Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Celkem logické. Vypadá to, že šlo pouze o názor české části vedení firmy. V civilizované zemi musí být takovým bolševickým stylem jednání se zaměstnanci naprosto zděšeni. Ono to totiž dost odrazuje inzerenty.

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/media/1805813-sociolog-medii-redaktori-primy-si-asi-mysli-ze-se-zpravodajstvi-ridi-jako-firma-podle

0 7
možnosti
JK

Mě by zajímalo (když tahle porada se vlastně konala 7. září 2015), proč se z toho dělá humbuk po více jak roce... hlídací pes spinkal a teď se vzbudil nebo co?

Rada pro rozhlas a televizi probrala,usoudila, že vedení Primy žádný zákon neporušilo, pořád Vám to tady někdo píše a Vy si jedete pořád stejnou notu... proč?

Psala jsem to pod vedlejším blogem, ale pro Vás extra... na loňském zasedání Rady čt (tehdy se to týkalo dění na Ukrajině) řekl Michal Jankovec, že "čt má skutečně určený úhel pohledu" na základě doporučení EK, které povoluje veřejnoprávním médiím fungovat z poplatků pouze tehdy, pokud prosazují a dívají se na vědfi z úhlu pohledu tradic evropského humanismu...atd... to Váým nevadí?

12 1
možnosti
JS

Totalita se nám začíná opravdu vracet, znovu se objevují oficiální cenzury a oficiální správné názory, znovu to mu máme třídní nepřátele, kteří jsou hrozbou pro konečně ten správný ismus... multi... A stejně jako v předvečer mnoha totalitních režimů nás politici a řada elit ujišťuje jak je to dobře nebo jak je dokonce potřeba udělat nějakému ismu ústupky ve získaných svobodách...

A odpověď na Vaši otázku v závěru? Pokud už existuje tzv. oficiální ideologická pravda, kterou je "doporučeno" hlásat, tak je vhodná doba povzbudit lidi a připomenout skutečnou pravdu...

Zda je Prima ukázka totality nebo naopak počátek odboje proti nové totalitě, to ukáže až budoucnost... i v době nacismu byl prostor pro další malé paralelní totality...a i prostor pro odboj...

8 1
možnosti
JL

Píšete, že jsou mezi námi lidé, kteří nedokážou rozlišit pravdu a lež. A vy se implicitně hlásíte k těm, kteří to dokážou. Já naproti tomu explicitně uznávám, že pravdu od lži v mnoha případech odlišit nedokážu. Například jsem stále nepochopil jestli jsou imigranti pro Evropu přínosem nebo ne. Na jednu stranu jsem již četl několik studií vypočítávajích, že přijímání imignantů je jednoznačně ekonomicky přínosné. A na druhou stranu někteří evropští politici navrhují sankce pro zeme, které imigranty nepřijmou? Ale proč? Pokud jsou opravdu přínosem, tak by se logicky evropské země měly předhánět v tom, kdo si jich kolik vezme. Ale místo se navrhují tresty, pro ty, kdo kteří je nechtějí. Tak jak to tedy je? Byly ty studie lživé?

16 1
možnosti
DK

V prve rade je treba rozlisovat, o jake imigranty se jedna...Pseudohumaniste radi manipuluji s timto slovem a na zaklade toho, ze celkove jsou imigranti prinosem, vypocitavaji, ze prinosem budou i imigranti z Afriky a Blizkeho vychodu...coz je pochopitelne nesmysl...Staci, kdyz si treba v Britanii odectete prinos imigrantu ze zapadnich zemi Evropy, ktery tvori drtivou vetsinu, pak ze zemi vychodni Evropy, ktery tvori uz pomerne nepatrnou cast a pak jeste to, co vyprodukovali Indove, coz je nejpocetnejsi skupina...no a uz jste v minusu...:-)

1 0
možnosti
DK

"Protože svobodu neohrožuje islám či uprchlíci. Ale zloba, chamtivost a bezohledná touha po moci v hlavách Evropanů." - a proc teda zadna muslimska zeme neni v pravem smyslu svobodna, kdyz islam neohrozuje svobodu?

Bojovnici z IS jsou vam vice sympaticti, prestoze vrazdi a to zamerne brutalnim zpusobem, zatimco odpurci islamu nic takoveho nedelaji...Vy mluvte neco o "odborne pomoci" Rv

10 2
možnosti
Foto

Tak pokud vím na straně tzv.Islámského státu bojuje několik stovek až několik tisícovek Evropanů. Tedy těch, kteří vlastní pas některého státu EU a mohou se svobodně pohybovat po celém Schongenském prostoru. Teroristické útoky v Londýně spáchali Britové. V Paříži útočili Francouzi a v Belgii Belgičané. Hlavu americkému humanitárnímu pracovníkovi uřízl londýnský raper s britským pasem. V souvislosti s tzv.sexuálním násilím uprchlíků v Kolíně nad Rýnem byli zatčeni nějací Němci, Srbové, Albánci a jeden Američan. A hrozbou mají být uprchlíci, kteří před zvěrstvy těchto Evropanů prchají? Logika absolventa zvláštní školy.;-D

1 11
možnosti
PB

..... žišmarjá, chlape,- mit Váš talent a hloubku Vašeho myšlení, tak vokamžitě praskám na Patentní úřad,- ....... na tem se daj vyždímat neskutečný zlaťáky;-D!

11 1
možnosti
LN

..o co se tu snažíte...???...tak rovnou napište..... že máte za podporu beduínů táhnoucích do evropy slíbené prebendy..a. bude jasno....

15 1
možnosti
JK

Tohle za peníze nebude... to musí vycházet přímo z nitra a musí to ven, nejlépe každý den. :))

8 1
možnosti
Foto

Vážený pane,pletete si dojmy s pojmy.Kazete vodu a pijete víno.Jen snůška plku a fabulaci Zda se že jen vy máte patent na tu "pravou"pravdu.Vzpamatujte se prosím.

8 2
možnosti
JS

Normalni ubohost pisatele, kter ma zmatene pojmy a snazi se porovnavat neporovnatelne. Clovek, ktery napise, ze jsou mu islamsti fanatici sympaticti je ve stejne kategorii, jako kdyby napsal, ze sympatizuje s nacisty a koncentraky.

15 3
možnosti
BH

Blábol, nic jiného...

14 2
možnosti
JT

Pane Polický, vy jste člověk, který si zjevně přeje aby to tady vypadalo jako na blízkém východě. Spoušť, mrtvá těla a všude nohsledové vraha Muhameda. To je tedy obrázek.

16 3
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.