Diskuse

Kraji vládnou komunisti

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Před 26 lety jsme se zbavili politiků, kteří jen ty pod sebou nabádali, že se málo snaží a do politiky šel jen ten, kdo se neuživil poctivou prací.

Mám radost, že teď už jsme na tom líp.

Nebo ne?

1 0
možnosti
RJ

R58a77d96e73k 88J85a92r74o34š

20. 7. 2016 15:23

Raději by mi ruka upadla, než bych voli marxisty (KSČM) nebo neomarxisty (TOP 09)

1 0
možnosti
VS

Kraji vládnou nacisté. Proč bychom to měli měnit?

Zní to divně, že?

3 0
možnosti

no tak když jsou dnešní politici nekomunisti stejní křiváci jako za totáče komunisti, tak není divu, zvláště když se dnešní KSČM zatím nemohla moc umazat,

1 0
možnosti
KC

Možná, že někteří komunisté už opustili nejdrsnější rétoriku třídního boje, diktatury, diskriminace, zničení tisíců lidských osudů, rozvrácení rodin... Přesto bych je nikdy nevolil. V praxi prokázali, že jejich bohové - Marx, Gottwald, Lenin, Stalin... ukázali, jak lze vrhnout vývoj o desítky let zpět a přitom nemít vizi společenského ani ekonomického vzestupu. Prokázali, že každá diktatura končí v kopřivách, protože nic, co stojí na násilí, dlouho nevydrží. Tím neříkám, že dnes žijeme v ráji na zemi. Vůbec ne, někteří gauneři jsou dokonce horší, než byli komunisté, ale s komunisty bychom znovu skončili v ekonomické mizérii, protože oni prostě končí rychle s dechem, když soutěží s efektivnější ekonomikou. Musíme hledat a najít takové uspořádání ekonomiky i společnosti, v níž se optimálně skloubí síla hospodářství, kvalita života a morálka aktérů.

2 0
možnosti
JZ

Preference komunistů stagnují a rovněž komunisté mají problémy jako druzí, pokud jsou u moci. Tak například komunistický starosta Horní Stropnice je trestně stíhán za machinace při výběrovém řízení a komunisté rozhodně při řízení krajů a obcí nejsou nijak mimořádně úspěšní.

2 1
možnosti
Foto

Bohužel ve srovnání s tzv.demokratickými stranami a jejich politiky vychází komunisté jako ti nejčistější. Myslím, že pokud by měli příležitost podílet se na moci umazali by se stejně rychle jako ostatní. Jejich izolace ze strany ostatních stran jim paradoxně pomáhá. Navíc kromě pár zastydlých stalinistů nevstupují do jejich řad žádní přizpůsobiví oportunisté, kteří mají zájem vydělat na veřejných zakázkách. K tomu jsou dnes úplně jiné strany. Dříve ODS, dnes ANO.

0 0
možnosti
MS

R^Karma.Jen bych dodal,že komunisté nejsou jen nalevo,ti napravo jen našli lepší způsob jak oblbovat voliče.Já budu volit tu stranu,která využije mediální prostor k nabídce konkrétních řešení aktuálních problémů,místo prázdných hesel.Bohužel zatím se žádná taková strana nenašla.

2 1
možnosti
ZJ

... pane Janoto .... z vašich článků se mně začíná dělat ŠOUFL RvRv! Bojím se doby, kdy lidé jako vy, vyndají z almar a starých skříní zaprášené komunistické metály, připnou si je na svá ,,budovatelská" prsa a začnou nám vyprávět, jak zítřek bude jasný a spravedlivý až to zase vezmou do ruky ;-ORvRv!

3 2
možnosti
ZB

Zaspal jste dobu, komunisté a STB-áci nám vládnou nepřetržitě od roku 1989.

1 0
možnosti
ZB

V Česku pravice nikdy nevládla, protože tady pravicové strany chybí. To, že někdo říká, že je pravice, to ještě neznamená, že opravdu tomu tak je. ODS, TOP 09 a jim podobné strany by se měly ihned přihlásit pouze ke korupci, ta jim jde jako to jediné. Bohužel ČSSD je jim podobná jako vejce vejci. KDU-ČSL je vždy na té straně, kde je síla, takže mluvit o programu ani nemá význam. Zbývá tedy KSČM, ta sedí v Parlamentu permanentně a statečně se přiživuje na korupci, ale odpovědnost nechává na vládnoucích stranách. Tedy v Česku není volitelná strana pro solidní lidi, jen prokorupčnické slepence, které navíc si prolínají svoje korupčníky mezi s sebou.

3 3
možnosti
JZ

Přesně tak. Mimochodem slyšel jsem, že někteří lidé s pravicovými názory volí komunisty, protože mají pocit, že je stejně jedno, komu to hodí (právě z těch důvodů, které uvádíte), takže se aspoň snaží být nad věcí:-)

1 0
možnosti
MN

Není to náhodou jedno, kdo ze současných parlamentních stran, kde vládne. zdiskreditované jsou všechny a jednotliví členové, kteří tu a tam to myslí s lidmi dobře, jsou v tom v marasmu semleti....;-O

2 0
možnosti
Foto

To je sice hezké, ale jestli to zkrátka není proto, že členové co to mysli dobře jsou dost v menšině.

0 0
možnosti