Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak pojďme udělat referendum, jestli opravdu nadpoloviční většina obyvatel NAŠÍ země chce vyhazovat miliardy za živení uprchlíků, nebo ty peníze raději dáme našim potřebným, místo aby sbírali víčka aby měli na zdravotní péči a museli prosit v televizi o pomoc.

Nevidím naprosto žádný problém všechny uprchlíky po chycení posadit do nákladního vlaku a odvézt zpátky do afriky. A zahájit ozbrojené střežení hranic. Chytat je na dálnici už je pozdě..

0 1
možnosti
Foto

Tak jste už všichni normální? Francie se topí v problémech, Němci a Anglie se topí v problémech a furt to budeme zkoušet?

Kašlu na to co si kdo myslí, nechceme tady ŽÁDNÉ imigranty, ani mírumilovné, ani ty vězně a problémové osoby, kterých se africké státy programově zbavují posíláním do Evropy. Ať si migrují do států, kam etnicky a nábožensky patří. Tady na ně nejsme zvědaví.

A nedávno jsem na netu zahlédl moudrost - zobrazenou jako kreslený vtip: odliv mozků nelze nahradit příliven holých prdelí... pod to se podepíšu!

0 1
možnosti

Karma.Kolik už jsem tu četl špíny ve stylu,tu zvěř je třeba vystřílet....podobní pseubojovníci za evropskou kulturu si vubec neuvědomují ,že právě oni s podobnými názory jsou skutečné nebezpečí pro naši kulturu.Evropa už má za sebou nelidský režim,který vozil lidské bytosti jako dobytek na porážku a zabíjel je.Mnoho lidí si vubec neuvědomuje,že uprchlíci jsou lidé jako my,každý se svým příběhem a touhou žít....

4 12
možnosti

V každé skupině lidí se mohou najít takoví primitivové  -jako v levičáckém rasistickém Hitlerově státě.

IVCRN/BPI prostě jen požaduje dodržování našich zákonů a neimportovat sem nositele vražedné islámské ideologie.

8 2
možnosti

Příslušníci elit EU (i někteří autoři blogů) nás vyzývají k větší velkorysosti v přijímání sociálně potřebných.

To není nic nového, elity rády požadují oběti od druhých (u nás se tomu říkalo utahování opasků). Samy ovšem neobětují nic.

Je jasné, že desetitisíce imigrantů představují nečekanou a vysokou zátěž pro veřejný sektor, který je už dnes podvyživený a pořád slýcháme na co nejsou peníze.

Pokud nemáme dost peněz pro vlastní chudé, jak máme opěvovat výzvy, abychom jim část peněz ubrali a věnovali ji jiným chudým?

Hodlají snad elity zvýšit výběr prostředků pro veřejný sektor? Zrušení daňových rájů, progresivní zdanění vysokých příjmů, majetkové daně atd. atd. možností je mnoho.

Ale nic takového neslyším. Takže zase bude třeba podojit ty nejchudší?

Ať už zvýšením - zejména základní - sazby DPH, nebo zhoršením dostupnosti lékařské péče, omezením valorizace důchodů atd...

Obávám se, že nic jiného se nestane.

Humanita, lidská práva, náboženství - to ať posoudí jiní.

Mně to prostě jen nevychází na peníze...

10 2
možnosti

Domnívám se, že výzvy ke zrušení daňových rájů jsou skrytou snahou potlačit konkurenci. Daňovou.

2 1
možnosti

Já bych doporučoval trochu víc skromnosti.

Ani nám ani EU přece nebyla celá zeměkoule svěřena do péče...

2 0
možnosti

Když roku 627 Prorok Muhammad zcela ovládl Medínu, pak jediná názorová opozice, která v Medíně zbyla, byli medínští Židé – přesněji židovský kmen Bení Quarajzá (podle jiné transkripce Banu Kurajza).

Muhammad nařídil, aby podél centrálního medínského náměstí byl vykopán velký příkop. Pak nechal shromáždit všechny muže toho židovského kmene (asi sedm set osob) a nechal je setnout. Usekávání hlav trvalo celý den a pak za svitu pochodní celou noc. Mrtvá těla pak byla svržena do tohoto příkopu. Pozůstalé ženy a děti byly prodány jako otroci, veškerý majetek této prastaré židovské komunity, která zde žila přes půl tisíciletí, byl zabaven muslimskou obcí. V písemných pramench samotných muslimů se zachovaly děsivé detaily této strašlivé popravy.

