Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Vratime snad sto uprchliku, protoze by mezi nimi mohl byt jeden extremista? Ano pane Janota ANO! Vyhodime snad deset klobas, protoze v jedne je jed na krysy? Ano pane Janota Vyhodime! Vy snad ne?

3 0
možnosti
PS

Až se budou zavírat stovky lidí, protože by mezi nimi mohli být vrazi, snad nebudete mezi nimi. Anebo doufejte, že vás váš soused nebude vnímat jako klobásu.

0 2
možnosti
VV

Tady je take porad jeste pres 30°, a kam strach otevrit si pivo, aby mi ze lange take nevyskocil nejakej uprchlik.@

2 0
možnosti
PB

..... áááá, tak pomyslným rekordmanem na téma "islám pro tento den" jste se stal Vy sám, - v průběhu několika málo hodin jste vypotil dva blogy o mořaplavcích, kteří chtějí okusit evropskou demokracii a my, netolerantní Evropani, jim v tom nepochopitelně bráníme,- Váš entuziasmus je příkladný, však obávám se, že v řadách diskutérů na filantropa-sebevraha jen tak nenarazíte !

3 2
možnosti
KV

Zapnu Ceskou televizi a hned sami uprchlici. Vzpomene se take, ze v USA si postavili 4000 km dlouhy plot na hranicich s Mexikem. A mnohem kratsi plot si chteji postavit Madari, ale tem se nadava do xenofobu i kdyz maji na svem uzemi temer stejny pocet uprchliku jako 7 x vetsi Italie. U nas se postavil nekolik metru dlouhy plot v Usti nad

Labem a ten zpusobil nevoli i americkych senatoru. Proste vse je relativni. Navic na nas se chteji pasy s biometrickymi udaji, ale u imigrantu staci co reknou a je vymalovano. A ze je nekdo proveri v jejich udajne materske zemi, to je vtip, kdyz ty zeme jsou komplet rozvracene.

5 0
možnosti
RS

"Předci většiny současných Evropanů byli kdysi uprchlíky na území, kde nyní žijí. Evropa zažila velké pohyby osob od prvního velkého stěhování národů".

Mate pravdu. Pravdepodobne jsme vyhubili i neandertalce a nastehovali jsme se do jejich luxusne zarizenych jeskyni. To byla genocida. Takovi jsme neradi a rasisti.

2 2
možnosti
IG

Takže pro Vás je sympatizant našeho prezidenta extrémista?

A zkusil jste si dát něco na hlavu, případně navštívit lékaře?

To je trošku moc ....Rv

3 2
možnosti
JR

J22a62r86a 35R81a17n53k

5. 7. 2015 19:21

Nedelejte z jedne vety komara, extremismus v Kanade je poburovani, propaganda a rekrutovani a tresta se vezenim - na vsech stranach.

1 0
možnosti
JJ

Tak už se nám k uprchlíkům vyjádřil i pan Janota, tak už by to mohlibýt všichni.;-D

4 1
možnosti
ZB

Karma.Konečně rozum místo hysterie a demagogie...

5 9
možnosti
Foto

Pravil extremistický demagog Bárta. HOWGH!

3 0
možnosti
JS

tady je mame. Zubozene uprchlicke rodiny, ktere prave utekli z islamskeho pekla a ted nalezitym zpusobem vyjadruji "vdecnost" zemi, ktera je prijala na sve valkou neznicene uzemi a momentalne jim poskytuje ubytovani a stravu z dani svych danovych poplatiku...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=D29M3PdHnxU#t=1818

- vskutku typicke chovani uprchliku, ti nasi ceskoslovensti uprchlici pred komunismem se hadam chovali presne takhle, pote co je na zapade prijali se uvedli tim, ze zacali provolavat slavu stalinovi, ze...:-/

7 1
možnosti
JS

a k tomu blabolu o "dlouhem a dukladnem azylovem rizeni" a planych obavam - takhle to funguje kdyz se presuneme z rise slunickovych snu a fantazii do reality:

https://www.facebook.com/350829658268436/videos/1014825658535496/?fref=nf

5 1
možnosti
VV

Dobre jste to rozebral a vidim, ze prvni vlastovka uz priletla. S Vlastovcim mozkem.

2 4
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.