Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

bylo by vhodne doplnit blog o tlacitko "anti-karmy" ;-)

11 2
možnosti
JS

Stalym omilanim techto pohadek jenom nastvete I rozumne lidi, kteri by byli schopni posuzovat veci nestranne. To i Dr. Goebbels mel sofistikovanejsi lzivou propagndu. O Rudem Pravu ani nemluve. Na druhe strane to perfektne zapada do formatu redakcnich clanku na i-Dnes.

7 1
možnosti
JM

Milí admini, prozraďte mi, čtete ty bláboly, nebo to vypíchnete na hlavní stránku jen podle titulku blogu? Studie, statistiky i oficiální prohlášení už dávno vyvrátila většinu z famtasmagorií popsaná v téhle slátanině (naprostá většina jsou migranti, i ti, kterým byl uznán azyl se vrací do své země původu na dovolenou, takže to tam tak horké nebude, jiní prchají od nás nebo z Polska atd. do svých válečných zón, takže znovu, oč jde, plus prokázané souvislosti s migrační vlnou a alarmujícím počtem teroristických útoků, které mají stovky obětí na životech). Chápu, že máte svou propagandu, ale to tam nemáte nic lepšího správně proimigračního, než tohle?

15 4
možnosti
MB

Jste fakt legrační ;-D

4 7
možnosti
Foto

V český kotlině je takový specifický rys, že lidé mají na drtivou většinu věcí naprosto vyhraněné názory, přestože o nich vědí úplný h*vn*. A to je věc, která mě totálně děsí. Tady je spousta lidí hotových ve dvaceti, ve třiceti a od té doby nepřijali jedinou informaci, kterou by se obohatili, a tím se posunuli dál.

2 3
možnosti
Foto

To byl citát Ondřeje Vetchého. Měl jsem to tam uvedeno, ale to vyhvězdičkované slovo způsobilo, že se mi ten původní příspěvek neuložil. Zdroj zde: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/kultura/1154353-vetchy-volat-po-zazracich-je-ve-svete-lidi-velmi-domyslive Originál textu je na konci článku.

1 2
možnosti
PB

Místo povrchní, rozdělující, demagogické a urážející kritiky většiny české populace bych si rád od pana autora přečetl, jak by to tedy vlastně podle něj mělo být správně:

-Kolik ekonomických migrantů bychom měli solidárně a správně přijmout

-Jaké podmínky bychom jim měli přichystat

-Jak si pan autor představuje začlenění lidí žádného vzdělání, jiného jazyka vyznávajících naprosto jiný žebříček hodnot do naší společnosti.

-Jaký přínos to bude pro českou kotlinu jak ve společenském, tak i ekonomickém měřítku.

A kdyby byl pan autor tak laskav, a doplnil tuto představu o časovou osu.

Možná bych pak i já, venkovan, nevzdělaný nacionalistický xenofob, pochopil alespoň částečně co všechno vlastně znamená to multikulturní obohacení, o kterém se tak všude v poslední době mluví.

S pozdravem "Wir schaffen dass!" jdu řešit zbrojní pas.[>-]

13 3
možnosti
JS

Právě rodinám obětí, které zahynuly při islamistických atentátech v Evropě, byste měl říci, že "hysterie okolo uprchlíků nemá se skutečnou realitou nic společného".

Jen Francie eviduje nejméně pět tisíc lidí, kteří z jejího území odešli bojovat za takzvaný Islámský stát a s největší pravděpodobností se odtud zase vrátili zpátky do Evropy s vlnou imigrantů. Přičemž se předpokládá, že jde jen o pověstnou "špičku ledovce". Francouzské tajné služby evidují neuvěřitelný milion evropských potenciálních islámských radikálů, právě proto je tak těžké určit kdo a kdy udeří. Skoro všichni útočníci už byli na nějakém seznamu. To není žádná hysterie, to je tak rozsáhlý problém, že si ho ani neumíme představit. To, že se České republice tento problém zatím relativně vyhýbá, vůbec neznamená, že mu nějak utečeme.

