Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Konečně jsem to pochopil. 6 muslimů v Mnichově zastřelil Němec. Tak co s těmi islamofobními Němci uděláme? Neměli bychom je vystěhovat z Evropy? Zavinili 1. i 2. světovou válkua a teď nám jeětě chtějí bránit v pochopení mírumilovného islámu?

2 0
možnosti
Foto

Nejen Němec. Také se považoval za správného árijce. Obdivoval Adolfa Hitlera a vraha z ostrova Utoya. Jako správný islamofobní nácek vraždil muslimy. Kde jsou všichni islamofobové, aby se za svého ideologického soukmenovce omluvili?

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/410467-iransky-strelec-z-mnichova-se-povazoval-za-prikladneho-arijce.html

0 0
možnosti
Foto

Pane Janoto, napsal jsem na vaše slova „... Kdyby křičel, že Ježíš je veliký...“ toto:

Tak sprostou demagogii jsem už dlouho nepotkal. Ježíš položil za lidi svůj vlastní život. Toho mají křesťané následovat. Mohamed vraždil. Toho mají muslimové následovat.

..

To si tak statečně stojíte za vlastními slovy, že nemáte cojones na odpověď? Jestliže dokážete napsat něco takového a zároveň nedokážete odpovědět, jste ten nejubožejší zbabělec, jakého si lze představit. Nejste náhodou muslim?

1 0
možnosti
Foto

Když položíte nějakou rozumnou otázku jistě vám na ni rád odpovím. A v těch větách zakončených otazníkem jsem nic racionálního nenašel. Jen obvyklý sortiment urážek. Navrhnul bych vám, aby jste se zamyslel, než něco takového napíšete. Ale vzhledem k obsahu vašeho komentáře je to myslím úplně zbytečné. ;-D

0 1
možnosti

Mimochodem, zdalipak autor ví, který islamista je autorem pojmu "islamofobie"?

0 0
možnosti

Slovo logika byste vůbec neměl používat, protože netušíte, co to je. Celý váš článek je jen snůšnou nelogicky propojených ničím nepodložených výmyslů. Za největší blábol považuji tvrzení, že pokud v muslimské zemi zaútočí terorista, tak to nemá nic společného s islámem.

8 0
možnosti
Foto

Říkám to dávno – optikou téhle „logiky“ lze dojít leda k závěru, že islám nemá nic společného s islámem. ;-)

4 0
možnosti

Pane autore,za islamofobii si muslimové mohou sami.

3 0
možnosti

Iránec není Němec. Ani Paštun není Němec. Ani Arab není Němec. Stejně jako Němec není Čech a Fin není Čech a Francouz není Čech...

Němci u nás žili stovky let a přes to se nestali Čechy. Stejně tak se nestanou Němci z Turků a Iránců, kteří žijí chvíli v Německu.

6 0
možnosti

Zni to celkem logicky. ani z xxxxx se nestali inteligenti. I kdyz vstoupili do te spravne strany.

0 2
možnosti

Kolik atentátníků za poslední dva roky při činu křičelo "Mám největší mrkev" (militantní zahrádkář) nebo "Ventilek je nejlepší" (radikální cyklista)?

14 0
možnosti

Podle Janoty skoro všichni.

2 0
možnosti

Autore, jste ubožák. A při současné vlně islámského teroru zmítajícího Evropou by vaše prázdná klišé o tom, jak islámeček za nic nemůže mohla způsobit, že s vámi jednou bude naloženo jako s kolaboranty v jistém období dějin. Za víc slov mi nestojíte, kolegové přede mnou a směšná karma článku již vše řekli.

17 1
možnosti
Foto

Až na tu „směšnou karmu“ – najdete tu jak pěkné články s minimální karmou, tak výplody ulhaných kreatur s karmou vysokou. O čem vypovídá karma?

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
12 0
možnosti

Omezene rozumove funce nebo nezvladnute nutkani oponovat za kazdou cenu i evidentnim faktum? Tezko rici. Vysledky mohou byt temer nerozeznatelne.

8 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.