Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aby to nezapadlo na konci:

pane Janoto, víc se už té moučky namlelo opakováním hospodského úletu a tím to neomlouvám. Ale jděte po časové ose a zjistíte svůj omyl.

Nejdříve je obrovská hromada nenávisti a návodů k násilí (vedle toho je masokostní moučka čajíček), rovněž přímé nábožensko-rasové útoky a pak teprve si někdo dovolí toto svinstvo kritizovat!!!

Nemusíte bádat, co bylo dřív, zda slepice nebo vejce, nejdříve přišel Korán, pak třeba Umarova smlouva, naposled Káhirská deklarace a pak jsou zde kritici, že je islám v Evropě v rozporu se zákony.

7 2
možnosti

J14a89r34a 66R40a48n25k

21. 6. 2016 4:26

Pane Kulhavy, Konvicka mlel na kostni moucku Zidy i muslimy....a propos, neloucil jste se/

2 3
možnosti

Kdyby se autor laskavě obtěžoval jmenovat jednoho člověka, který šíří nenávist. Já můžu jmenovat celou řadu: Juncker, Schauble, Merkel, ... Ti ji přímo vyvolávají.

3 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 2
možnosti

Přesně na to se od těchto "bojovníků proti nenávisti" už léta marně dožaduji odpovědi. Jediným výsledkem zatím byl tradiční polický minus.

2 2
možnosti

Někdy mám pocit,že při psaní vašich článků sám inklinujete k nenávisti.Pozor,aby jste se v budoucnu nezačal projevovat jako soudruh Janota.Pořád čekám na váš názor ohledně výroků:"Mešity jsou naše kasárna,Minarety naše rakety a migranti naše armáda"..... a demokracie tramvaj,ze které v pravý čas vystoupíme.Autor demokratický prezident Erdogan.

4 0
možnosti

Opět mě napadá parafráze dotazu na rádio Jerevan.

Dotaz: "Bude 3. světová válka?"

Odpověď: "Třetí světová válka nebude, ale rozpoutáme takový boj proti nenávisti (za světový mír), že to ještě svět nezažil."

3 0
možnosti

Co je to šíření nenávisti? Je to totiž velice subjektivní. Vzpomínám si, že za komunistů byla i slova obdivu k svobodě slova, politické svobodě atd. znakem nenávisti k socialistickému zřízení. Nechtít islám, odmítat gender politiku, homosvazky, odmítat sociální stát, chtít stát založený na kořenech a odkazech našich předků však není nenávistí a přesto to je tak prezentováno.

Osobně jsem neviděl nikdy více agresivity než od takzvaných lidskoprávích aktivistů

7 0
možnosti

Když se podíváte zpětně, tak zhruba před 1/2 rokem byste v mediích to slovo prakticky nenašel, dnes se to bojem proti "nenávisti" jen hemží. Boj proti tzv. nenávisti, je to samé jako byl za socialismu "boj za mír". Za boj proti nenávisti se dá schovat prakticky cokoliv, dá se tím umlčet jakákoliv kritika.

5 0
možnosti

R^děkuji za Váš článek. Vnímám to stejně!

1 5
možnosti

Že je nutné označit opačné názory za nenávist a zlikvidovat je? Aha.

4 1
možnosti

Tak děda se opět rozjel. A tentorkát se naváží do svobdy slova. Protože ta se prý nevztahuje na jakousi "nenávist". A za nenávist Janota nálepkuje všechno. Jakoukoli kritiku čehokoli, která se mu nelíbí. Až řeknu v hospodě, že Franta má špinavý fusekle, budu také šířit nenávist. Přeloženo a sečteno, každý názor, který nemá Janota, musí být brutálně potlačen.

4 2
možnosti

J88a77n 74R32á79ž

20. 6. 2016 13:23

Jednou ze zásad svobodně společnosti, je absolutní, zdůrazňuji to "absolutní" svoboda každého vyjádřit svůj názor. Jestliže něco prezentuji a doprovodím to například vsuvkou "podle mého názoru" nebo "podle mne" nesmi to být nijak cenzurováno, omezováno, popřípadě autor ostrakizován.

Např. I když si osobně myslím, že pan Janota je člověk s arogantním bolševickým myšlením nositele jediné pravdy, ktery by nejraději zakázal projevy oponentnich názorů, nikdy bych se nesnížil osočit ho bez důkazů, že lže, jako to on učinil ve svém dehonestujícím článku o televizi Prima dne 4.6.2016. Nikdy bych si nedovolil aby byl pan Janota vyloučen z komunity zdejších blogeru, a dokazoval to jeho slovy vytrženými z kontextu: "Upřímně ti fanatici z Islámského státu jsou mi sympatičtější" v souvislosti s lidmi jiného názoru, než má sám, neb vytrhávání slov a vět z kontextu velmi rádi používají ti, kteří chtějí svobodu vyjadřování názorů omezovat.

6 1
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.