57e61k

8. 3. 2015 13:28

Tu je ale "hrdinů" 8-o Gabčík s Kubišem Opálkou a Valčíkem byli proti Vám ubozí břídilové ! 8-o;-(

4 5
možnosti
SB

My si tady na hrdinství nehrajeme. My jenom konstaujeme, že Rusko je agresivní. Nic více, nic méně.

7 2
možnosti
JP

Karma.Psáno bez zbytečné vaty kolem.

10 3
možnosti
Foto

Je to trefné shrnutí skutečností a faktů. A uvidíte v diskusi pod článkem, kolik potenciálních kolaborantů u nás už je. Ode mě karma. R^

10 3
možnosti
Foto

Tak snad pro připomenutí. V roce 1968 neexistovalo Rusko, ale SSSR. A asi také víte, že součástí SSSR byla i Ukrajina, která nebyla nikterak opomíjená, neboť 1. mužem ve státě byl ,,Ukrajinec" Brežněv. Také nás neokupoval jen SSSR, ale země Varšavské smlouvy s výjimkou Rumunska. Tedy i např. Polsko či Německo.

2 5
možnosti
Foto

Omyl. Brežněv se pouze na Ukrajině narodil, jeho rodiče pocházeli Ruska. Německo bylo kvůli historickým reminiscencím vynecháno, podobně i Polská armáda byla jako nespolehlivá stažena. V naše městě byla umístěna sovětská posádka, kupodivu pouze rusky mluvící. Mnozí vojíni se spíše podobali obyvatelům Dálného východu.¨

SSSR byl řízen z Moskvy. Najděte si slova hymny - "Sajúz něrušímij respúblik svabódnych splotíla na vjéky vjelíkajá Rús"

viz http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/hymny/sovetska-hymna-411251 

Ještě chcete  o vedoucí úloze Ruska ve svazu pochybovat?

11 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.