Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1. Autor blogu jaksi nepochopil

2. Komu není dáno...

3. Přátelé, reagovat na p. Polického znamená živit jeho patologickou touhu zviditelnit se..

:-)

3 2
možnosti
Foto

Přiznávám. O čem byl tento diskusní příspěvek jsem nepochopil. Myslím, že nikdo se zdravým rozumem to nepochopil.

1 1
možnosti

P.S. Islám opravdu není náboženství jako každé jiné, ale to Vy těžko pochopíte, když o něm nic nevíte.

3 2
možnosti

Až na tu drobnost, že Blok proti islámu již poslal Kurdům tři kamiony pomoci a velitelka kurdských bojovnic byla společně s předsedou BPI Martinem Konvičkou oficiálně přijata v Evropském parlamentu v Bruselu. Kurdský "islám" je opravdu hodně, ale hodně daleko od toho, který vyznávají Saudové nebo představitelé tzv. Isis. Když o něčem prd víte, tak o tom nepište, soudruhu.

4 2
možnosti
Foto

Islám je jen jeden. Samozřejmě má řadu směrů. Nicméně jeho podstata je stejná pro všechny muslimy na této planetě. Hlavní morální a mravní zásady islámu platí pro všechny muslimy. Žijeme v informační společnosti a každý si tyto informace dokáže lehce najít. Pokud tedy má zájem je hledat. Já si je našel. Vy zjevně studuje islám z informací islamistů. Nikoliv skutečných muslimů.

1 0
možnosti
Foto

Mezi vírami jsou i ještírci Aštara Šerana. Ještě by mě zajímalo, co jste tím postem chtěla sdělit.

2 1
možnosti
Foto

Naprostá většina Kurdů samozřejmě vyznává islám. A proč ne? Islám je náboženství jako kterékoliv jiné. Muslimů je více než 1,5 miliardy. Ve 48 zemích na této planetě tvoří muslimové většinu obyvatel. Svoboda náboženského vyznání je součástí Všeobecné deklarace lidských práv, která je součástí charty OSN už 67 let. Svoboda vyznání je součástí listiny základních lidských práv a svobod. Ta je součástí Ústavy České republiky. To je nejvyšší zákon tohoto státu. Pokud někdo otevřeně bojuje proti právu muslimů vyznávat na území tohoto státu svou víru, porušuje Ústavu. Znepokojuje mne, že ti, kteří mají na dodržování zákonů v této zemi to ignorují. Ale na druhou stranu je to logické. Když na zákony této země kašle ten kdo zastává prezidentský úřad, další si mohou myslet, že pro ně zákony neplatí. Jenže těžko očekávat od těch, kteří netuší jaké náboženství vyznávají Kurdové, znalost listiny lidských práv a svobod. Či po "nicnežnárodovcích"znalost nejvyššího českého zákona.

4 2
možnosti
Foto

Neklesejte na úroveň mentálně zaostalého Polického. Kurdové byli, nebo možná ještě jsou, většinově muslimy. ale to jen díky tomu, že žili na územích ovládaných islámskou většinou. Kurdové byli původně téměř výhradně zoroastiánci. Pod islámskou nadvládou si mohli vybrat a někdy ani to ne. Konvertovat, utéct, nebo umřít. Po emancipaci rozsáhlých území obývaných kurdy od islámských vlivů teď hromadně konvertují k zoroastraismu. Mimochodem, neviděl jsem ani jednu kurdskou bojovnici v hidžábu - poznámka pro pana Polického, který si plete jordánky s kurdkami.

10 2
možnosti

Jo, byla jsem u toho, když Kurdové bedlivě studovali Konvičkovy a Můry Oka výtvory ...

0 0
možnosti

P17e38t53r 75T37o79m48e77k

3. 1. 2016 16:12

Trošku zkreslené, trošku hloupé, takže se nedivím, že se to rámečkovi líbí.

11 1
možnosti

Jistě, autor napsal jeden z nejtrapnějších omylů v historii tohoto blogu, stydí se to přiznat a jediný vyhlášený troll Rámeček Polický mu tleská.

11 1
možnosti

Kdyby hyperinteligentní autor uměl číst, možná by si někde přečetl, že představitelé BPI o tom vědí a s jejich principy to je v naprostém souladu.

10 1
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.