Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Janoto nějak ti to nevychází. V pátek muslim zavraždil devět lidí v Mnichově,v neděli potom další muslim mačetou zabil těhotnou ženu v Německu a pár hodin na to se další muslim vyhodil do povětří před zábavním podnikem. O víkendu v Rakousku rozpáral muslim ženu v Alpách a ve stejném Rakousku muslimové znásilnili 13 letého chlapce a aby toho nebylo málo, tak v Mnichově při tryzně za mrtvé muslimové tuto tryznu narušovali a vykřikovali hesla na podporu Islámského státu.

A to nemluvím o demonstracích v Rakousku, kde stovky muslimů s tureckými vlajkami skandovali Alláhu Akbar a a "Když Alláh přikáže, tak vás zabijeme"

Jsi chucpeRv

30 0
možnosti
JC

Nejsem si jist, zda je chucpe. Tomuto pojmu z jidiš (kterou neumím) rozumím trochu jinak.

Podle mne je pan Janota kolaborant s pátou kolonou a potenciální vlastizrádce.

4 0
možnosti
Foto

,,Logika českých islamofobů"

Malé odbočení. Autor si zvolil téma nikoli až tak pro téma samotné, nýbrž pro jím očekávaný ,,sukces". A ten se mu jistě naplnilR^ Stačí si projít jeho ,,argumentace" v diskuzi:-) Takže, za mně ,,dobrou, brou, brou";-)

9 0
možnosti
Foto

„... Kdyby křičel, že Ježíš je veliký...“

Tak sprostou demagogii jsem už dlouho nepotkal. Ježíš položil za lidi svůj vlastní život. Toho mají křesťané následovat. Mohamed vraždil. Toho mají muslimové následovat.

26 0
možnosti
Foto

Allah nerovna se Mohammed. Autorovy dedukce i vas komentar vychazeji ze zavedeneho omylu. Kdyby totiz arabsky krestan chtel zvolat Buh je velky zvolal by prave Allahu akbar

1 1
možnosti
Foto

Odpovim na vas dotaz... Blok proti islamu uz delsi cas neexistuje, nelze tedy ocekavatod nej a jeho priznivcu nicehoz nic

2 0
možnosti
Foto

K75a66r53e51l 19C37a78c35h

25. 7. 2016 0:31

Takovou směsici hloupých příkladů snad nemá ani cenu rozebírat. Doporučoval bych popřemýšlet nad názorem pana Vondrušky, který prezentoval dnes v Parlamentních listech. Ten náš slavný demokratický vzor si osoboval právo násilím vnucovat demokracii i tam, kde o ni nejen že nestojí, ale je neslučitelná s jejich vzorci chování, které se dědí po generace. Rozvrátil tak fungující státy, ve kterých teklo mnoho krve v následných občanských válkách. My jsme to podporovali a k tomu ještě tleskali. A máme tu důsledek - oni nám to oplácejí tak, jak mohou a jak jim to říká jejich ideologie, kterou ctí a to je Islám. Dali se na pochod do Evropy (do Ameriky je to obtížnější) a prozatím bojují teroristickými akcemi - pravda provádějí je jednotlivci, nebo malé skupiny, ale ostatní jim tleskají a když se teroristovi podaří uprchnout z místa činu, tak ho mezi sebou solidárně skrývají před policií. Měli bychom přestat s násilným vývozem demokracie pod pláštíkem názoru, že každý diktátor je špatný. To nechť si lidé ve své domovině vyřeší sami a podle své vůle. Zároveň bychom ale měli porovnat Islám s naším právním systémem a vzhledem k tomu, že s ním v mnoha směrech velmi koliduje, měli bychom razantně zamezit jeho legální šíření v EU. Tzn. Islám by neměl mít státní souhlas , zakázat činnost islámských duchovních, mešity vyhradit pouze k prohlídkám turistům. Nespokojeným vyznavačům tohoto náboženství umožnit opustit prostor EU. A především všemi prostředky zastavit migrační vlnu.

8 0
možnosti
MK

RvRvRv Tolik lží a nepochopení jsem už dlouho pohromadě neviděl.

1) Každý nemuslim zabíjí proti zákonu, je-li křesťan i proti své víře, kdežto muslim zabíjí v souladu se svou vírou a to je na celém problému to nejnebezpečnější!

Čím přesvědčili rodilého Francouze, aby v Evropě zabíjel? Toho hodného kluka a jen za několik měsíců na Středním východě? No přece verši Koránu, ty stačí!!!

