Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Absolutně nesouhlasím. Téměř s ničím. Mám úplně opačný názor:

http://streit.blog.idnes.cz/c/359324/Lhari-vrazi-a-silenci-mezi-Jugoslavii-a-Syrii-zase-ohrozuji-svet.html

A pokud se týká Asada, je asi diktátorem, ale nikoliv šíleným. Šílenci jsou ti, co rozdmýchávají mezinárodní konflikty, aby na nich vydělali jako Cheney nebo Rumsfeld Rv

A lituji všechny "humanitární bombarďáky" za slaboduchost. :-/

9 3
možnosti
TP

Mám dotaz, jak na intervenmci v Sýrii vydělává Obama?

1 3
možnosti

Vážený pane. Ukazujete jen jednu stranu. Nositel Nobelovy ceny míru dodává ve velkém do Sýrie zbraně a teď plánuje útok. Proto Asad zoufale nakupuje zbraně z Ruska.

Proč Američané nezakročili v Kongu, kde pomřely miliony lidí?

Proč nositel Nobelovy ceny míru podporuje teroristy (Fatah, Hizbalah i Al-Kajda bojují na straně povstalců)?

A těchdle proč? je spousta. Kromě Iránu je Sýrie jediná země, kterou neovlád proamerický režim. A to Obamu štve.

3 2
možnosti
TP

Nevím o žádném nostiteli nobelovy cveny míru, který by dodoával ve velkém zbraně do Sýrii, bohužel..Asad kupovaůl zbraně z Ruska ještě před americkým plánováním útoku, dokonce ještě dřív než před vypuknutím občanské války. proč jste tak neprotestovali a nediskutovali plaemenně nad situaci v kongu, kde pomřely miliony lidí? Opět není mi znám žádný Nositel bnobelovy ceny míru, který podporoval teroristy, kromě Jasára Arafata. Takže Čína a Rusko jsou promaerické? Nebo Venezuela, kuba,. KLDR?

1 2
možnosti
Foto

Ze Sýrie uprchlo za pouhých 2,5 roku přes 2 miliony uprchlíků, včetně žen a dětí. Upřímně kašlu na islamisty, Asada, Putina i Obamu. A stejně na ně kašlou ty dva miliony lidí, kteří se chtějí jen vrátit domů. Jedině vojenský zásah zvenčí jim tuto možnost zajistí. V tomto případě bych raději preferoval Američany. Ti by do čela země nedosadili svého stabilního diktátora. A aspoň by zajistili konání svobodných voleb.

1 6
možnosti
LP

...a dopadlo by to jako v Iráku. Demokracie s pumovými atentáty na denním pořádku. Kdyby Turecko, Katar a Saudská Arábie nedodávali zbraně tzv. opozici, kdyby přes Turecko neproudili davy žoldáků na pomoc "opozici", bylo by po všem a byl by klid. Nelze tady opomenou dlouhé prsty CIA a MI5 a dalších špionážních organizací které pomáhají s logistikou přímo na místě.

3 3
možnosti
PS

Úžasné - Obama by se radoval. Takové to názory potřebuje! pro samostatnou agresi USA. Vy jste určitě věřil i zbraním hromadného ničení v Iráku (a těch něco málo přes 100 tisíc mrtvých od invaze USA jsou tam následek importu demokracie po americku). A v Libyi myslím také není nejklidněji.

Jinak ve svém protiruském zaujetí, jste nějak zapomněl na objektivitu - tedy kdo cpe povstalcům zbraně horem dolem (jinak by už dávno bylo po bojích). A hezky to maskujete starostí o uprchlíky.

No já Rusy moc nemusím, chcete-li mi to podstrčit - asi stejně jako USA. Jen momentálně jsou USA největší agresor z mezinárodního hlediska. Na ně Rusko nemá (i když si myslím, že by rádo srovnalo krok).

5 3
možnosti
TJ

Největší agresor je islám.

2 1
možnosti
OF

Pozoruhodný článek, já za se be mohu jen říct : jsem z toho všeho poněkud zmatený.

:-(

2 0
možnosti
Foto

Chápu. Více lidí je zmatených. Možná proto, že je zajímá světová politika a sféry zájmů různých velmocí. Jenže tento článek je o lidech. 2 miliony obyvatel Sýrie musely opustit svou zemi. A chtěli by se do ní vrátit. O těch jsem psal. Politika je jaksi druhořadá. Jde o životy lidí. Není příliš mnoho možností jak ukončit občanskou válku a vrátit uprchlíky tam kam patří. Vlastně znám jen jednu reálnou možnost. A demonstrace před americkým velvyslanectvím to vážně není.

1 5
možnosti
Foto

Přisuzovat islamistické opozici Asada demokratické myšlení je stejné, jako přisuzovat oslovi vysokoškolský diplom...

6 2
možnosti
OF

Nezaviďte oslovi Vladimíre .;-D

2 1
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.