Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Pane Janoto, už několikrát jsem si při čtení vašich pomatených článků myslela, že jste starý d.e.b.i.l. ale teď jste mi to na 100% potvrdil :-)  většinou sprostá slova nepoužívám, ale občas prostě musím udělat vyjímku (jako právě teď)...

0 0
možnosti
VB
MK

RvRvRv Na celé to Vaše blábolení lze říci jen to prosté: žádného muslima do ČR nebrat! A není o čem diskutovat.

2 5
možnosti
Foto

Co těch 2,5 tisíce českých muslimů, které už tu máme? Repatriovat do Saúdské Arábie? :-D

0 0
možnosti
EP

E96v24ž89e92n 76P96o25l90á71k

28. 10. 2015 22:47

Argumenty nic?

1 0
možnosti
EP

E59v85ž82e37n 22P25o91l32á96k

28. 10. 2015 23:08

Adresa, počet lůžek, denní kapesné, přístup k internetu, welness? Vyplňte prosím formulář a dočkáte se první afghánské rodiny do 7 pracovních dnů od přijetí.

0 0
možnosti
PT

P52e44t20r 46T67o35m84e66k

28. 10. 2015 11:00

No a co děláte pro uprchlíky konkrétně vy, kromě tohoto paranoidního blábolu ?

5 2
možnosti
Foto

Ještě mi chybí věta, když je vám jich tak líto, proč si je nevezmete domů? :-D

4 1
možnosti
PB

..... a po celodenní hoňce českej paranoidní tmář nastartuje večer kompl a sjede blog pana Janoty,- .... a do rána se chechtá, chechtá a chechtá ;-D

(....máte vode mě karmicu už enem za vodvahu něco takovýho publikovatV)

3 4
možnosti
Foto

S racionálními argumenty v seriozní diskusi u paranoika neuspějete. A když je na něco člověk zkrátka krátký, tak si z toho má aspoň dělat srandu. :-)

5 2
možnosti
AK

S imigranty má velké zkušenosti Francie - napřed hořelo na předměstí Paříže, pak už i na předměstích 100-tisícových i menších měst.

Od 70.let měli imigranti právo se ve Francii usadit i se svými rodinami (do té doby byli na mizerné a špatně placené práce přijímáni také, ale museli se vracet).

Protože se díky podstatným změnám v ekonomice začala zvyšovat nezaměstnanost, přestala být práce nejen pro Francouze, ale v první řadě pro imigranty a jejich potomky.

Tito potomci se už nemají kam vrátit a přesto, že jejich vzdělání je v průměru vyšší než jejich rodičů, shánějí práci ještě obtížněji než etničtí Francouzi.

A projevy nespokojenosti s mizernou současností a žádnou budoucností byly na světě.

Pokud budeme imigranty přijímat i my, nedopadneme jinak.

Doporučoval bych navíc trochu skromnosti - ani nám ani EU nebyla přece do péče svěřena celá zeměkoule...

7 2
možnosti
Foto

Nikdo nenese odpovědnost za celou zeměkouli, ale nese ji za ten kus světa kolem sebe. Ve Francii vytvořili z imigrantů občany druhé kategorie. Místo integrace do většinové společnosti tuto skupinu lidí segregovali v ghetech. Není divu, že tyto sociálně vyloučené oblasti jsou plné frustrace a sociálního napětí, které může vybuchnout. Jako v Paříži, Londýně či ve Švédsku. Gheto tak zkrátka funguje. Bez ohledu na to zda v něm většinu obyvatel tvoří imigranti či domácí segregované menšiny. Mimochodem v Česku je na 600 sociálně vyloučených oblastí. Za posledních devět let se jejich počet zdvojnásobil. Zatím v nich žije asi 115 tisíc lidí, z toho polovina romského původu. Pokud chcete příklad úspěšné integrace nabízím Německo a jeho přístup k turecké, muslimské menšině. Vzorový příklad integrace menšiny do většinové společnosti. |

4 5
možnosti
ZH

Aha, tak to jste vy, kdo posílá všem možným organizacím, AI počínaje, OSN konče, lživé stížnosti na to, jací jsme rasisti! Dobře jste se odhalil. :-P

8 0
možnosti
Foto

Je to tak. Přiznávám. Jsem Sluníčkář, Havloid, Kavárenský povaleč, Multikulturalista, Humanrightista, Homosexualista, Xenofil, Negrofil, Islamofil, zaprodanec Bruselu a USA. Ale to snad už ví každý malý, český, hysterický, paranoidní, vlastenecký tmář a monokulturalista! Nejste první kdo to odhalil. :-)

5 2
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.