Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No a co, vy zase bijete černochy...

1 0
možnosti

M22i77l55a82n 80R84a38d25e81k

10. 8. 2014 19:29

lepe to napsat neslo R^[>-]

4 1
možnosti

Děkuji za tento článek. S nadhledem jste připomenul fakta, která mnozí nechtějí vidět ani slyšet.

8 1
možnosti
Foto

Pane Janoto tolik jednosměrné nenávisti ke všemu ruskému v jednom textu se jen tak nevidí. Peszyński s Zieglerem nejspíš šilhají závistí:-) Váš článek ovšem není objektivní ani náhodou. Pokud píšete o zločinech jedné velmoci, měl byste je srovnat se zločiny jiné velmocí, aby byl článek vyvážený. Nejspíš byste došel k tomu  že se Rusové ještě musí hodně snažit, aby se alespoň přiblížili hlavnímu světovému četníkovi, tedy USA.

 

Ono už to tak na tomto světě chodí, že to co je povoleno pánům, není dovoleno kmánům a my středoevropští trpaslíci se můžeme čílit jak chceme a velmoci si z toho nic nedělají.

No a pokud ve svém textu operujete s dodávkami ruských zbraní povstalcům jako s hotovou věcí, měl byste dodat také nějaký důkaz na podporu svého tvrzení.

Proruští povstalci ve svých nikým neuznaných republikách zkonfiskovali sklady ukrajinské armády a k dnešnímu dni vyřadili z provozu či zabavili ukrajinské armádě dvě desítky tanků  a více než 500 obrněných transportérů nejrůznějších typů:

(http://www.palba.cz/viewtopic.php?f=307&t=6151&start=1340)

7 11
možnosti
Foto

Tak fotografie zveřejněné přímo teroristy dokazují, že dotyční používají výstroj a výzbroj používanou výhradně v ruské, nikoliv ukrajinské armádě. Samozřejmě možná, že teroristé a žoldáci najatí na ruskem území koupili tuto výstroj a výzbroj v ruském supermarketu,aale podle metody Ocamovy břitvy je takové vysvětlení dost nepravděpodobné!

11 2
možnosti

Všechno jedna ideologie. Levicová NSDAP taky plivala největší špínu na svou konkurentku KSSS a opačně.. Totalitární levičáci to mají prostě v krvi. Pravda je jen jedna a to ta naše, lhostejno kdo to říká. Střízlivé zvážení všech okolností, příčin a následků se v této společnosti nenosí. Nepřítel je znám a je nutno s ním všemi prostředky bojovat. Že socialisticko-maoistická EU směřuje k demagogické totalitě není pochyb, autor je toho skvělým dokladem.

5 1
možnosti
Foto

Je hezké když velkokapitalisté typu Henry Forda či zbrojaře Kruppa a dalších členů německé a světové buržoazie otevřeně podporují "levicového" Adolfa Hitlera a jeho NSDAP. Myslím, že Henry Ford byl dokonce čestným členem této nacistické strany.  Byl to skutečně velký levičák!

0 0
možnosti

M55i48l32a88n 61K13e34s62l

10. 8. 2014 16:47

Čtenářům tohoto blogu doporučuji přejít na blog Jiřího Vaci:Ukrajinský poslanec Oleg Ljaško-seznamte se.V přílohách blogu je možné zhlédnout demokratické metody používané v bojích se separatisty.

3 2
možnosti

M22i53l96a53n 60K67e28s26l

10. 8. 2014 16:03

Ty špatnosti,co se tam dějí platí pro oba dohromady nebo pro každého zvlášt?

1 1
možnosti
Foto

Jen další pokus o implantaci ""západní"" tedy té zaručeně správné ""demokracie"", podepřený argumenty z kategorie dohadů a osobních invektiv bez jakéhokoli logického rozboru.. Jen jakýsi úhel pohledu člověka s jakýmsi názorem, který má ke zhodnocení situace na míle daleko...;-);-)

7 7
možnosti
Foto

Myslím, že demokracie je jen jedna. Stejně jako je jen jedna Všeobecná deklarace lidských práv. Mám ten dokument, který je už bezmála 70 let součástí Charty OSN rád. Je to pro mne hezké síto, které odděluje to špatné od toho dobrého!

2 0
možnosti

Karma,ale jak pisete Fojtikovci budou mlit neustale ty svoje bludy

14 1
možnosti
Foto

Tak schválně;-) Je či není autor ,,vyznavačem" kom ideologie. Tedy nikoli ,,bolš" typu, plán. hospodářství, ve formě diktátu a tak, že (etc). Prostě toliko takové té kom. demokratické, že8-o;-)No a nejprve začneme s těmi jedině správnými názory/pohledy. Ale to ,,slovíčkaření" přece není ,,podstatné". Snad jen ten cíl. A pak už jen ten detal. Cíl. ČÍ?;-O:-/;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.