Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Pane autore, popsal jste z Vašeho pohledu jeden stát, mohu Vás požádat, abyste analogicky popsal jiný stát, konkrétně Německo a potom udělal celkovou verifikaci. Děkuji.

1 7
možnosti
Foto

Rád to udělám až bude Německo anektovat, samozřejmě na základě referenda české Sudety a přes hranice bude posílat zbraně a munici pro teroristy, kteří násilím svrhnou demokraticky zvolenou samosprávu!

7 2
možnosti
LN

...R^..a ohřívák....dobré shrnutí...

5 2
možnosti
LS

Dát si více práce a je to na diplomku (popřípadě "Bendovu" metodu fontů a řádkování). Ono by se toho našlo v historii asi ještě více. Výborně napsané!!!

2 0
možnosti
Foto

Omlouvám se za formální úpravu. Mám nějaké problémy s úpravou velikostí písma. Doufám, že závady ve formě vyváží kvalita obsahu.

3 0
možnosti
Foto

Lidská práva po americku:"kdo s námi nesouhlasí, toho zasypeme bombami buď sami, nebo pomocí našich satelitů". Seznam zemí se nám utěšeně rozrůstá."

Rv

5 10
možnosti
Foto

Také je mi upřimně líto diktátorských režimů Talibanu v Afgánistánu, Sadáma Husajna v Iráku, Kaddafího v Libyi a Miloševiče v Srbsku. A tak skvěle se občanům těchto diktatur žilo než přišli ti zlí Američané a považte tu drzost, umožnili občanům těchto států rozhodnout demokraticky hlasováním o své vládě. Dekadence Američanů je neuvěřitelná! A dokonce jsou tak hloupí, že dobyté státy se vůbec nestaly územím Spojených Států! Měli by si z Rusů vzít příklad!

7 1
možnosti
TH

Super exkurze historií, ale jak vysvětlíte postup OSN a jmenovitě Samanthy Powelové , kteří srovnávají vyslání humanitární pomoci z Ruska s invazí? To vám taky ještě přijde normální, zakazovat dovoz jídla, léků, doktorů pro civilisty postihnuté toudle stupidní bratrovražednou válkou? Přijde vám normální , že Červený kříž a další organizace MLČÍ? Ať už ohodnotíte dřívější chování Ruska jakkoliv, tentokrát to chce se rozhlédnout i po ostatních, podporovat válku je svinstvo, zakazovat pomáhat civilistům je svinstvo desetinásobný.

4 6
možnosti

Protože Rusák  a humantární pomoc je oxymorón....Rv

4 1
možnosti
LW

Ještě k tomu humanitárnímu koridoru z Grozného. Rusáktenkrát nějaké povolil a jak to dopadlo? Tak nějak pa russky....Koncem října 1999 se rozhodli využít tzv. humanitární koridor vytvořený ruskou armádou proprchající civilisty s Grozného, avšak u vesnice Gorjačeistočněnskaja v okreseGroznyj-venkov asi 25 kilometrů od čečenského hlavního města byli zasaženicílenou, těžkou dělostřeleckou palbou. Přeživší uprchlíci se následně ještě stali terčiruských odstřelovačů. Zahynuly tisíce civilistů, hlavně žen, dětí aseniorů....

5 1
možnosti
RH

Překvapivě první karma pro vás.. R^

3 2
možnosti
Foto

Zajímavé pane Horáčku, že jste  jste největší zastánce amerických válek ve světě společně s autorem, pány Peszynským a Matuškou.

Zajímavé, že Putin nikde neválčí, přitom jej Vy a Vám podobní obviňujete, že válčí, ale když USA vojensky napadá země, které jí nejsou po chuti, nebo tam přímo válečné konflitky rozdmýchá a podporuje, tak je to šíření demokracie a boj proti terorismu.

A ten, kdo se ozbrojené agresi podporované USA postaví, tak je zločinec a terorista.

A souhlasíte s názorem západního mainstreamu, že 1/3 obyvatel  Ukrajiny jsou teroristé a že 3/4 milionu uprchlíků je banalita a ne humanitární katastrofa?

5 9
možnosti
MJ

Řekněte mi pane blogere. Co je to "Putimovský spolek"? Jak tak to vezmu, tak Vy patříte tedy do jakého spolku?

A druhá otázka........dobil by jste Ukrajince ruské národnosti? Ukrajince, který byl vybombardován ve svém paneláku?

3 5
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.