2) Jaký má kdo původ zcela zbytečně a rozvlekle popisujete; je to jen doplňující informace, Podstatné je, že vraždil muslim! A že zabil i nějaké muslimy je jen důkaz, kolik už je jich v Evropě, protože ti nebyli jeho cílem.

3) Poukazovat na to, že se vraždí muslimové mezi sebou a že je o událost malý zájem a srovnávat to s mrtvými v Evropě je vrchol pokrytectví! Motiv, nejsou-li to sunnité a šiíté, je především mocenský, ale vraždy v Evropě jsou motivovány nenávistnou a k násilí navádějící islámskou ideologií!!!

4) I v Koránu je 2x psáno, že byl mohamedovým ovečkám seslán ARABSKÝ Korán a tam měl také zůstat. V Evropě je naprosto cizí element.

17 0
možnosti
MK

P.S.

Žádných 47, ale 57 islámských států se sešlo v r. 1990 při Káhirské deklaraci a všechny body jsou opřeny o šáriu. Není co dodávat.

11 0
možnosti
PZ

no tak jste se vyblil přes klábosnici, zopakoval všechny lži posledních dní - ani nemá smysl vyvracet, jste nechutný podporovatel kriminálníků a teroristů, nic víc, nic míň, víc to komentovat nemá smysl Rv

15 0
možnosti
MN

Na Blízkém východě v současnosti existuje téměř nekonečné množství různých skupin a odnoží muslimů, kteří jsou různě "mírní" až "fanatičtí". Společné ale mají všichni to, že se tam mydlí každý s každým.

Pro ně pozemský život, ani ten jejich, ani jejich blízkých, ani jejich odpůrců neznamená nic a tím se zásadně liší od pohledu křesťanství na život, pro které je život dar a jeho zmaření je hřích.

Víte, ať si muslimové zavádějí nebo nezavádějí šariu, ať jsou sekulární nebo ne, ať si to prostě dělají VE SVÝCH ZEMÍCH jak uznají za vhodné. Ale

k nám ať s tím prostě nelezou. Ani ti údajně "mírní", prostě žádní. Jak prosté. Kapišto?

18 0
možnosti
Foto

S tím souhlasím. Je to opravdu prosté.

0 2
možnosti
JS

Uf, dočetl jsem do konce. Takové na první pohled sluníčkové, ale je tam bohužel hodně zloby a vzteku, že někteří lidé mohou mít jiný názor než autor.

To, že islámští teroristé (vrazi) zabili více muslimů, než jinověrců a bezvěrců je pane autore logické, protože potomci Mohameda se ještě dělí na šíty a sunity, kteří se mezi sebou také nenávidí. Spáchat teroristický útok v Pakistánu, Iráku nebo Afganistánu je přece jen jednodušší a tím pádem častější než v Evropě, zatím naštěstí.

Nálepku xenofoba si dnes snadno vyslouží každý, kdo nesdílí názor, že nejlepší řešení války v Sýrii a neutěšené situace v dalších okolních státech je nastěhovat si všechny válkou postižené muslimy, včetně ekonomických turistů do Evropy.

Svými projevy nadřazenosti jedné skupiny lidstva (jednoho náboženství) je islám naprosto stejný jako německý nacismus, který projevoval stejnou nadřazenost.

21 0
možnosti
DK

To je jeste nic proti "logice" vitacu, ti jsou jeste ujetejsi...Osobne ten cin toho kluka z Mnichova nepovazuji ani za muslimsky ani za teroristicky, ale to je vyjimka...Zajimave je na tom cele ale to, ze byl sikanovan zejmena Araby a Turky...To ukazuje, co jsou Turci a Arabove zac (ne, ze by tech dukazu nebylo dost). Proste oni se chovaji jako by jim to tam patrilo a kluk to schytal pravdepodobne proto, ze je Sita, zatimco oni jsou Sunnite...I pokud v te sikane zadne nabozenstvi nefigurovalo, ukazuje to, ze Arabove a Turci jsou agresivnejsi nez Nemci...Byt teda je tu jeste moznost, ze chlapec jakozto imigrant (respektive syn imigrantu) prichazel do kontaktu prevazne s imigranty.

4 0
možnosti
PZ

ten Mnichov - za teroristický čin s přimhouřením oka možná snad ne, ale islámský problém je to na 100% - ze správ to sice lezlo pomalu, shrnuto podtrženo, sunnité (Turci, a další..) šikanovali šiítu (Iránce) ...., a dál už to známe...

6 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.