Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak to je tedy objev. Za násilí v Evropě nemůže islám a muslimové, ale to, že žijí v chudobě.Oni chudáci by tak chtěli pracovat, ale on je nikdo nechce zaměstnat. Tak to je tedy objev. Vždyť i ti, co spáchali teroristický útok 11 září byli tak chudí a nevzdělaní, že jin nezbývalo vzít si letadlo a pomstít se USA. Terorista v Nic se narodil v Tunisu, ale on nebyl muslim. To, že když se někdo narodí v islámské zemi, dne narození je islamista. Mně jenom zajímá, kdy Evropa si přestane nelhávat do vlastní kapsy a na rovinu řekne, že soužití s muslimi není možné.

7 3
možnosti
Foto

Každý dvacátý občan EU a Evropy je muslim. Soužití není jen možné, ale je nutné. V Bruselské čtvrti Molenbek žijí převážně muslimové. 37%mladých muslimů je zde nezaměstnaných. Takový mladý člověk ztrácí naději, útěchu nachází ve víře předků a potom si někde přečte komentář nějakého blázna, že za všechno může islám a soužití s muslimy je nemožné. Že správný muslim musí zabíjet nevěřící. Co si o tom asi tak může myslet? Nikdy nikoho nezabil, neokradl a nikoho nepovedl. Protože ctí morální základ své víry. Zloba se stupňuje a potom přijdou verbíři z Islámského státu a řeknou mu, že ti co pomlouvají jeho víru jej nenávidí a jejich cílem je jej zlikvidovat. A že jediná cesta je proti nim bojovat a zničit je dříve než oni jeho. A on to udělá. Protože stejně nemá co ztratit. Jen mizerný život bez budoucnosti mezi lidmi, kteří jím pohrdají a vysmívají se jeho víře. Verbíři to mají snadné. Je to jako chytat ryby v sudu. Proto také v řadách ISIS dnes bojuje odhadem až šest tisíc občanů EU. A bude jich přibývat.

1 1
možnosti
PB

..... kořeny zla, pokud máme na mysli teroristické ataky v Evropě za poslední dva roky, leží v islámu (a možeme vo tem filosofovat do soudnýho dne) !

8 2
možnosti
JK

Já bych se chtěl zeptat, jak je to v Česku s těmi uchazeči o zaměstnání, kteří bydlí v sociálně vyloučené lokalitě. Také se jich při pohovoru nejdřív zeptají, kde bydlí a potom je rovnou vyhodí?

2 0
možnosti
Foto

Možná. Tak v Česku spíše fungují jiné znaky. Barva pleti, příjmení a další. S příjmením Horváth, Demeter či Banga jste pro zaměstnavatele dosti podezřelí. A když máte běžnější přijmení někdy stačí váš etnický vzhled. Případy, kdy se romská uchazečka o zaměstnání dohodne se zaměstnavatelem na nástupu po telefonu, aby se po příchodu na pracoviště dozvěděla, že pozice je vlastně už obsazená nejsou nijak výjimečné.

3 2
možnosti
EP

Čili přeloženo do češtiny, Janotovým řešením je socialismus. Fráze jako "chudí chudnou" a výmysly typu "vždyť on snad ani nečetl korán" ani nestojí za komentář. A zvláštní, že u nás žádný terorismus není a přitom jsme o tolik chudší země.

6 2
možnosti
Foto

Jsem tradiční socialista, takže je to celkem logické. A jak jsem napsal množství sociálně vyloučených lokalit se u nás za necelých sedm let českých pravicových vlád zdvojnásobilo. Už je jich více než 600 oproti třem stovkám z roku 2006. A žije v nich téměř 120 tisíc lidí oproti 60 tisícům z roku 2006. Kdyby onen Francouz tuniského původu četl koránu a byl věřící muslim, tak by věděl, že skutečný muslim nesmí jíst vepřové, pít alkohol, brát drogy, ale hlavně nesmí zabíjet nevinné lidi. Jeho oběti byly také z řad skutečných muslimů, jako Fatima, matka sedmi dětí, marockého původu.

0 3
možnosti
KM

K18a35r62e13l 28M10a86s12e62k

17. 7. 2016 11:32

Jako přistěhovalec v Anglii a potom ve Francii, dohromady asi čtyřicet let života, potvrzuji každé vaše slovo.

2 2
možnosti
EP

Také jste chudý a cítíte potřebu se kvůli tomu odpálit?

4 1
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.