Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Jistě, pane autore. Máte pravdu.

Proč se bránit dalšímu přílivu těchto lidí?

Proč mít v Evropě deset tisíc potencionálních teroristů, když jich můžeme mít třicet tisíc, že?

11 1
možnosti
Foto

To se dá nahlížet i z druhé strany. Proč mít v Evropě 400 milionů slušných lidí, když jich můžeme mít 402 milionů!

0 0
možnosti
ZS

To není žádná atmosféra nenávisti, to je prostě skupina lidí, pro které je pár zmatených veršů z koránu víc, než život nevěřícího.

3 0
možnosti
Foto

Ten člověk možná korán nikdy nečetl. Stejně jako bojovník proti islámu, terorista z norského ostrova Utoya. Oba spojuje jediná ideologie. Nenávist.

0 7
možnosti
MS

Vy jste zvláštní člověk, pane Janoto. Hájíte lidi, kteří by pro vás nehnuli ani prstem, naopak, jako nemuslimovi by vám v lepším případě výrazně pokrátili vaše lidská práva (stejně jako ostatním nemuslimům v arabském světě), kdyby mohli. Zatím nemůžou.

V celé Evropě je spousta národů, ale takhle zásadní problémy dělají pouze muslimové. A vy byste jich sem pustil ještě víc? Aby jejich děti (anebo přímo oni) mohli zabíjet další nevinné lidi? Já myslim, že nejste normální.

Podle Patricka Calvara, šéfa francouzské bezpečnostní agentury, stojí Francie na pokraji občanské války. "Ještě dva další útoky a přijde to." Toto řekl předevčírem 13.7. A to je výsledek multikulturní politiky.

28 1
možnosti
Foto

Žádný muslim moje práva neohrožuje. Aspoň já žádného neznám. Ale znám výroky pana Konvičky. Chce vyhrát volby a muslimy namlít do masokostní moučky. Chce koncentrační tábory. Chce odebrat občanská práva těm, kteří podle něj sympatizují s muslimy. Tento člověk moje práva opravdu reálně ohrožuje. Nebojím se muslimů. Proč také? Ale bojím se toho davu v českých ulicích co řve Čechy Čechům, cikány do plynu a vyhrožuje těm, kdo s nimi nesouhlasí šibenicí. Toto jsou reprezentanti nenávisti. Evropské nenávisti. Jsou ve své podstatě úplně stejní jako teroristé z řad Islamistů. Spojuje je stejná ideologie. Ideologie nenávisti.

3 13
možnosti
PK

No, ani jako pokus o trolling to za moc nestojí...

12 0
možnosti
EP

"Francouz", jasně. A za útoky navíc může jakási Janotova "nenávist". Hlavně nezmínit, že vraždil muslim a jménem islámu.

25 0
možnosti
Foto

Ve jménu čeho vraždil norský milovník lovu na ostrově Utoya? Ve jménu čeho vraždili teroristé z baskické organizace ETA, z Irské republikánské armády, z německé Frakce Rudé Armády, z italských Rudých Brigád? Ve jménu čeho vraždil ten britský občan poslankyně Jo Cox? Křičel prý při vraždě heslo Británie především, tedy heslo zastánců Brexitu. Podle vaší logiky tedy každý zastánce odchodu Británie z EU je odpovědný za čin toho vraha.

1 7
možnosti
MF

svatá prostoto...

7 1
možnosti

Komunisté poroučeli větru, dešti, dnešní humanisté chtějí poroučet přírodním zákonům, které jsou stejné pro všechny živé tvory: ochrana starousedlíků vlastního teritoria před vetřelci, náplavami, imigranty... - pojmenování si vyberte, nebo použijte vlastní

12 1
možnosti
Foto

Většina z obyvatel této planety už ze své zvířecí podstaty vyrostla. Někteří jv té tlupě co zrovna slezla ze stromu, ale evidentně zůstali a řídí se přírodními zákony. Jako, že šéf je ten co má největší klacek a sežer nebo budeš sežrán. My ostatní se řídíme spíše civilizovanými společenskými pravidly. Na rozdíl od těch prima primátů.

0 0
možnosti
VH

1. Jak dlouho jste žil ve Francii? Že tak "dobře" znáte vztah Francouzů k přistěhovalcům? Respektive k Francouzům s neevropskými kořeny.

2. Pokud je to tak špatné, jak popisujete, proč bychom jich sem měli pouštět co nejvíc?

18 1
možnosti
Foto

Když Francouzi vraždí Francouze asi za to nemohou Japonci!

0 10
možnosti
TB

pokud vraždí děti migrantů, tak je jediným logickým krokem žádné uprchlíky do země nekontrolovaně nevpouštět !!

22 1
možnosti
Foto

Super. A co ti co už se tady narodili? Že by Hitlerovo konečné řešení?

0 10
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.