Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

no potvrdím, že zámek je veřejnosti nepřístupný a dobře hlídaný...škoda  především v tom, že jako součást putování podél Baťova kanálu by se hodil....vše ostatní kolem je volně ke shlédnutí...ale je to na úvaze a v moci majitele.

0 0
možnosti

vlastnik se velmi pravdepodobne nepovazuje ani tak za nadcloveka, jako spis za majitele ... a je ciste na majiteli, zda svuj vlastni majetek zpristupni, a pokud ano, tak za jakych podminek. ja bych take nechtel, aby me po zahrade pobihalo kdejake vometlo ...

5 1
možnosti

Vy asi těch zámků moc nevlastníte, že ?

0 0
možnosti

Nu, je tedy ten zámecký park veřejný, nebo soukromý? A k tomu zpřístupňování... To, že někdo zpřístupní veřejnosti svůj soukromý majetek a bude to z jeho vlastní vůle, budiž mu to přičteno ku cti. Ale nehaňme toho, kdo to neudělá. Mordyjé, pokud budu dělat zabíjačku, jsem špatný pro to,že na ni nepozvu celou vesnici jak to dělal pantáta Bezoušek? Podle mého, pokud je něco v soukromém vlastnictví a není to vázáno na nějaké zákony (ochrana přírody, památkáři, atp...) může si s tím vlastník dělat co chce a není to nadčlověk. Je to prostě majitel.

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS