Když Evropané vraždí Evropany

Uprchlíci z jiných válečných oblastí, nacházejících se mimo hranice Evropy, těžko mohou tuto skutečnost nějak ovlivnit. Přesto jsou prý právě oni tou největší hrozbou pro Evropu. 

Je to skutečně paradoxní. Při teroristických útocích v Londýně byli pachatelé britští občané. V Paříži spáchali teroristické útoky rodilí Francouzi, v Belgii rodilí Belgičané. V řadách tzv.Islámského státu bojuje dle odhadů tajných služeb několik set až několik tisíc rodilých Evropanů, kteří mají občanství a pas některé ze zemí Evropské Unie. Známé video, kdy americkému humanitárnímu pracovníkovi byla uříznuta hlava má na svědomí britský rapový zpěvák. Exekutorem této strašné popravy je britský občan. Ale největší hrozba prý do Evropy přichází s uprchlíky. Zatím to vypadá, že zejména uprchlíci ze Sýrie prchají před násilím a brutalitou Evropanů z řad Islámského státu. Jejich domy byl zničeny diktátorem Asadem a ruskými bombami a vojenskou technikou vyrobenou v Rusku, ale i jinde v Evropě. Teroristické útoky v Evropě jsou prováděny zbraněmi a výbušninami evropské výroby, získanými a koupenými v evropských zemích. Přesto se některé primitivní prima zpravodajství vysílané primárně pro vybrané primáty, snaží šířit lži o tom, že hrozba přichází do Evropy s uprchlíky. Jak je zřejmé, je to opravdu průhledná lež.  

 

Samozřejmě vždy se najdou příznivci přepjatého nacionalismu pro které nejsou rodilí Britové, Francouzi či Belgičané, kteří páchají teroristické útoky dost britští, francouzští, belgičtí, zkrátka evropští. Proč? Existuje mnoho sofistikovaných důvodů, ale ten hlavní zkrátka je, že ti čmoudi zkrátka nejsou dost bílí. Protože vlastenci z různých evropských národů nejsou nacisté ani rasisté, ale ... Znáte ty hospodské typy?Oni jsou to potomci imigrantů, takže to nejsou skuteční Francouzi, Britové či Belgičané. Když pomineme celkem logický fakt, že ten kdo se narodí ve Francii, má francouzské občanství, francouzský pas, celý život žije ve Francii, absolvoval veřejné školy ve Francii, pracuje ve Francii, platí tam daně a hlasuje ve francouzských volbách zkrátka není Maročan, Alžířan, Egypťan, Palestinec či Pákistánec, potom to dává smysl. Samozřejmě otázka proč se Britové, Francouzi či Belgičané rozhodnou opásat se výbušninou, vzít do ruky zbraň a jít do ulic vlastní země vraždit své spoluobčany je nesmírně důležitá. A odpovědi na ni mohou být různé. Jako první se nabízí, že u potomků imigrantů zkrátka nedošlo k úspěšné integraci do společnosti země, ve které se narodili. Ostatně asi není divu. Pokud vyrůstáte v sociálně vyloučené oblasti, kde se v podstatě ani nemáte  šanci dostat ke kultuře či dokonce jazyku země na jejímž území se nacházíte, je prakticky nemožné se identifikovat s tímto národem. Zvláště, když vám místní starousedlíci v oblastech mimo vaše ghetto dávají nahlas a okatě najevo, že pro ně jste jen lidé druhé kategorie. Když se celý život setkáváte s otevřeným pohrdáním, rasismem, urážkami na svůj vzhled, původ či náboženství, tak to jistě nechá na vaší osobnosti hluboké stopy. Nenávist zkrátka vyvolává další nenávist. Jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá.  

 

Ovšem špatně realizovaná integrace do většinové společnosti je ta lepší z variant. A ta lepší odpověď na otázku proč Evropané brutálně vraždí Evropany. Ono to ve skutečnosti totiž vypadá, že integrace těchto potomků imigrantů na tzv.evropské hodnoty bohužel proběhla úspěšně. Pokud budeme za evropské hodnoty považovat rasovou, národnostní či náboženskou nenávist a její násilnou ventilaci navenek. Potom jsou evropští teroristé dokonale integrováni do zdejšího prostředí. A to je to skutečně děsivé zjištění. Ostatně slyšel jsem výborný vtip na toto téma. Jak se pozná, že se potomek imigrantů úspěšně integroval do české většinové společnosti? Sedí u piva a nadává na ty čmoudy, cikány a imigranty, kterým se nechce makat, jen chtějí žít ze sociálních dávek a berou mu práci. A můžou za jeho posraný život.  

 

Ostatně realita dneška je důkazem, že nejlépe se na "hodnoty českých, většinových vlastenců" integroval syn japonského imigranta, nějaký Tomio, případně syn řecké emigrantky, co založil blok proti islámu. To je ukázka dobře integrovaného potomka imigrantů. Samozřejmě my idealisté a vyznavači "zvrácených" hodnot jako je evropský humanismus či dokonce důsledné dodržování deklarace lidských práv a svobod se můžeme jen utěšovat, že teroristické útoky jsou jen dílem šílených jedinců. Bez ohledu odkud tito šílení fanatici pochází a kdo je jejich cílem. Zda jsou narození v Británii, Francii, Belgii či Norsku. A zda jsou jejich cílem redakce francouzských novin, lidé v londýnském metru, belgických nádražích, evropských ulicích či demokratických institucích v Oslu a tábor mladých lidí levicové, politické orientace na jednom norském ostrově. Všechny tyto lidi spojuje jediná ideologie. Ideologie nenávisti. A to je to skutečné nebezpečí proti kterému musí bojovat každý skutečně slušný člověk. Bez ohledu na to jaké je barvy pleti, národnosti, náboženského vyznání, politického přesvědčení či na kterém kontinentu se narodil.  

Autor: Jaroslav Janota | pátek 10.6.2016 17:34 | karma článku: 17,20 | přečteno: 1077x
  • Další články autora

Jaroslav Janota

Jak se to vlastně celé stalo

22.2.2017 v 14:05 | Karma: 49,57

Jaroslav Janota

A na zemi pokoj lidem dobré vůle

24.12.2016 v 1:19 | Karma: 17,80

Jaroslav Janota

Demokracie v ohrožení

30.10.2016 v 17:00 | Karma: 30,60

Jaroslav Janota

Jen pár slov paní Věry

2.9.2016 v 16:02 | Karma: 22,54

Jaroslav Janota

Newspeak politicky nekorektních

28.8.2016 v 18:48 | Karma: 17,57
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.