Vzpomínáte na sektu Repelent 21?

30. 08. 2016 6:57:10
Před čtyřmi lety vešla ve všeobecnou známost ve Zlínském kraji podivuhodná organizace zvaná Repelent 21. Rozhodla se tak nějak po bolševicku, že vítězi voleb vysvětlí s kým má jít do koalice.
Po bolševicku znamená, že soudruzi z Repelentu si vyhrnuli rukávy a rozhodli se přímo k fyzické akci. Neboť se zvolili za vykladače jediné pravdy. Oni samozřejmě věděli hned a neochvějně, že voliči v kraji rozhodně nechtěli, aby ve vládnoucí koalici v kraji byli zastupitelé za Komunistickou stranu Čech a Moravy. A jak to soudruzi z Repelentu věděli? Inu, zkrátka jim to řekl Bůh. Či alespoň jeho zástupci na zemi z Lidové strany. Zejména úspěšný architekt a realitní magnát-amatér, super guru Čunek. Takže mládežnická, lidovecká úderka pod vedením ostřílených borců s bohatými zkušenostmi z působení v Národní Frontě, chtěla vlastními svaly a patrně i zuby a nehty zabránit vzniku koalice s komunisty. Svého cíle byli ochotni dosáhnout doslova přes mrtvoly. Tedy přes mrtvoly řádně demokratický zvolených krajských zastupitelů pocházejících z těch nevyhovujících politických stran.

Přitom je pozoruhodné, že oprávněný vztek soudruhů z Repelentu se omezuje pouze na současné komáry. Ti minulí je tolik neobtěžují. Například, když v kraji do senátu kandidoval člen Ústředního Výboru Komunistické strany Československa soudruh docent František Čuba, kandidát věd nebylo po antikomunistech z Repelentu vidu ani slechu. Pravda zlé jazyky tvrdí, že kluci a holky z naší populární antikomáří sekty prý neměli čas protestovat proti tomuto kovanému členovi nejvyššího orgánu vládnoucí bolševické státostrany, protože byli příliš zaměstnáni vylepováním jeho duchaplných, předvolebních plakátů. A možná kontrolou jeho reflexů a životních funkcí. Protože ideový vůdce bojovníků s Komáry ze Vsetína, přece veřejně vyjádřil podporu svému starému koaličním partnerovi z bolševické Národní Fronty. A slovo vůdce budiž pochváleno.

Možná, že i letos pokud zlovolní voliči ve Zlínském kraji nebudou rozhodovat tak jak chtějí soudruzi z Repelentu 21, vezmou to naši známí svalovci, tak nějak po svazácku a bolševicku zase do vlastních rukou. Je možné, že se od nich dočkáme i zmrtvýchvstání starých, dobrých Lidových Milicí. A že tentokrát to budou milice vskutku Lidové.
Autor: Jaroslav Janota | úterý 30.8.2016 6:57 | karma článku: 18.38 | přečteno: 535x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Zlín

Mirka Pantlíková

„Pane policajte, máte pumpu?“

K napsání tohoto článku o úsměvných příhodách s našimi vnuky mě inspiroval článek blogerky Jitky Štanclové, ve kterém popisuje zážitky ze svého „babičkovského“ života.

19.7.2022 v 17:35 | Karma článku: 21.45 | Přečteno: 739 | Diskuse

David Kalčík

Začátek roku jak vyšije

Na silvestra si přátelé přejí hodně štěstí, hlavně zdraví, což je opravdu hezký zvyk. U nás ten nový rok nezačal zrovna podle mých představ.

17.1.2022 v 9:26 | Karma článku: 20.43 | Přečteno: 614 | Diskuse
Počet článků 220 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2268

Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...