Muslimové jsou oběti teroristů

22. 07. 2016 8:52:49
Šílený, zbabělý vrah z Nice zabil osmdesát čtyři lidí, z toho třicet byli muslimové. Tedy o něco více než celá jedna třetina všech obětí teroristického útoku!
Přesto se samozřejmě najdou vyznavači nenávisti mezi našimi vlastenci, kteří za příčinu teroristických útoků označují islám. Tedy víru, kterou praktikovaly oběti šíleného vraha. Přičemž samotný zločinec, který islám nepraktikoval je označován za muslima. Paradoxní? Ani ne. Podle logiky českých a nejen českých bojovníků proti islámu byl skutečným věřícím muslimem onen terorista. Proč? Protože správný muslim prý musí zabíjet nevěřící. Tak to tvrdí odborníci na islám z řad našich fanatických vlastenců. A tak to tvrdí fanatici z tzv.Islámského státu. Inu, jeden za 18 a druhý bez dvou za dvacet. Zkrátka soudruzi v nenávisti, spojte se. Jak do toho zapadá vražda třiceti muslimů? S tím už si český tmář hlavu neláme. Přemýšlení o tom by mu mohlo narušit jeho černobílé, monokulturní vidění světa. Samozřejmě pokud je nějaké myšlenky vůbec schopen. Většina si vystačí s papouškováním stokrát omletých lží, klišé, frází a žvástů.

Ve skutečnosti jsou to právě ti věřící muslimové, kteří jsou nejčastějšími oběťmi šílených a fanatických teroristů z řad islamistů. Muslimové tvoří necelých deset procent obyvatel Francie. Přesto jen v tomto případě tvořili asi 36% všech obětí teroristického útoku. Při útoku na redakci Charlie Hebdo byl jedním ze zavražděných muslimský policista. Naopak jiný muslim zachránil před smrtí několik zákazníků obchodu. Jiný muslim, člen ochranky u stadionu zabránil svým zásahem krveprolití při loňských útocích teroristů v Paříži. Muslimové tvořili většinu obětí teroristických útoků v Ankaře a na Istanbulském letišti. A muslimové tvořili všechny oběti při teroristickém útoku na školu v Pákistánu. Vždyť i mezi více než třemi tisíci oběťmi útoku na dvojčata v New Yorku v září 2001 bylo více než 200 muslimů. Tedy téměř 7%. Přitom muslimové tvoří sotva 4% obyvatel USA. Při teroristických útocích Islamistů mimo Evropu tvoří muslimové naprostou většinu všech obětí. Ať už šlo o teroristické útoky v Indonésii, Pákistánu, Afghánistánu, Iráku, Sýrii, Turecku, Libanonu, Egyptě, Libyi, Alžírsku či Tunisku. Proti teroristům z tzv.Islámského státu bojují úspěšně věřící muslimové například z řad Kurdů či Jordánců. A dalo by se pokračovat do nekonečna.

Vždyť jen ve druhé světové válce bojovalo v řadách spojeneckých armád více než pět milionu vyznavačů islámu proti nacistům a jejich spojencům. To je asi desetkrát více než kolik jich působilo v řadách armád Osy. Muslimové tak umírali v boji proti nacismu. A my všichni jim vděčíme za naši svobodu. Přesto se v Česku najde jedna šílená ženská, která jejich víru přirovnává právě k této ryze evropské, totalitní ideologii. Myslím, že se tomu říká chucpe. Ani s muslimským antisemitismem to nebude tak horké. Řada muslimů zachránila tisíce Židů před smrtí v evropských plynových komorách. Mnozí z nich získali ocenění Spravedlivý mezi národy a jejich jména jsou součástí památníku Yad Vashem. Vždyť i v současné americké armádě a námořnictvu působí muslimové, především z řad afroameričanů.

Drtivá většina z více než 1,5 miliardy muslimů na celém světě žije slušným a mravným životem. Muslimové byli ve většině bojovníky s totalitními evropskými ideologiemi jako nacismus či fašismus. Islám jako náboženství pevných morálních zásad stojí v přímém protikladu k těmto ideologiím. Muslimové tvoří mnohem více obětí teroristických útoků z řad islamistů než nemuslimové. Měli bychom si víry těchto obětí terorismu vážit. A nenechat tyto oběti a jimi vyznávané náboženství hrubě a vulgárně urážet. Tito slušní a poctiví lidé, kteří se stali oběťmi zbabělého zločinu si nezaslouží, aby byli ještě slovně napadáni stejně zbabělými fanatiky z řad českých vyznavačů nenávisti.
Autor: Jaroslav Janota | pátek 22.7.2016 8:52 | karma článku: 18.32 | přečteno: 1060x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 46 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 11.50 | Přečteno: 100 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 4.38 | Přečteno: 127 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 14.42 | Přečteno: 193 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 13.74 | Přečteno: 356 |
Počet článků 220 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2268

Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...