Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...pokud by mne chovanec pozval...šel bych tam a choval se slušně.....tyhle tlupy sem nikdo nezval....a ještě se chovajá jako hovada....tedy srovnáváte nesrovnatelné

...apropó.....ti.... "hloupým a omezeným loupežníkům z nějaké post bolševické díry ve východní Evropě"...mám být my...češi....???

...račte prominout při vašem vzdělání...ale tím jste u mne skončil....

...

5 2
možnosti
Foto

Nikoliv "my Češi", ale "vy Češi". My Češi neignorujeme porušování mezinárodního práva Českou policií ani panem Chovancem.

0 0
možnosti
Foto

V  Česku existují zákony, ale ty nemohou být v rozporu s mezinárodním právem, pravidly a normami, které se český stát zavázal dodržovat. 

zpravy.idnes.cz/uprchlici-pravnici-bela-vysni-lhoty-d7o-/domaci.aspx?c=A151003_124256_domaci_zt

2 1
možnosti

A co je na našem právu v rozporu s mezinárodním právem?

Uprchík sem má právo přijít a má právo požádat na hranicích o azyl. (ten by mu ovšem chvatně měl být zamítnut protože žádná z okolních zemí netrpí válkou, a ČR jedná podle Dublinských úmluv a má ty lidi vracet do první bezpečné země Dublinu)

Naše právo zcela regulérně říká že je možné zadržet každého kdo se není na našem území schopen legitimovat a je plně na místě po takovém člověku požadovat úhradu nákladů na jeho detenci dokud se neprokáže jeho totožnost.

toto se týká KAŽDÉHO pane Janoto. Uprchlík, neuprchlík tomuto se musí podrobit všichni. Stejný postup by měl čekat občana Schengenského prostoru který u sebe nebude mít platný doklad. Měl by putovat do stejného zařízení jako ti uprchlíci.

Práva uprchlíků tímto nijak dotčena nejsou. Stát má plné právo regulovat pohyb po svém území komukoliv. (náš stát určitě)

5 2
možnosti
VH

Víte, v Evropě existují jisté zákony. Kdo je nectí, musí počítat s represí. Zkuste si jen tak koupit jízdenku do Vladivostoku. Nebo letenku (lodní lístek) do USA. Bez pasu. Schválně - ať získáte alespoň nejzákladnější vědomosti.

6 1
možnosti
KB

Jinak, na návštěvu se chodí tak, kam mě pozvou, nikoliv tam, kam bych chtěl já. Takže otázka spíš zní, chtěli byste, aby k vám přišel nějaký Janota na návštěvu?

8 1
možnosti
Foto

K vám asi moc lidí na návštěvu  nechodí? Asi ze stejného důvodu jako k Chovancovi. Málokdo se nechá rád okrádat lupičem.

0 0
možnosti
KB

Podle autora vypadá klasický uprchlík takto. Vládní vojska mu vybombardovala dům a stěží odtamtud vyvázl živý. Stačil jen zachránit děti (protože je to milující otec) a samozřejmě úspory. Pak prodal veškerý majetek včetně toho domu a vydal se na cestu. Svojí milovanou ženu a děti zanechal kdesi v bezpečí  a jal se hledat bezpečné místo k životu, kde bude radostně pracovat, aby si mohl postavit dům nový. Pak se vrátí pro ženu a děti a spokojeně tak budou žít až do smrti.

4 1
možnosti
OP

Nějak vám nedocvaklo, že v schengenském prostoru se může pohybovat cizinec ze zemí mimo EU pouze s platnými doklady a vízem nebo s azylovými doklady. Na rozdíl od vás to naši policisté vědí a naplňují a ekonomické chytráky zabezpečují v azylových střediscích. Dále se všichni ekonomicky aktivní čeští občané podílí ta tom, aby měli jídlo, střechu nad hlavou a další nezbytnosti, ale vám je milejší dehonestovat naše občany, než se zamyslet nad tím, že jde hon za bezpracným živobytím v lepším případě a touhu islamizovat Evropu v tom skutečném záměru

6 1
možnosti
Foto

Opět výběr urážek a vulgarit českých vlastenců. Česko samozřejmě porušuje mezinárodní právo. Není otázka zda porušování práv imigrantů skončí žalobou u mezinárodního soudu, ale kdy se tak stane.

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1592201-wagnerova-cr-si-koleduje-o-zalobu-kvuli-uprchlikum-v-detenci

Vzpomínky na dobu železné opony nemá smysl komentovat. Je zřejmé, že bolševická železná opona zůstala některým hluboko v hlavě.

1 6
možnosti

Tak nás budou žalovat? No a co. USA taky bylo žalováno za to že vedlo ozbrojenou "intervenci" v Nikaragui a prostě řeklo že Jurisdikci daného soudu nebude uznávat.

Nevím proč by nám měl nějaký soud říkat co si máme dělat na vlastním území- Stejně na tyhle soudy většína planety kašle.

Ti lidi tady nemají právo jenom tak pobíhat bez toho aby byli evidováni. Ti lidi pokud přijdou na naše území se musí ve všem podřídit našim zákonům. A ty porušují už jenom tím že přes nás procházejí do německa místo aby se registrovali u nás (ono náš právní systém poušují už jenom tím že se o azyl neregistrovali v Řecku, či v Itálii)

4 2
možnosti
Foto

Pane Valento, omlouvám se ale Váš příspěvek je nejen neobjektivní, on je i z odborného (právního) pohledu zcela pomýlený a svým obsahem i  demagogický...diskutovat lze o faktech nikoliv o emocích.....

s podravem

B. Chalupa

poslanec PSP ČR

6 0
možnosti
LK

L79u74b95o58š 39K16r58i36m57l

3. 10. 2015 11:22

Něco tak neuvěřitelně hloupého jsem již dlouho nečetl. Argumentace na úrovni tříletého dítěte bez znalosti ZÁKLADNÍCH PRAVIDEL.Rv

7 1
možnosti
Foto

...chyba...správně Janoto....díky za upozornění

0 1
možnosti
JR

J25a93n 79R27á76ž

3. 10. 2015 11:00

Autor má v hlavě takový zmatek, že nic jiného, než zmatený projev, plný nelogických vyjádření, nemůže vyplodit.

K hlavnímu mottu: Od vzniku prvního státu si všechny státy hlídají své hranice. Odjakživa si státy hlídají, koho na své území pustí a koho ne. Vstup na území státu, jehož nejsem občanem, je výsada a nikdy v historii nikde na světě si nikdo nemohl myslet, že vstup na území jiného státu je jeho právo, které si nemusel vybojovat..

Každý, kdo vědomě vnikne bez povolení (víza) na území cizího státu, a není zastřelen pohranicni stráží,  musí počítat s tím,  že s ním bude zacházeno jako s někým, kdo porušil zákon. 

To, že je u nás s ilgalnimí migranty zacházeno tak humánně, že mají zajištěnu střechu nad hlavou a stravování, mohou děkovat, že vstoupili na území státu, který má jiné normy zacházení  s narušiteli hranic, než jejich domovské státy. V jejich domovských státech  jsou ilegálové obvykle ve vězení, bez nároku na bezplatnou stravu.

6 1
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.