Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pane Janota, od začátku o demokratickém protestu až do konce lidumila k invazi do evropy špatně. Vy odsuzujete a já obdivuju selský rozum našince. Ale jsme na tom stejně. Invaze pokračuje a nic s tím neudělám já ani vy. Nechápeme o co jim jde, proč platí obchodníkům s lidmi a kdo za takové přesuny. Uvidíme. Někteří už dnes vidí. Možná budou brzy umlčeni. http://martinkavka.blog.idnes.cz/c/478066/my-krestane-z-blizkeho-vychodu-jsme-spatrili-skutecnou-tvar-zla-islam.html

0 0
možnosti
DK

"Jsou to většinou vzdělaní lidé ze střední vrstvy"

Na to jste, autore, přišel jak? Osobní sociální průzkum?

To není článek, ale agitační blábol.

5 0
možnosti
MK

Autore Vy jste asi upad.To je totální blábol.Mimochodem v minulosti jsme museli poslouchat příkazy z Moskvy a dnes pro změnu z Bruselu.Nějak v tom nevidím velký rozdíl.

3 0
možnosti
DV

D57a64v79i76d 66V66l52k

24. 9. 2015 14:23

R^ za odvahu

0 0
možnosti
PJ

Dan Schueftan (poradce izraelských premiérů): Je to váš konec!

odstavec: O přistěhovalcích

   Arabští běženci, kteří se domáhají vstupu do Evropy, nechtějí být jedněmi z vás, nechtějí sdílet vaši kulturu, chtějí vaši kulturu změnit do té míry, že Evropa už nebude Evropou.Ti, kdo dnes přicházejí na evropský kontinent, nemají pocit sounáležitosti se zdejším kulturním dědictvím ani ho mít nechtějí. Přinášejí s sebou kulturu, jež se s ním nutně dostane do konfliktu.

Oni neutíkají před bídou, jak se mylně domnívají mnozí Evropané. Alžírsko, Libye, Irák nejsou žádné chudé země. Mohly by být nebo už byly značně bohaté z prodeje ropy, která jen tak tryská z půdy. Proč tedy většina z těchto států patří k tzv. propadlým? Proč je tam život zničen až na dřeň - pouze a jedině proto, že tam vládne arabská společenská kultura. A nyní přicházejí do Evropy a přinášejí s sebou tutéž kulturu, jež zničila jejich vlast.

6 0
možnosti
VM

Trochu jste ten začátek popletl. Dříve ze Sýrie odcházelo tolik lidí, jako z jiných zemí v regionu. Až s příchodem výávozu demokracie Spojenými Státy, výcvikem a vyzbrojováním protivládních teroristů začaly být v zemi problémy, které další logistickou podporou ze strany USA a NATO přerostl ve vznik IS, jeho posílení a hrůzy s tím spojené. A pokud jste přesvědčen, že jsou migranti přínosem, že jsou komapatabilní s evropskou mentalitou, tak se tam odstěhujte. Ele netahejte nám to sem. Spojené státy mají na mexické hranici taky ploty. A i když už jejich demokracie není taková jaká bývala, tak pořád je.

7 0
možnosti
TK

No, pokud bych připustil, že podle vás agilní Arabové jsou možnou záchranou pro Evropu, tak jen těžko mohu souhlasit s tím, že jsou záchranou i pro Evropany. Právě naopak.

6 0
možnosti
OB

Tady máte tu Vaši integraci v Německu, děkuji nechci.

https://www.youtube.com/watch?t=22&v=CuZDFYoKoVM

7 0
možnosti
JC

Běžný protest demokratické oposice proti diktátorovi?

Sunnité ani šíité nejsou žádná demokratická oposice. Neexistuje ani jediný stát, kde by vládli sunnité nebo šíité, a současně tam byl byť jen náznak demokracie.

9 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.