Vy říkáte, že "uprchlíci před teroristy opravdu nejsou evropským problémem". Tak to jste "ještě papežštější, než papež", protože tohle netvrdí ani evropští politici, kteří jsou obecně označováni jako "vítači". V islámských zemích zemí se daly do pohybu miliony lidí. Nejsou to jenom lidé, kteří prchají před politickými, válečnými nebo hospodářskými problémy. Ta masa lidí je tak obrovská, že je naprosto zřejmé, že nejde jen o oběti, ale také o lidi, kteří se nějakým způsobem na těch politických, válečných a hospodářských problémech podíleli. Rozvrátili své země, a teď, když se v nich nedá žít, jdou jinam. Celospolečenský marast, ve kterém se naprostá většina islámských zemí nachází, není jen výsledkem nějakých vnějších okolností, ale plyne přímo ze způsobu života v islámských zemích.

Vy chcete "konečně začít řešit skutečné příčiny terorismu". Jenže ta příčina je dávno známa. Někdo ji říká nahlas, někdo potichu a někdo ji pro jistotu zamlčuje a odmítá. Tou příčinou je islám. Katastrofální situace v islámských zemích přímo vyvěrá z hodnot islámu. Nikdy tomu nebylo jinak. Jenže přiznat si tuto skutečnost, znamená potvrdit existenci problému kolosálních rozměrů.

16 2
možnosti
JK

Dle verze pana Janoty je skutečnou příčinou terorismu nenávist Evropanů. Muslimští moderátoři sice tvrdí, že Evropanům dávají sodu hlavně kvůli jinověrství, ale klidně se mohou vyžvanit z podoby, pan Janota ze svého přesvědčení neuhne.

10 1
možnosti
EP

Mimochodem, zcela typicky pro vaše soukmenovce se oháníte "kolektivní vinou" (a nevíte o žádném odpůrci islamizace, který se jí dopouští) a sám označujete své názorové oponenty za hysterické xenofoby.

4 1
možnosti
Foto

Všechny ne. Jen ty, co jsou hysterickými xenofoby.

0 0
možnosti
EP

Kritepane. Podobná klišé byla out už i mezi sluníčkáři před dvěma lety. "Zubožení uprchlíčci před terorismem" (Janota mezi nimi prý umí najít i ženy a děti), do toho ti jeho "Evropané" (Ahmedi a Mohamedi, jejichž kudla a řev "alák akbar" vůbec nesouvisí s ilsámem), potom stokrát ohrané "vždyť tu žádní nejsou" a kupa nálepek "hysterici, xenofobové, náckové"... v zásadě každý článek o tomtéž. Nebýt autorovy fotky, myslel bych si, že jen provokuje.

10 1
možnosti
DB

váš citát....//////Uprchlíci před teroristy opravdu nejsou evropským problémem. Tím jsou právě ti teroristé před kterými prchají.

Zdroj:http://janota.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=541623//////

velmi se mýlíte, jsou problémem ekonomickým, se všemi jeho negativními důsledky....většina z těchto utečenců má velmi nízké IQ a minimální schopnost se něco naučit.....a tak budou jako skupina jen obrovskou přítěží pro naše evropské ekonomiky a jejich sociální systémy.......a přečtěte si tento můj článek....

http://daliborbartos.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=474980

a zde citace z mého výše uvedeného článku....///////Podobně zafunguje i příliv utečenců do NĚMECKA. Lze očekávat, že stát nějakým způsobem přímo či nepřímo---aby si lidé nevšimli--zdaní střední německou vrstvu, a utržený peníz dá přistěhovalcům. Ti okamžitě začnou nakupovat. Je to psychologie--budou se chtít vyrovnat svému okolí, především materiálně. Němci tomu říkají NACHHOLBEDARF, tedy potřeba dohnat.

Zdroj:http://daliborbartos.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=474980

a tak se peníze z našich kapes dostanou přes kapsu migranta do kapsy elit.....jak prosté milý Watsone....

a podobných mám několik..a dnes podobn ěmluví i jiní...jako Sarrazin a Sinn a další, kteří něčemu rozumí....

3 1
možnosti
KM

Jak jste "zjistil", že většina z těchto utečenců má velmi nízké IQ a minimální schopnost se něco naučit, prosím? Jak velká je to většina, jak nízké mají IQ? Nenamáhejte se s odkazy na http://daliborbartos.blog.idnes.cz nebo na amatérská videa na YouTube.

2 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.