Muhammad je dle muslimů (a je úplně jedno jestli jsou umírnění nebo radikální) nejlepším člověkem, který kdy žil. Je to nejvyšší Alláhův Prorok a Pečeť všech proroků. Tato událost (a nespočet podobných dalších) je nedílnou součástí podstaty islámu. Hledáme-li kořeny historického i současného islámského antisemitismu – nejen v této události je názorně vidíme. Tato událost sloužila a dodnes slouží jako vzor řešení problémů s opozicí v autentickém a pravověrném islámu.

Breivik je oproti tomu osamocný šílenec, pro jehož čin nelze najít jakékoli rozumné vysvětlení nebo nějaký logický motiv. Není to křesťanský fundamentalista, protože křesťanský doslovný literarismus (fundamentalismus) vede k absolutnímu pacifismu, nikoli k vražednému násilí. Lidově, ale výstižně řečeno – Breivk je prostě šílenec.

Ovšem ta událost, kterou jsem popsal v islámu – to je ryzí program, vzor, který muslimové během celé své historie nesčetněkrát následovali. Když kolem roku 640 vtrhli muslimové do křesťanského Egypta, vyvraždili veškeré obyvatelstvo nilské delty. Muslimský dobyvatel Amr Ibn al-Ás pak mezi lety 693 až 700 vyhubil přes devadesát procent všech původních obyvatel Egypta (Koptů) a tím definitivně ukončil historii starých Egypťanů.

13 2
možnosti

Záporné hodnocení

Jaroslav Janota 29102

--------------------------------

Je jednodušší oddat se luníčkářské naivitě než nastudovat fakta. Myšlení jak známo bolí. A kdo by o takovou bolest stál, když se nabízí jednodušší postup? Ten iracionální.

5 2
možnosti

"Nemají žádné racionální argumenty"?!? Že vy si vybíráte ze všech zpráv v TV, v rádiu a na internetu jen to, co CHCETE vidět a slyšet? Jinak byste takový blábol nemohl napsat!

4 1
možnosti
Foto

Já se snažím s těmi s jiným názorem, tedy pokud to je opravdu názor založený na faktech, diskutovat. Nestřílím je. I když ten druhý způsob "přesvědčování" je pravda jednodušší a konečný.

0 3
možnosti
Foto

Pokud křesťanský fundamentalista a terorista zbaběle zavraždil 77 svých spoluobačnů jednal v příkrém s rozporu učením J. Krista. Celý křesťanský svět toto jednání odsoudil. Pokud umírnění Arabové, žijící a studující v Evropě a žijící zde ve třetí generaci, provedli útoky  11 září jednali podle přikázání uvedených v Koránu, kterými si musí řídit celý arabský, muslimský svět.Celý arabský svět takový útok nepokrytě oslavoval, tak jako každý teroristický útok provedený proti nám nevěřícím. To je  podstatný rozdíl. Rv

11 2
možnosti
Foto

Celý arabský svět? Vaši jistotu vám vážně závidím. Mimochodem jen v Indonésii, Bangladéši a Pákistánu žije téměř 400 milionů muslimů. Nemají nic společného s arabským světem. Jen vyznávají islám. Co uděláme s nimi? Zvolíme řešení norského bojovníka proti islámu? Konečné řešení?

2 2
možnosti

Strach z neznámého není nikdy iracionální - naopak je to ten nejracionálnější instinkt který máme.¨

Pokud něco neznáme tak nemůžeme vědět zda to je bezpečné a nebo ne. Proto je jediný rozumný postup jak k tomu přistupovat jako k extrémně nebezpečné věci která vás jen svou existencí může zabít.

neznámého je třeba se bát dokud to není zcela poznané. Kdo se neznámého bát přestane je na vyhynutí.

1 1
možnosti

Pletete si strach s ostražitostí. Ničeho není třeba se bát, ničeho!

4 0
možnosti

křesťanský fundamentalista, který se fotí v zednářském oblečku. :facepalm:

0 2
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.